Monday, March 24, 2014

Baru habis SPM?

Hiiiiiiiiiiiii spm / stpm leavers :D Hehe. Meh sini kejap jeeee pls. Hehe. 




Share your most memorable graduation moments with the hashtag‪ #‎MySPMGraduation‬ ‪#‎AYTP‬ on Instagram. The Top 3 most creative & inspiring entries 
will win 1 x Powerbank & 1 x RM200 MPH Vouchers.

So apa tunggu lagi hehe. Best gila kalau menang RM200 MPH VOUCHERS AAAA.
Qila dah ah belum masa lagi nak dapat Voucher Buku 1Malaysia tu hihi. 

Tapi qila tak tahu lah nak buat gambar creative haih.

2 April last day nak submit gambar tu. Jom!!! 
Upload je dekat instagram. 


Letak hashtag #MySPMGraduation #AYTP dan done!!! Hewwww

Nak edit cmane niii T_T Nak menang nak menanggggg. Hehehehe.

19 comments:

  1. gudluck kak! nnti kalau menang RM200 tu buatlah giveaway, hahaha :p *tibee*

    ReplyDelete
  2. ecah pun nak join arh cam ni... hehe.. good luck qila~

    ReplyDelete
  3. singgah sat sini.. klik2 KFC utk qila.. :-)

    ReplyDelete
  4. Good info... thanks for sharing... nak kongsi dengan anak buah :D

    ReplyDelete
  5. Qila nak further stady mane lepas ni?

    ReplyDelete
  6. good luck qila. akak doakan murah rezeki..!! :)

    ReplyDelete
  7. wah good luck qilah..
    rajin joint segment lpas tu byak plak hadiah yg menang :P
    inti n md X5

    ReplyDelete
  8. Cpt2 join!! Akk nk tgk gak pic qila tu...hehe :D

    ReplyDelete
  9. GOOD LUCK DEAR.. awk kan selalu bertuah ! ehhee

    ReplyDelete
  10. semoga menjadi rezeki qila rm200 tu.. :D

    ReplyDelete
  11. wah menarik tu..good luck keyla...

    ReplyDelete
  12. Good luck Qila. Edit je la macam mana macam mana pun.

    ReplyDelete
  13. Voucher rm200 tuuuuu..

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!