Monday, March 24, 2014

Couple Chocolates Cookies Contest by akugadishijabista.blogspot.com


Jom jom click banner dulu eh kalau nak joing.

Syarat? Super simple.
Only follow 1 , 2 , 3 blog hehe.
Alhamdulillah qila dah lama dah follow 3 blog tu hee~

Jom joing :D Winkwink.
>CLICK HERE TO JOING<

                                                                                                                        




OMG..... NAKKKKKKKKKKKKKK
hihihi. Siapa je tak suka cutie pie sweater like this huh.
Omg kalau lah qila menang........
Qila takkan pernah muat hahahahahahha.
So kalau qila menang confirm adik qila curi punya lah hahaha.
Tapi mungkin pembakar semangat untuk qila motivate qila untuk jadi kurus mungking?
Ahaks.
ihihihi oh conclusion nya.
Kalau nak cari Sweater sweater comel, dress dress Korea comel gi gi lah
LIKE FACEBOOK  -> GHijabster Suite
HIHIHI.
Oh ya, kain dari Vietnam pun ada ok!!
Wow wow memang ok lah complete set gitu hehe.
Ok jom jom like and joing ah sekali meh meh ehe 

6 comments:

  1. nak jugakkkkkk!gudluck qilah omey!

    ReplyDelete
  2. gudluck qila!semoga selalu menang..ehehe

    ReplyDelete
  3. comelnya semua sweater tu qila.. semoga berjaya ya.. :D

    ReplyDelete
  4. Ya Allah, comelnay semua sweater. Rasa teringin juga. Good luck ya Qila :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum..terima kasih join segmen ni.. :'D ➜ Couple Chocolates Cookies Contest by akugadishijabista.blogspot.com.. jom ajak ramai2 join and wish you good luck keylaaa! :)

    btw, thanks for the review :D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!