Wednesday, February 26, 2014

Hiatus untuk seminggu lah kot. Hehe.

Heee #throwback hahahaha nak gak hihi. Dekat satay kajang err.
Sebab kelaparan je sebat satay tu. Bukan sedap sangat pun hiks.
Oh oh. Back to post title................

Qila penat ☹!!!!
Otak pun kering kontang. Mungkin sebab cuaca? Hihihi☺
Ok jadi qilah nak rehat sepuas puasnya. Main game je muahahah.
Jumaat ni gaji inshaallah hoyeh hoyeh. Biar lah sikit pun asalkan dapat kachink kachink$$$!!! Hiks.
Sikit je bulan ni sebab qila cuti 2 hari and Febuari kan ada 28 hari je sobs T_T
Tolak cuti 2 hari, tolak cuti hari Ahad lagi *giant sigh*

Sooooooooooo qila nak off from blogging for a while!
:D Nak spend time more with my TV *hugs!!!*
Hehe. And ofcs with my cutie big bed hehehhehe.

Rindu tau nak tidor 8 jam sehari hahaha. Jadi qila online blog untuk tengok qila menang ke tak contest giveaway yg qila masuk before ni hihihi.

Rindu kak kak semua hm. Hihi.
Qila nak doa sebanyak yang mungkin dekat Allah T_T
Solat hajat dhuha istikharah qiyam semua nak buat ah.
Panic :(!! Hope the result turn well haaaaaaaaaaaah

Is there anyone that can help me learn how to do the lidah kucing pelangi rainbow or whtver tu haha. And please lah qila nak sangat sangat try kek keju meleleh tu aaaaaaaa haahaha.
Thanks to Kak Sally : Projek Cheese Leleh hehehehe
So sorry not sorry bye bye blogger.com! :D

still waiting for my results i’ll probably find it out on march, pray for me to get many A+'s so that i can go to Kelate Australia next year please please please i need this in my life hehe. Cewah over je berangan kau jah. Belah lah you.

only god knows how im going to get through this result when i was up half the night crying.

finally! Feeling so tired. So yeah.Tata semuaaaa ♡♥♡♥
Jangan lupa click click lah nuffnang qila and 8share tu hiks xD

Derma lah sikit dekat qila. Click sekali pun dah memadai ahahahah.
- Photographer captures shocking reality of 'BR1Mless' community in KL.
- Check #5 to see how your phone plan compares to others in Malaysia. 
9 Smart Moves That Will Save Your Phone Bill This 2014 

Alhamdulillah, sempat makan ni tadi. Hiks. 
Hehehehe. Dah bertahun tak makan Mcd hihihii.
Enak berkualiti okay. Bestnya dapat extra chilli sauce mcd yg nomnom. Hihi

Doakan qila dapat 9A eh? :D Terima kasih. Jgn risau, 
qila blogwalking cuma malas nak update new post hikhik. 

28 comments:

  1. Good Luck Qila!!
    InsyaAllah boleh :D

    ReplyDelete
  2. Dekat blog akak ada resepi lidah kucing pelangi tu. Pergi cari , dah siap masak nanti hantar kat akak. Ehhh ! Hahahaha. Have fun sayang. Jangan stress stress. InshaAllah everything will come out well. Muah muah. :*

    ReplyDelete
  3. hope you will get a good result Aamiin :)

    jangan lupa singgah blog sy ^^

    ReplyDelete
  4. jangan lama-lama hiatus tu qila, rindu qila nanti.. semoga qila mendapat 9A.. insya-Allah.. :D

    ReplyDelete
  5. besttnyee dptt tidur, tgok tv !! huaghghh. jelos2. heheh. smoga qila yyg comel dpt result yg terbaik ye =)

    ReplyDelete
  6. akak bc from top to bottom nmpk 2 je, satay n burger..haha

    Moga dpt result cemerlang :)

    ReplyDelete
  7. Burger tu yang sedap ni. Minta sikit. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  8. perut berbunyi bila nampak burger tu..hihi

    ReplyDelete
  9. keylaa.good luck result spm !! hehe saya pon tunggu resultt nih haa .doakan sayaa jugakk.sama2 eheheh

    ReplyDelete
  10. relax . chill. insyaAllah dpt 8A hikssss

    ReplyDelete
  11. goodluck result nanti :D

    ReplyDelete
  12. jangan rehat lama sangat tau qila cyg, nanti akak rindu.. hihi..
    semoga dapat result sama seperti yang diidamkan.. :D

    ReplyDelete
  13. hehehe...dah cuba ke belum?? hikhik...

    get your life back sis! hahaha...get enough rest... :)

    ReplyDelete
  14. all the best for SPM result! Ehem bagi lah sikit burger tu :P

    ReplyDelete
  15. all the best for SPM result! Ehem bagi lah sikit burger tu :P

    ReplyDelete
  16. wahhh..nampaknya menduakan blog untuk TV..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. Saya baru nak on, cik qila nak off pulak.. Alamak..

    ReplyDelete
  18. dah kli.. and all the best untuk result..

    ReplyDelete
  19. Mac D..my all time favorite...Burger prosperity...best..

    ReplyDelete
  20. InsyaAllah. 9A!! Doakan kite pulak dapat straight A. =) Hehe. InsyaAllah, sama sama doa untuk batch kita! ^^

    ReplyDelete
  21. cacing2 dlm perut kelaparan nmpk burger... hehehee... jgn lama2 ok? rindu ngn qileh... :P

    ReplyDelete
  22. Terus ngidam nak mkn mcd....hahaha... Gudluck qila! InshaAllah boleh tu dpt 9A..amin3... Take care tau! Miss u qila!

    ReplyDelete
  23. gudluck qila... sakan makan ye.. :D

    ReplyDelete
  24. gud luck qila..
    in shaa Allah doa banyak2 mohon dekat ALLAH.. semoga cita2 yang qila inginkan akan dikurniakan oleh ALLAH Amin :)

    ReplyDelete
  25. aminnn.. best of luck okeh ! doa supaya xterlalu takut nk tgk result nanti. A's bkn mengukur tahap kepandai org tau. ada yg lg penting

    ReplyDelete
  26. Amin!! Insyallah qileh boleh! :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!