Tuesday, March 25, 2014

Blogger Remaja

Hehehehee tak tak. Saje je. Hikhik. Qila cuma di interview untuk masuk dalam Column Blogger Remaja dalam Berita Harian. Lol. To be honest, dah bertahun dah qila tak baca surat khabar hahaha☺!! So ini kali lah kena beli surat khabar untuk tengok muka sendiri masuk gitewww.
Hikhik.

Tapi sebenarnya qila takde lah remaja sangat hahaha.
Dah terlebih setahun ni hihi.

Muahahaha.
Qila saje je mozaic kan sebab malu lah hahahahah.
Tunggu nanti baca balik lah bila dah keluar paper lewlz. Finally.
Impian qila untuk masuk dalam paper termakbul jua.
A big round of applause and thanks to...

ehehehe. Thank you Mazni.
Qila ingat si hamsterkentut tu. Sebab dia pernah masuk paper dalam entry Usha BH Skor.
Rupa rupa nya.... si http://supersagaaaa.blogspot.com/ ni punya kerja. Hehe.


Siapa nak masuk dalam Column Blogger Remaja untuk next paper?
Meh sini meh. Hehe. Remaja je ok.
Akak akak tu sorry lah. :P Hahahhaahahahah
16 to 18 beratur please. Hihi
qila dah promote dah beberapa fav blog qila hihi.


Thank you Kak Khairunnisa :D Gi pm kak tu untuk masuk paper. Har har har.

Kata dekat kak tu,

Kak, saya rasa blog saya berpotensi untuk masuk dalam BH!!! Fighting!!!

Hehe. Banyak betul things n stuffs qila nak update tapi busy betul hihi.
Dengan Anje beranak di subuh hari lah.
Dengan 3 giveaway sekali gus qila masuk semalam hhhoho.
Dengan nak edit gambar and upload dekat Instagram untuk menang RM200 MPH VOUCHERS AND POWER BANK. Hm need ideas on how to edit the picture haih.
Busy busy. Pening kepala haih.

Guess what.
Malam ni qila bertolak gi Kelateyyyyy dengan abah and pip je hehe. Naik Bas hikhik.
Tak sabar nya tak sabarnya ya allah permudahkan lah hihihihihihi

25 comments:

  1. congrats! have a nice trip to kelantan :)

    ReplyDelete
  2. Even akak umur 25 , akak muda remaja lagi okay ! Hahaha. Nak masuk boleh. :P

    ReplyDelete
  3. Tahniah dikkkk..wahhh..seronokk..

    ReplyDelete
  4. congratz! woo~ teringin jugak nk cemtu. :P

    ReplyDelete
  5. piwwittt qila haha c0ngrate akak qila <3

    ReplyDelete
  6. Walaweiiiii...adek akk femes!!!! Hahah..oit2..27 pun muda remaja ok!! G promote cpt :p

    ReplyDelete
  7. tahniah =) hehe akak masih remaja.. 18 tahun T_T

    ReplyDelete
  8. wahhhh!tahniah laling!akak2 xboleh eh?ekekeke..nnti nk baca paper gak la kalau klua muka qila..weee..
    hati2 kelik kelate deh!kim salam kat pak gad akak yg kat kelate tu..eh..xde kaitan..okbai!hahahaha

    ReplyDelete
  9. conrats..ala, 23 pun konsider remaja jugak..haha!

    ReplyDelete
  10. tahniah dear,, murah rezeki die. hehe. kena berguru la kak bella dgn awk =) 23 kira remaja x? haha

    ReplyDelete
  11. tahniah qilaaaaa :D :D :D
    qila punya blog memang layak masuk paper, masuk tv pun okay jugak :p hehe <333

    ReplyDelete
  12. wawawaah!
    taniah qilah!glamorr la lepas ni..hikhik ^_^

    ReplyDelete
  13. untunngggg arhh . hehe.. dah femes nnti jgn lupakan cha tau. sobsob.

    teehee!

    ReplyDelete
  14. pehhh, nak jugak. acewah. congrats sis. untuk 14 tahun tak boleh ke? huh. promotekan. agagaggaga

    ReplyDelete
  15. tahniah qila.. akak dah tak remaja, tak layak la nampaknya, hehe.. semoga qila terus success..
    semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan qila balik kelantan malam ini..

    ReplyDelete
  16. yeayy masuk suatkhabar! :p welcome ^^ nnti bila paper tu dah keluar masukkan dlm blog tau. nak jimat duit, malas nk beli paper. nak baca bahagian blog kak qilah je pun, hahahah xD

    ReplyDelete
  17. untunglah qilah..berkat berblogging...dpat masuk majalah remaja..eh nanti klau dah masuk jgn lupa bgi tau edisi mana.nak beli..nak tgok muka qilah..al maklumlah jrang beli remaja..selalu beli maskulin je :P
    tesco n inti x5

    ReplyDelete
  18. eh, saya pun remaja jugak.. huhu.. HAHAHAHA XD

    ReplyDelete
  19. Nanti upload la keratan akhbarnya. Kesian kat akak yang dekat perantauan ni. Hihi :D

    Semoga selamat perjalanannya.

    ReplyDelete
  20. olo...kat uma ni abah slu beli utusan je....nanti qilah share tau kat blog bila da publish nanti^^

    btw njoy ur holiday dear!jgn lupa ole2 qlate deh...;p

    ReplyDelete
  21. Wah ! Nama blog kita ada tak? Muehehe. Tahniah ! ^^

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!