Sunday, March 16, 2014

DIY: Comelkan Earphone/Headphone Anda!

DIY: THREAD WRAPPED EARPHONES
DIY: FREE PEOPLE WRAPPED EARBUDS
DIY: WRAPPED EARPHONES
DIY: COLOURFUL EMBROIDERY EARPHONES

OKAY NAMA DIA SANGAT BANYAK HEHEHEHE. TAK KISAH LAH.
Thanks kak Diana Rashid share ni huhhu. Boleh lah qila buang masa buat benda alah ni hehe.
Dulu qila buat friendship bracelet tapi dah malas gila aduh.
So nak buat ni je hehe. 
So takde lah malu sangat nak pakai earphone untuk dengar lagu sbb earphone kita comel.
Boleh belagak sikit hahahahahah.
Pastu kalau orang tanya, boleh kata aku buat sendiri. Kau hado? :p
ahahahah. Astaghfirullahal'azim -____-
*slap myself*
Embroidery-Floss-Wrapped-Headphones

Heehhehe ni qila cari from google, credit to http://www.agusyornet.com/ lah ye. Hehe maaf.
So jom tengok cara nak buat hehe.









Btw blog http://www.agusyornet.com/p/diy.html
memang gila best huhuhuhuhu
headphone_madeinpretoria

ni pulak credit to ; http://madeinpretoria.wordpress.com/2013/03/11/diy-free-people-wrapped-earbuds/
muehehehe nanti qila share apa jadi dekat earphone qila hahahhaha.
Mesti hancus hahahah.

Ini lah jadinya. Pukul 12 malam qila buat sensorang. Pip tak habis habis marah dekat aku suruh tutup lampu bcs dia nak tidor hikhik.

Hehehehe buruk gila haih. Im such a failure. 
Takpe, baru cuba sebelah telinga. Sebelah lagi kan ada hihihi.

30 comments:

  1. Nice one. Mungkin boleh cuba lepas ni ^^

    ReplyDelete
  2. waaa comelll!! nak buat jugakkkk. tapi macam leceh jeee nak buat huhuhuhu xD

    ReplyDelete
  3. Dekat sini ramai budak yang earphone dia macam ni. Tapi selalu bebudak hippies la.

    ReplyDelete
  4. comel apa qila buat. nk buat jugak tapi earphone rosak.haishh

    ReplyDelete
  5. Wahhh ~ baru tahu ada ke tak . sadisnya hiduppp . Nak try tapi menyusahkan . Takpe , time cuti nanti sure free ;')

    ReplyDelete
  6. comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa >< akak dah lama tak pakai earphone semenjak kes beberapa tahun lepas... hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii #gelakseram

    ReplyDelete
  7. Alahai comel ja. Tapi saya ni jenis malaih bebenor jadi memang tak jadinya kalau saya buat. Hehehe! XD

    ReplyDelete
  8. cantik!!! Tapi sure perlukan tahap kesabaran dan ketelitian yang tinggi :D

    ReplyDelete
  9. dulu zaman akak fames kot buat guna tali2 ni..tp xde lak buat kat earfon...boleh gak cuba ni "kalau" rajin..comel je..haha..xpe qila.. practice makes perfect..hehehe

    ReplyDelete
  10. takepla...headphone akak dah warna merah biru dah pun..hahaha

    ReplyDelete
  11. memang comel la qila.. baru ceria hari-hari bila pakai earphone colourful macam ni.. akak suka.. :D

    ReplyDelete
  12. ololo..comel!xpandai nak ber'earphone..sakit je rasa telinga ni bila pakai,hikhik

    ReplyDelete
  13. comelnya.. kalau ada masa bolehlah try.. hehe, nampak kena sabar sikit kalau nak buat. :DD

    ReplyDelete
  14. Cantik, tapi macam leceh je nak buat :O

    ReplyDelete
  15. jenuh nk mnyiapkan nya ni., aku mmg xleh buat sbb xckup kesabaran., huhu

    ReplyDelete
  16. jenuh nk mnyiapkan nya ni., aku mmg xleh buat sbb xckup kesabaran., huhu

    ReplyDelete
  17. wow...
    ini mmg kreatif...
    mmg patut cuba nie.

    ReplyDelete
  18. wahh kreatif nye..ok la tu yg qila buat hehe

    ReplyDelete
  19. buat kan akak bella 1 dik? hahaha. cantik giler..

    ReplyDelete
  20. tak pe..cuba dan cuba dan cuba lagi..practice makes perfect kan.. lama2 nanti terer lah.. :D

    ReplyDelete
  21. comel ye.. nanti boleh buat dekat earphone akan datang.. hihihi

    ReplyDelete
  22. wah comel, kalau ada masa nak cuba buat macam ni :)

    ReplyDelete
  23. wah rajin nya...
    cantik , unik juga kan...x de lah wayar2 tu berpintal2 emmmm nice2 :)

    ReplyDelete
  24. wah rajin nya...
    cantik , unik juga kan...x de lah wayar2 tu berpintal2 emmmm nice2 :)

    ReplyDelete
  25. wah rajin nya...
    cantik , unik juga kan...x de lah wayar2 tu berpintal2 emmmm nice2 :)

    ReplyDelete
  26. comel sgt. rasa macam nak try :D

    ReplyDelete
  27. currently tgh buat sekarang..and rasa nak nagis..bila nak siap ni nakk -,-

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!