Friday, February 21, 2014

SAYA NAK BLOUSE CANTIK dan MURAH DARI MOMS MADNESS GARAGE

kenapa korg suka barang murah?
dan pengalaman manis dgn online shopping.

Errr. Qila suka barang murah sebab....
Hehehehehe ofcs lah sebab qila takde duit. Mesti ah suka murah murah hiks.
Pastu memang dalam darah dah kot. Family memang style suka barang murah tapi bagussss hihihi.
Bukan setakat barang, makanan pun! Ihihik.


Pengalaman manis dengan online shopping?
Awhh pengalaman tu qila belum ada lagi lah Sis Rara ehehe.
Ada yg masam sikit kot hahahahaha. Tapi serious. 
Mungkin pengalaman manis qila dengan MOMSMADNESSGARAGE mungkin? Ahaks~

qila tag kak Niesa omey and kak Anne lah :D hehe.

11 comments:

  1. WAHHH..saya nak jugak boleh x?hahaha..gudluck qilaaaa!

    ReplyDelete
  2. kita pun suka barang murah...heheh. kita klik nuff VISA qileh kat atas tuuu~~ (:

    ReplyDelete
  3. gudluck qilah! nak join jugak ni nanti,heeee

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen adik kiut.. haha

    ReplyDelete
  5. best of luck..kalau menang hadiah kongsi :P

    ReplyDelete
  6. tahniah.pemenang num 3 utk GA rara,claim hadiah di page safuraonlinediary ya =) PM inbox.thanks ♥

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!