Wednesday, February 12, 2014

Salah kah ku bila mencinta mu? Cinta sepenuh hati? Salahkah?

Hahaahaha lirik lagu Rossa & Hafiz qtpie - Salahkah. Hehe. Bestnya lahai lagu tu aish. Hm. Salahkah? Hehe.
Credit pak gugel.

Dalam post semalam semalam sumpah qila jadi perut sebu eh? Alaa rasa dia macam nak jawab exam besar macam Spm xD or whatever exam lah.
Rasa macam lapar gila tapi takleh nak makan. 
Rasa nak muntah ughhhh. 
Rasa tak sedap gila ah. 
Rasa mcm bersalah je. 
Memang rasa nak nangis ah ugh!!! But.
Thank god harini went well :D Yay!
Hihihi. Takjadi nak berhenti kerja har har har. Mungkin dah nak sampai kot bulan mengambang har har har. Petanda dia lah tu kot. Hik.
So im happy now ahaha .

Pastu nanti jakgi confirm mengamuk hihi. Kesian adik adik. Selalu kena marah dengan aku ugh!
Hate myself at the moment !!

Rindu lah dekat crush qilah. And after all this time.....I'm still into you. Har har har.
Siapa crush qila? Entah ah. Dia dah ah ada makwe dah. Sedih hati qila tengok twitter dia gambar dengan makwe dia........ Patah seribu. Tapi nak buat acane hm. Hihik.

Oh  ya, next post qila nak cerita pasal satu boy yang qila rindu jugak ahaha.
Suka baca post Nurulee hik. A Letter For You. Tu yg qila pun rindu dia gak ahahh.
Nak cerita sekarang tapi boring ah takde mood gitew. Nanti ada mood boleh cerita hikhik.


Rindu abam Jebat qila jugak hiks. Harap Kak niesa tak curi lah abang Jebat qila hiks.

Maaf lah takleh nak blogwalking haih. Busy tahap apa dah ni. Dah lah Kak Ima demam. 2 hari dah Qila sensorang je kerani dekat situ. Kalau tak qila jadi pembantu kerani. Ini tidak. Qila yang jadi kerani hohoho. Pegang phone lagi, ayoyo. Sabor jelah haih. Dengan invoice lah cash sales lah ugh!!! Rasa nak pengsan hehehe. Goodnight :D Nasibaik boss baik huhu. Dia saje lah tu nak baik dgn aku. Kalau aku takde, siapa nak tolong dia har har har. Mampuih dia nanti sorang sorang hahahah. Dan dan lah kau nak baik dengan aku boss. Huh. 

20 comments:

  1. Alhamdulillah, yang sorang ni dah okey dah... eh, bila dah email please inform kat cbox tau! takut tak perasan. hope everything went well. all the best ya! :*

    ReplyDelete
  2. tak yah la tgk dah ex tu.. wat patah hati jer.. patah tumbuh hilang berganti.. >_< chaiyok2...

    ReplyDelete
  3. Amboii tak jadi pula dia nak berhenti. Hahahaa. Qila qila. Untung banyak crush :P

    ReplyDelete
  4. Tunggu entry tu..sbr cik QIlaaa!!!U can do it lah..:D

    ReplyDelete
  5. Mood klu tak dtg mmg boring je kan.. relax ke qila.. tenang2 hehee.. :D

    ReplyDelete
  6. hahaha. amboi sedih sgt aih crush dah ada makwe :p

    ReplyDelete
  7. kAK bella curik abam jebat boleh? ahha

    ReplyDelete
  8. qila..kumbang mukan sekor gitu..cari lagi lah yg lain... heheh

    ReplyDelete
  9. Amboi. Bercintun erk. Siapakah gerangan sang kumbang. =P

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  10. hai dear, jom join GA ni ( http://aliyahsyofia.blogspot.com/.../first-giveaway... ) Hadiahnye baucer pembelian RM50^^.btw, done follow u

    ReplyDelete
  11. qileh, abam jebat tu, single lagi.. cepat sabar.. muehehe,..

    ReplyDelete
  12. tak salah pown sayang. haha tetiba kan? :P

    #tak habis2 dengan jebat dia. huhu lahai nasib baik perut dah ok kan? kak hana je tak ok :(

    ReplyDelete
  13. Salam Jumaat, salam ukhuwah dan salam kasih sayang sesama Ummah...

    dari Bunda..

    ReplyDelete
  14. salam. hukhuk mesti rasa sedih kan dia da ada makwe..sabar sajala..

    ReplyDelete
  15. hahah and after all this time, im still into you?

    ReplyDelete
  16. berkawan pun tak ke dgn dia cik qila? seksa pendam perasaan ni. haishh dah pernah rasa.. T_T

    ReplyDelete
  17. abang jebat dan qila takkan terpisah.. hehe..

    ReplyDelete
  18. kalau ex tu baik dgn kita boleh terima lg. kalau yg jenis menyakitkan hati kita baik xyah la

    ReplyDelete
  19. byk nya cerita kak niesa ketinggalan ni..hukhuk...xjadi benti ea?bagus la!haha..haiipp!abam jebaattt..share xboleh ea?haha..qila take care tau!
    kak niesa suka dngar lagu salahkah tu..sedih je.. T_T

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!