Tuesday, March 25, 2014

Attention to 2013 SPM & STPM leavers!

Attention to 2013 SPM & STPM leavers! Ada contest held by UNITAR tau. Kalau you guys menang, you can get an iPhone 5S, topup and other prizes! But winners will be based on lucky draw. Basically, you guys just have to fill up the form dekat http://tiny.cc/UNITARiPhone5S and doa doa lah that you'll be the lucky one! So, all the best! Closing date is on 31/03/2014. Join tau! #UNITARiPhone5S


Cepat!!! Disebabkan link bengong tiny.cc/UNITARiPhone5s ni ralat.
So lebih cepat kalau terus direct link yang ni hehe > CLICK <
ISI FORM TU CEPAT!!!
https://docs.google.com/forms/d/1GJztszQXG7mNaVPCRCWb-2tjz7r_tZVn-MsEboxyxW4/viewform


Peraduan #UNITARiPhone5S

Peraduan ini terbuka untuk pelajar-pelajar yang telah menduduki SPM / STPM tahun 2013
Tarikh Tutup Peraduan : 31hb Mac 2014
Hadiah Utama : 1 X iPhone5S
20 X Hadiah Saguhati : Kad Tambah Nilai RM 50.00


Gogogoooo :D
Ada soalan pasal UNITAR jugak hahahah. Jenuh qila google jawapan nya T_T
tapi qila hentam je semua betul.

Hikhik. Pastu qila send banyak kali hahahaha.
Ada yg betul betul betul salah.
Ada yg semua betul.
Ada yang betul salah betul betul lol.

Goodluck x
tak sangka bersepah contest dan giveaway untuk SPM DAN STPM leavers kan.
Hish. Untunglah siapa yang menang IPHONE 5S ugh.
Cepat cepat. Hanya isi borang je beb. Rezeki tu Allah swt je yang tahu so menang tak menang belakang cerita lah ye. hehe. Masuk je hihi.
Kalau malas nak isi form. Boleh edit gambor cecantik dan upload di instagram hihi.
Qila rasa mcm tak ramai je yang masuk giveaway ni hihi. Kesian betul.
Mungkin diorang tak percaya yang ada giveaway for free. hehe.
Sometimes kan...Kesian lah dekat orang yg tak main blog hahahah.
Alhamdulillah syukur kita semua reti berblogging kan kan walaupun terkial kial lagi hihik.
Jom joingn Letak 2 hashtag je. #MySPMGraduation #AYTP
Pastu boleh menang. Wow. Jom.



16 comments:

  1. kalau lah qila yang dapat iphone tu, omgeee farah cubit cubit pipi qila :p

    ReplyDelete
  2. rajinn gilaaa join mcm2 GA..hahaha..gudluck!gudluck dan semoga berjaya!ahaha..

    ReplyDelete
  3. Omgeee... Ala bestnya spm and stpm leavers.. Untung lerr! Kita mana ada. Uhuk uhuk... XD Kikikiki.

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya qila.. best tu dapat hadiah iphone.. :D

    ReplyDelete
  5. salam. all the best semua!

    ReplyDelete
  6. Pandai betul UNITAR ni tarik student untuk daftar dengan diorang. Siap umpan dengan iPhone 5S lagi tu. Hehe

    ReplyDelete
  7. akk boleh tak masuk GA ni ahahahhaha *gedik*

    ReplyDelete
  8. ha..ha.. paling suka ayat ni
    Mungkin diorang tak percaya yang ada giveaway for free. hehe.
    Sometimes kan...Kesian lah dekat orang yg tak main blog hahahah.
    memang setuju..P mnabung lagi!!

    ReplyDelete
  9. untung ler buat lepasa smpm dan stpm.. heheh

    menabung sini.

    ReplyDelete
  10. Good luck Qila! Rajin masuk contest ni.

    ReplyDelete
  11. beruntung budak2 skrg kan. hehe..

    good luck adik comel! XD

    ReplyDelete
  12. ala..nak jadi remaja jugok...heeee....btw gudluck dear~

    ReplyDelete
  13. Gud luck Aqilah Azmi.. ha ha haa...

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!