Sunday, February 9, 2014

How To Make Cookies


 Ikut kan deep deep hati memang sedih ☹!!!
Tapi tengok je lah video ni. Hihi☺
Ok goodnight.



Ya allah tolong lah tenang kan hati aku. Cepat kan lah masa :(
Nak berhenti kerja. Nak rehat T_T
Ugh!!!!!

27 comments:

  1. oh sayangku... kesiannya dia.. why why whyy? ada masalah ke dengan kerja? kakak here wishing you all the best in whatever you do and may Allah ease everything on you. be strong, and stay cute. la tahzan! love ya! :') <3

    ReplyDelete
  2. hey why dear? stress tempat kerja? sabar. nak cari rezeki kena sabar. mcm kak hana. kalau boleh nak quit. tp bukan senang nak cari rezeki. ALLAH dah permudahkan jalan. kita cuma kena laluinya sahaja. jadi sabar sayang. nah kiss hug cket :)

    ReplyDelete
  3. salam dear,
    kita org perempuan memang mudah terasa hati, mudah tersentuh, mudah terkesan dengan apa yang berlaku disekeliling kita..
    try untuk kekal positif ye, kuatkan diri dari dalam, inshaAllah tak terkesan dengan yg datang dari luar,
    kuat! :)

    ReplyDelete
  4. awat ni?tensen dgn bos ye...takpa2..hope everythng will be ok dear^^

    ReplyDelete
  5. La tahzan kak sayang.. Tak mau gini. Bila kita layan lagi sedih lah kak.. Jadi, be happy. Tenangkan fikiran.. Tidur... :)

    Aiyoo.. Tengok video tu jadi stress pula.. >.< Kak qila jangan buat gitu ya. Tak elok! :D

    ReplyDelete
  6. Qila kerja ape?

    ReplyDelete
  7. tulisan-tulisan & blog yang keren. salam jepret!

    ReplyDelete
  8. qilaaa sayanggggg...nape ni?ada masalah ke tmpt keje?cecite cecite..

    ReplyDelete
  9. kenapa nak berhenti kerja qilah? sabar eh :)

    ReplyDelete
  10. uiks...kenapa nak berenti keje??dah tender resign ker??

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. rileks qila omeyy. keep calm keep calm =)

    ReplyDelete
  12. kenapa nak berhenti plk cik Qila??????erm..penat ke...sbr jelah..:D

    ReplyDelete
  13. mak aih.. tu bukan buat cookies.. giler ah video nie...mmg geram betul tu.. sabar2...

    ReplyDelete
  14. kenapa ni qila?? ada org buli kt tmpat kerja ke. boleh cari kt tempat lain.. be cool

    ReplyDelete
  15. setiap yg berlaku tu ada hikmahnya...bukan senang nak senang...bukan susah nak susah.. :)

    ReplyDelete
  16. Sherrylicious cookies! Hope you're feeling ok:)
    From your friend,
    Sherry

    ReplyDelete
  17. nak tenang kan hati makan biskut .. :) sabaq banyak ye dik .. :)

    ReplyDelete
  18. haihh. kita sama lah qila.

    tak sabar nak benti keje :(

    ReplyDelete
  19. ada masalah kerja ke qila? semoga semuanya dipermudahkan oleh Allah..

    ReplyDelete
  20. Jangan bersedih yaa sayang ....
    Allah ada bersama kita... jangan terlampau stress memikirkan masalah tu yee...
    p/s: Klako lah video tu -,-' haha

    ReplyDelete
  21. Hm hm. Kenapa tengok video tu rasa nak muntah ? Malam semalam ngigau. Seriously pagi sampai petang perut sebu. Rasa nak muntah. Qilah dengki. Hahaha. XD

    Sabar sayang. Sabar tu indah ^_^ Semoga setiap titisan peluh itu mendapat keberkatan Allah swt. Aamiin :D

    ReplyDelete
  22. Sabarlah.. semoga diberi ketabahan.. in shaa Allah, dipermudahkan segalanya nanti.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  23. sabar ye sayang.tabah hadapi dugaan..moga hari hari yang mendatang akan baik baik je.

    ReplyDelete
  24. Hai qilah.Kenapa mcm stress je.Relex k.Sabar n bnyk doa :)

    ReplyDelete
  25. kalau keyyy practical kat hospital macam akk ni lagi lagi lagi stress keyyy ;) rehat pun tak dapat tau...24/7 on duty hewhew

    keje leklok....sabar sikit ye... :))

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!