Monday, March 10, 2014

Berjaya Giveaway SlimFast Diet by kak Mialiana.com dan My Beauty Herbs!

Penat nya lah harini. Hihi ok tipu je. Lol. Tak penat langsung harini bcs my boss sakit perut mengalahkan perempuan yg nak beranak ahaha.
Dia tidur je in the office 3 jam sampai my lunch time. And then bila qila masuk kerja balik he still not there Gahhh gila kentang ah huhu.

So yeah memang senyap je kedai tu hehe. Balik kerja umi ambik yay takyah jalan kaki ugh kebetulan sesangat lah umi dtg tu hee alhamdulillah.

Oh ya.
Terima kasih My Beauty Herbs!!!!! I am so glad that i am the chosen one huhu.
Dalam entry ; Giveaway SlimFast Diet : Pengumuman 40 Orang Blogger Yang Berjaya by Kak Mia huhuhuhu alhamdulillah ugh rasa nak nangis sebab i berjaya hhoohohoo.

Balik rumah dua kali qila check blog kak Mia eheheh.
Alhamdulillah menang terpilih Giveaway Slimfast Diet tu hee. My Beauty Herbs mencari 40 Orang Blogger untuk minum produk SlimFast Diet for 10 days and buat entri review.
Can't wait sebab nak sangat kurus before ambik results Spm ahahahhahah. So takde lah sedih sangat nanti hee~

Terima kasih bebanyak kak Mia and yes not to forget hihihi mesti sampai in this week right?

 Qila plan nak start as soon as possible sebab results macam confirm on 20th March. Berita tak bg tahu lagi sbb busy mencari #MH370 hm :(

Alhamdulillah!!
And may the odds be ever in your favor hihihi.

Nantikan review tu ye huhu.

23 comments:

  1. congrats dear!segmen ni xsempat nak join,tau2 je da ada pemenang,hihi...btw selamat berslimfast diet^^

    ReplyDelete
  2. Tahniah sayang.... Link akak pon ada no 40 tu.. Hihi :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah qila... semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  4. tahniah dear qila.. bella xdpt pun.. kene diet manual. hahaha

    ReplyDelete
  5. wahhh..tahniahhhh qila...
    pray for MH370..semoga mereka kembali dlm keadaan selamat.. :(

    ReplyDelete
  6. Tahniah kila.Pasni share la effect2 eh :)

    ReplyDelete
  7. tahniah qiqi lala ;)
    wa, tak sabar nak tahu apa result qila. share tau nanti! :D

    ReplyDelete
  8. oh maii.. tahniah dear qila..
    let's pray for MH370

    ReplyDelete
  9. tahniah qila.. dah lama akak tak join segmen..

    ReplyDelete
  10. amboi cik keyla, hepi sungguh kamu ye, tahniah sayang.. muah muah.. haha

    ReplyDelete
  11. tahniah...nak tengok juga betul ke produk ni boleh kurus dalam 10 hari..heheeh

    ReplyDelete
  12. wah bestnya, tahniah qila :)

    ReplyDelete
  13. wahhh.. tahniah ya qila.. ^_^

    ReplyDelete
  14. tahniah qila..
    mnabung colgate..

    ReplyDelete
  15. kak sally akan pastikan kak sally yg kurus dulu..hahahaha

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!