Sunday, February 23, 2014

Segmen Saya Nak Tudung Syria Superb

Assalamualaikum!
HADIAH
1)2 Top Reffral: Akan mendapat 2 helai tudung (Syria Adeela dan Wide Shawl)*Promote abis-abisan untuk menang dua tudung exclusive ni*
2) 6 Random: 3 Syria Adeela, 2 Wide Shawl Nawra dan 1 Shalw Lace Exclusive

Segmen ni berlangsung pada hari ini 22/2(Sabtu) hingga 24/2 (Isnin) dan padahari Selasa ni akan diumumkan pemenang!!

17 comments:

  1. wish u luck, qilaaaaaaa
    farah join segmen ni esok xD hehe tak pun petang nanti

    ReplyDelete
  2. Slmt bersegmen... all the best Qila.. :)

    ReplyDelete
  3. moga berjaya qila :) akak pun join..

    ReplyDelete
  4. gudluck tau! nnti menang tudung syria tu letak sket gamba kt blog ni, huahuahua. boleh jadi model tudung syria :P

    ReplyDelete
  5. Moga dapat tudung yang cantik tu ;)

    ReplyDelete
  6. all the best qila.. cantik tudung.. :D

    ReplyDelete
  7. good luck keyla...cantik tudung tu..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Qila...sama2 kita tunggu keputusan dia yer dik...semoga berjaya...

    ReplyDelete
  9. wah cantiknya tudung..
    lawa..slamat bsegment ya :P

    ReplyDelete
  10. melawat qilah sambil menabung british council..

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!