Sunday, March 23, 2014

Anje dah beranak!!!!

Yayyyy☺!!! Anje dah beranak!! :D Hihi. Buuuuuuu aku jadi bidan hahahahaha. Pagi pagi pukul 7 Anje kejut aku hm. Dia MEOW MEOW kuat gila macam kucing meroyan menggila macam nak beranak.
Eh. Eh ha'a lah!!!!!!!!!!!!
Anje nak beranak!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hahahahahaha.
Aku sorang je bangun. Abah dia buat bodoh je hahahaha. Siot betul. Girls semua takleh solat so memang tak ah nak bangun hewhew. Alim Azim mintak penumbuk je. Semua tidor balik lepas subuh haihhh.

I am the only one who wide awake TT_TT
So jenuh lah mencari kotak and kain buruk untuk beloved Anje hm.
Lepas dah dapat kotak terus masukkan Anje and duduk je lah sebelah dia sampai pukul 9 hahahaha.
Baru lah boleh bangun and mandi and makan hihi.
Pastu take turn lah siapa jaga Anje tu.
Biasa lah. Nama pun Anje. Mesti ler manjewwww. Hikhik.
So dia nak orang sentiasa teman. Kalau bangun je. Dia mesti nak bangun sekali tinggal anak dia aduh.
So jangan lah bangun haahahah.

Kesian je muka anje ceh. Tired of giving birth giteww.
Congrats Anje :D Hehe. Ni anak yang tak ke berapa tah. Huhu. May the odds be ever in yo favour je :D Me love ya. Kesian Anje, dah tua :(((( Hm. 
hihi. 
Lapar banget. Nak gi beli loyang lidah kucing tapi tayar kereta pancit. Sigh

Terpaksa pinjam kereta makcik hehe.
Alhamdulillah. Qila beli satu je loyang tu. Bapak mahal nak mampus.
Dah lah kecik. Membazir duit aku je beli loyang kecik.
Pastu habis lah nanti takkan nak habis kan elektrik semata mata tu je hahaha.
Huh. Sabar sabar. All iz well.

Eh eh. Ada orang tu dah update pasal KOSE Photobooth lah. Hikhik.

Oh ya, haritu Kak PuanGojes and Kak Aiza ada tanya....

"murah tak? :D" - Kak Gojess hihi
"mahal tak harganya qila?"  - Kak Aiza

Hehehehe maaf lah T_T Jawapannya. TAK murah. Mahal gila nak matiiiii hahahah.
Qila sememangnya takkan pakai kose/shisheido/seangkatan nya sebab kemahalan nya haha

26 comments:

  1. comel gilaa lahhh hahaha macam qila yang comel xD xD

    ReplyDelete
  2. muka anje takleh blah je, mesti menahan sakit kan. takpe, at least dpt jugak lahirkan anak kucing tu. tahniah anje! :D

    kak qileh jaga anje dgn anak dia leklok tau <3

    ReplyDelete
  3. tahniah dah dapat baby.. mana gambar baby anje tu qila? hehe..
    kalau mahal akak pun tak nak juga la beli, hehe..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..
    bila nak update gambar anak anje??
    hehehe..

    ReplyDelete
  5. hahahha...adoi!!
    akk bru je promote kose :P

    say congrats to anje ok? hehe

    wat biskut kucing nnt byk2 tau..pos kat akk sket!!

    ReplyDelete
  6. yahoo..qilah dah jai makcik :P

    ReplyDelete
  7. waa.. mesti best pengalaman jadi "bidan terjun" tu.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Comelnya kucing! Tahniah Anje
    *tetiba emo sebab rindu kucing sendiri*

    ReplyDelete
  9. ala tomei2..congrats le dpt baby baru..hehe..

    ReplyDelete
  10. omg ! comel gila Anje. Tahniah Anje :D hihi. my cat pun time nak beranak, dia suruh orang teman dia.

    ReplyDelete
  11. hehe kucing akak skarang dah kali ke-3 mengandung..penat nak jaga tapi happy :D

    ReplyDelete
  12. pencinta kucing rupanya mek ni....tahniah anje!

    ReplyDelete
  13. Hihii comel... congrats qila.. :)

    ReplyDelete
  14. tahniah qila sebab dah bergelar seorang ibu. muehaha.. jaga leklok ya. <3

    ReplyDelete
  15. acece.. bidan la konon tu.. hahaha.. teringat kat bekas tunang kakak kepada akak, cuba nak jadi bidan.. last2 kucing tu tak nak beranak depan orang ramai.. malu le tu.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  16. wohaa..makin bertambah anak pinak dia.. hiks,. :D

    ReplyDelete
  17. qilahhh jaga anje baik2 taw... hihiii... bertuah anje dpt qilahh... :P

    ReplyDelete
  18. Garangnya muka kucingmu qileh, :)

    ReplyDelete
  19. Alahai letih je muka anje. Mesti tengah penat lepas lahirkan anak. Hihi, comel!

    ReplyDelete
  20. omaii anje yang comel ;)
    mahal???? ok. harus pikir satu ratus kali untuk membelinya ya qila :D

    ReplyDelete
  21. Wah ! Nak anak anje. Yeyeah ! Hahahaha. :P

    ReplyDelete
  22. hahaha..comel je jd bidan anje ye..ni mesti dh byk pengalaman..ekeke..tahniah anjewwww!ekeke..

    lepas ni ada hobi baru la tu sbb org dh beli loyang baru..aha! :*

    ReplyDelete
  23. hahaha. qila. same goes to ma sista. bila kucing dia yang nak giving birth. dia yang tlg sambut. ececeh. baby baru.

    ReplyDelete
  24. jeles nya kak qila! kak kat sini xda kucing! huhu!! sedih2... susah dok kat sini nak bela kucing pon payahhhh... kalo dok kg sng la.. i miss my cat.. mana gambaq kucing baru ?

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!