Sunday, February 9, 2014

Ughhhhhh

Awh how i wish i can join this hm.
Kak Bella pergi semua macam pergi je hiks.
nok gi jugok. Heheheh.
!!!
Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014

Tak kot, hihi. Takpe lah nak buat cmane kan.....
/watery eyes/
Heheheh. Have a happy sunday!
Ugh besok dah isnin ugh!!!

Oh ya nuffnang is back ehehe.
Cuma kalau boleh blogwalking pukul 11 malam sampai 12 kot tak silap hiks.
Baru lah keluar iklan nivea tu heee~
Semalam gi makan Muhibbah hikhik
Toodles 

23 comments:

  1. alolo2... comel nye.. yelah mlm td nivea ader kejap jer.. slmt berhujung minggu qila...

    ReplyDelete
  2. waa. .bestnya klu dpt menjoinkan diri kan? hehe. .qila comel la. . :3

    ReplyDelete
  3. akak minat nak pergi..tapi, bukan sekarang kot. nanti2lah tunggu Hani besar sikit. akak ni takde maid..jaga sendiri anak2..hehe

    ReplyDelete
  4. Oh why not? Go lah, you are a famous blogger, im sure a lot of blogger would like to meet you there ^^

    ps: Cakap orang dia pun tak pergi lol

    ReplyDelete
  5. Kita pun teringin nak pergi .. Eeeeiiii asal comel sangat eh . Ada dimple pulak tu

    ReplyDelete
  6. hai Cik Qilaaa.....Pergilah....excited je tgk gmbar kat bawah tu..hihihi

    ReplyDelete
  7. Bestnya sape yg dpt join tu. Nak gakkkk :(
    wiwitt comelnya cik qilah kite bi, nak ngoratlah. Ihiksss :p

    ReplyDelete
  8. Oke. Tak dapat pergi juga :'(
    Kalau buat bulan 7 or 8, insyaAllah boleh pegi...

    ReplyDelete
  9. Sama lah tak dapat pergi. Jauhh :'(

    ReplyDelete
  10. akk dah lama tak BW and akk dah lama tak nampak iklan nuffnang...aishh stress betul

    ReplyDelete
  11. best la ...ape lagi pergi la....

    ReplyDelete
  12. wahh mcm best je program tu. hehe. comel sayang ^^

    ReplyDelete
  13. oo,memang time ni ye dia keluar:)

    ReplyDelete
  14. nak pergi jugakkkkkkk!wuaaa..alangkan bagusnya kalau dekat... >_<

    pewwiit!abam jebat here...haha

    ReplyDelete
  15. dah tutup pun registration time utk SBB2014. sempat register tak

    ReplyDelete
  16. You now what ? Miza harap sangat cepat membesar, pandai bawak kereta. Ada lesen. Hahahaha. Rasa seronok je depa semua :( Jelouse

    ReplyDelete
  17. Saya pergi.. klu qila pergi, dpt lah kita semua jumpa ramai2 kan.. :) :)

    ReplyDelete
  18. bila sepetang bersama blogger tu keyyy?? sorry laa..akk busy yang amat sekarang..tak tahu apa2 perkembangan blogging life sekarang T_T

    ReplyDelete
  19. memang best sepetang bersama blogger tu.. tapi tak join pun.. hehe..

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!