Sunday, February 16, 2014

Oh Kipas

Someone pls lah tolong kipas kan qila ni !! Allah je tahu cmane lah cuaca di Gombak ni uish.
Hihihi. Bila malam malam masuk dapur.
Eh kantoi nak gi makan hihik. TERASA BAHANG NYA.
Memang rasa macam hantu panas lalu. Bukan sejuk tau tapi panas hikhik.

nak buat acane, cuaca di gombak memang kemarau. Sedih. Rasa nak nangis tengok daun gugur..... Pastu pokok ada orang tebang :( ish memang pening kepala ah.
Rasa nak demam tak demam. Sabor jelah ehehe.

Sampai balik rumah mandi, habis berdarah hidung qila hahahaha.
Darah tu jadi kering kot. Hohoho.
So dinasihatkan duduk je di rumah muahaha.
memang favourite tuuu. Hihi.
So tengah duduk lah ni dalam rumah ahhaha. Zzzzz~
Alhamdulillah :D I LOVE it kak ayue :D Dont worry ok.
Qila akan guna asap. Hehe sekarang takboleh sbb ada jerawat ugh.
Rezeki berblogging hikhik.
Dapat eyemask and facemask dari Kak Ayue :D Heee~
Alhamdulillah dah sampai hehehe umie semangat campak hoho.
Alhamdulillah umi dah dapat terima qila jadi blogger hiks.
Mungkin sbb hadiah? Hahaha.
Have a nice sunday semua!!
Bestnya semalam Big Bad Wolf second round hmmm. Qila nak gi lah harini dengan Syu kawan Pip. Hihihi. Try survive. Muehehee. Pergi pagi pagi :D Hoyeh!
Tapi mesti ramai nak mati hmmm. T_T so cancel har har har.
Tapi serious nak gi :/ Ugh!!!
Thanks to kak Sally hihihi qila dapat 2 free tickets Endless Love! hahaha 18+ pulak tu hohoho.
Thanks klips.my :D Huhuhu share je terus menang kot huhuu. Sebab ramai tak share hahahaha.
Heheh tak silap qila share sekali je kot. Hoho alhamdulillah terus dapat yay *dancing

Ohoho muka ku excited gi makan naci beriyani 
happy birthday Icap :D hehee. 


37 comments:

  1. meh datang rumah saya. berapa hari ni ade lah hujan kejap dalam 10 minit. hehehe :P

    ReplyDelete
  2. how lucky u're. aisyah cadang nk gi BBW tu hari ni jugak.^^

    ReplyDelete
  3. untungnyaa qila dapat eye mask xD

    ReplyDelete
  4. praying for rain..musim kemarau camni,panas saja,kesihatan sangat penting dijaga :l

    ReplyDelete
  5. amboi.. makan nasi beriyani tu qila.. sedap tu..

    ReplyDelete
  6. cuaca tak menetu sekrang.kena banyak2 minum air masak :)

    ReplyDelete
  7. wee.. bestnya dapat pergi big bad wolf.. huhu. nak pergi jugak TT^TT

    ReplyDelete
  8. Cuaca tak menentu sekarang, kan qila..

    ReplyDelete
  9. ecehhhh dapat mask. syoklah. ehehe.
    cuaca sekarang ni memang. fuhhh panas beb.
    ee kalau tidur terpaksa on air-con. kalau boleh taknak on. ye lahhh global warming. but i cant stand. gila panas.
    lets dua for our beloved earth. T____T

    ReplyDelete
  10. kesiannya kak qileh smpai berdarah hidug. tu ah pasal sekarang mmng bahang kot T_T

    tambah-tambah lagi org slalu tebang pokok. teruk betul perangaii

    ReplyDelete
  11. Kat sini kejap panas kejap mendung.. Heee.. Tahniah yaa, murah rezeki qila :)

    ReplyDelete
  12. Sarawak ujn je skng ni..kurng pnas..hehe..

