Saturday, March 15, 2014

2 weeks to-do list

Hahahaha☺!! Kemain gitu kata ko. To do list ni wajib qila laksanakan haih.
Harini qila nak beli loyang lidah kucing tu :D Sebab nak buat Rainbow Cookies tu and nak bagi dekat kakak kakak manis for fwee hihi randomly ya.
  • 15th : Harini. hehe. Party sekejap sbb dah habis kontrak kerja jadi Pembantu Kerani!! Horey!!
  • 16th - 19th : Belajar kereta zzzzz. Sedihnya lambat belajar hm. 
  • 20th ?!?!?!?!?!?! RESULT SPM HUARGH!!!!!!!!
  • 21th : Kita tengok dan tunggu apa jadi on 21th based on my SPM results :( Mungkin qila membawa diri ke Kelantan.................hahahaha.
  • 22nd : Qila nak basuh semua baju. Nak sidai lipat kemas bilik oh makeover time.
  • 23rd : Hmmm. Nak kelik kelate kot. Kalau ada lagi lah tiket ke sana. Inshaallah.
  • 24th - 26th : REHAT.
Bye bye March love ya hehehheeh.

Tapi. Qila nak sangat kelik kelate. Tapi tambang saje pergi balik dah RM100 aduh.
Nasibaik qila plan nok kelik ngae Pip hihihi. My lovely sister. Ish. semangat dah berkobar dah ni.
Nak naik bas dua orang hohoho. Pastu nikmati udara segar di Kelate oh my allah sangat lah bersyukur.

And guess what!!! Nok gi RANTAU PANJANG hohohoho shopp till drop tapi bila jejak kaki ke kelate sudah pon drop T_T Mesti purse qila kurus je haih. Silap silap tinggal singgit je ugh.
Sedihnya hati.........................

Duit, nape lah awak ni penting sangat? 
Melampau!!!! Sebab awak lah manusia jadi tamak. Hihi. Ohya. Semalam qila dah gi ambik parcel di poslaju hohohoho.

Nah excited gegila ni dapat Slim Fast Diet ni. Thanks Kak Mia n MBH!!! Hehe.
Tak sabarnya nak buat entry review in 10 days from today!!!!

Pastu submit link entry before 11.59 31st March at >HERE<
Heee. Hope i'll get the next peringkat hehe. Doakan ye. Tunggu review qila nanti horeyy horeyy hehe. Salam sabtu semua :D :D :D 

23 comments:

  1. Akk pun dubdab2 tgu result qila nih..haha

    Slim fast diet? Fuyoo..t selim tepek gmbr tau.. :p

    ReplyDelete
  2. Good luck on everything you do ;)

    ReplyDelete
  3. Kampung kat Kelantan ke?

    ReplyDelete
  4. rajinnya buat rainbow cookies.. nak buat akak jeles lettew.. hehehe..
    hati2 kelik kelate & jgn lupa ole2 utk akak.. hehehe..

    gud luck & semoga dapat pegi next peringkat.. hihi :)

    ReplyDelete
  5. hak aloh kita..kelikla kelatan. walupun mahai.. gomo..gomo klantan... he..he..

    mnabung di sini..

    ReplyDelete
  6. Happy March kak qila. Kalau apa2 sekalipun, terimalah dengan hati yang lapang. Moga semua baik2 saja untuk kak qila! :)

    ReplyDelete
  7. Untung lahhh org leh cuti pannjaanngg..hahaha..kim salam kat ore kelate deh..
    wahhh!xsaba nk tgk cik adik kita ni slim..mesti tambah comel nanti..ehem2..xsabarnya harap2 ada dlm list dpt cookies free..ekeke..

    ReplyDelete
  8. omaii. bz nampak :D
    bz tu nanti bolehla kurangkan lemask tepu yg ado ye qila :)

    ReplyDelete
  9. Kampung Qila kat kelantan ke??

    ReplyDelete
  10. ooo.mek klate..hihihihih...bnyk list ye cik Qilaaa..:DDDD

    ReplyDelete
  11. Wahhh , dah lama tak jejak kelantan . Miss the food at there , hihi . Makin comel lah kak qilah kita ni haaa

    ReplyDelete
  12. Wah result khamis ya..Good luck Keyla...& good luck jugak dengan Slim Fast tu...

    ReplyDelete
  13. Isi dua tabung untuk Keyla..Happy Saturday ya!!!

    ReplyDelete
  14. penuh je jadual dia 2 minggu ni hihi. tapi yg paling seram 20/3 tu hahah.
    ooo pegi kelate. kite ni dah lama tak pegi kelantan kot T_T

    ReplyDelete
  15. Saya belajar kereta lepas result nanti. Hmm lagi lambat :(

    ReplyDelete
  16. wahh kelate
    i know, in shaa allah you akan dapat good result :)

    ReplyDelete
  17. memang best hadiahnya..berminat pulak nak join.

    semoga berjaya ye..

    ReplyDelete
  18. qilah ore kelate mari ke?

    ReplyDelete
  19. mahalnye tambang.. kak Fiza nak balik kelantan jugak bln 4.. hehe...in syaa Allah..

    ReplyDelete
  20. adoihh comel lah pulak budak nie ><

    ReplyDelete
  21. Kelik jange dok kelik... ni uncle kasi sikit top-up duit tambang ngan colgate + INTI :D
    Kirim salam ko oghe kampong getek lah... ehehehe... ma ngan abah la tu makno dia...

    ReplyDelete
  22. qila balik kelate naik flight ke? wah, bestnya dapat pergi rantau panjang, boleh shopping.. all the best untuk rezult spm nanti.. :D

    ReplyDelete
  23. wah siap ada planning da ye..syoknya jalan2 qlate..hihi...btw u're so cute dear!(haipppp jangan kembang pulak noh;p

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!