    ReplyDelete
  13. Wahh best nasi baryani tu.. slmt berhujung minggu qila.. :)

    ReplyDelete
  14. Me, toooo I want to go to BBW so bad T.T yang lepas punya pun nak pergi, tapi I live in Terengganu so, k la bye serigala besar yang jahat -_-

    padahal ni baru je balik dar KL, zzzzt. if I were in KL pun, no one would be able to take me there, so T___________T

    dulu fifiey selalu darah hidung, sebulan sekali, tapi sekarang dah tak alhamdulillah. mungkin dulu kat sekolah sibuk sangat kot -..-"

    nasiblah malaysia ni musim "summer" je yg ada huahuahua even kat oversea pun kalau summer suhu dia lagi rendah dari malaysia yg musim tengkujuh pfffffft xD

    ReplyDelete
  15. oh btw, you can get Clare's books easily at any MPH bookstores, or you can search them on MPHonline.com

    her books are quite okay, especially the infernal devices trilogy (this i recommend you to read).

    kalau yg the mortal instruments tu, macam meleret sikit but amazing jugak lah, i don't really like the main protagonists of the mortal instruments, hehe

    you can also try Bloodlines series (uncompleted) by Richelle Mead, The Heroes of Olympus series (uncompleted) by Rick Riordan and.... The Demon Trapper's series (completed) by Jana Oliver.

    K wait, some more xD Call of the Forgotten series (uncompleted) by Julie Kagawa is okay, too :3

    AND!!!!!!
    UNSPOKEN trilogy (uncompleted) by Sarah Rees Brennan!!

    that is, if you like myths stories, heeeeeeee~ :)

    (I get excited like this if I'm talking about books LOL) xD

    ReplyDelete
  16. wah tahniah adik manis.. hidung berdarah? huh teruk sgt ke panas kt sana tu.

    ReplyDelete
  17. panas dalam badan tu.. minum air banyak2 k. nak tau samada badan kita cukup air atau tak, based on urine color, kalau putih, haa, cukup air lah tu.. :)

    ReplyDelete
  18. dekat sini pun panas bahang T.T

    ReplyDelete
  19. Bestnya dapat eye mask! Seronok sangat bila pakai eye mask tu! Sejuk ja! XD

    ReplyDelete
  20. I live at Ampang, and yeah it is so hot in there, not to mentioned that a lot mosquitoes lately, maybe because of the weather.. I hope I won't missed the second bigbad wolf. Already planned to go with my friends.

    ReplyDelete
  21. sini asyik hujan ja qila..tahniah..rezeki qila tu :)

    ReplyDelete
  22. sini asyik hujan ja qila..tahniah..rezeki qila tu :)

    ReplyDelete
  23. Syafakillah sayang ^_^ Semoga Allah tabahkan iman dan hati <3 Wahh untung la nak pergi big bad wolf. Arghhh jelouse >_<

    ReplyDelete
  24. la.. ada big bad wolf ke semalam? isk.. rugi tol.. semalam akak ada kat kl.. huhu..

    ReplyDelete
  25. Tahniah ! :) Big Bad Wolf tuh T_T Nak pergi tapi.. far away~

    ReplyDelete
  26. tahniah dear.. akak baru sekali je menang GA ni.. hehe..
    panas dalam tu.. banyakkan minum air & mandi biar lebih dari 2 kali sehari.. take care ye qila sayang.. :D

    ReplyDelete
  27. akak pun dah sakit2 tekak ni.. macam dah nak batuk je ni.. hukhuk.. tahniah qila.. banyak dapat hadiah tuu.. ^^

    ReplyDelete
  28. haish,kena jadi pengantin ni qilah,sure ada orang kipas kan,hihi....

    wah,comelje mask2 tu,congrats dear!

    ReplyDelete
  29. Tak pernah pergi Big Bad Wolf tu. Teringin nak pergi >.<

    Kat sini buku semua mahal ._.

    ReplyDelete
  30. panas?kt sini cuaca xmenentu..kejap panas kejap hujan...wahh qila...asyik dapat hadiah je..betul2 murah rezeki..haha..
    bila plak nak belanja akak mkn nasi beriyani ni?heee.. ;)

    ReplyDelete
  31. rezeki berblogging u qila..alhamdulilah

    ReplyDelete
  32. lately nie cuaca memang panas melampau..kekadang lepas mandi pun still rasa panas gak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  33. lately nie cuaca memang panas melampau..kekadang lepas mandi pun still rasa panas gak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  34. best nye adik dapat mcam2 kan...btw take care ok ^^

    ReplyDelete
  35. amboi,kemain bereyemask la qilah kan,hikhik ^_^

    ReplyDelete
  36. untungnya qilah.btw pic qilah tu comel tol :D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!