Monday, February 10, 2014

Hanya Padaaa Mu





Hanya PadaMu -- Ainan Tasneem 
Lagu & Lirik : Al- Farouq (MVM Production Sdn. Bhd.)

Woohoo... ooo... woohooo...
Ku ingin selalu dekat pada Mu, oh cinta hatiku 
Kau memberikan ku semangat baru cerianya duniaku 
Hanya pada Mu, ku serahkan segala hidup matiku

(zikir) 
Hasbi Robbi Jalallah 
Mafi Qalbi.. Ghairullah 
Nur Muhammad Sallallah 
Lailahaillallah 

Ku ingin selalu dekat pada Mu, oh cinta hatiku 
Kau memberikan ku semangat baru cerianya hidupku 
Hanya pada Mu, ku serahkan segala jiwa ragaku

(ulang zikir 2x) 


Sesungguhnya ibadahku 
Sesungguhnya hidupku 
Sesungguhnya matiku 
Hanyalah untuk Mu 
Woohoo... oooo...

Ooo... Ya Allah...

(ulang # & zikir 2x)


:D Heee. lagu ni bagi qila okay lah jugak cuma suara Ainan comel sangat hiks. Mcm menggoda pun ada. Sakit telinga sikit pun ada. So qila suka nyanyi sendiri hehehehehe. Ada zikir sekali. tu yg best tu!!! :D Huhu. Ok have a nice monday -__________-

38 comments:

  1. nak denga jugakk la pasni..

    ReplyDelete
  2. bestkan qila ;)
    PG siap donlod masuk dalam HF PG ;)

    ReplyDelete
  3. sedap lagu nie..first time dengar

    ReplyDelete
  4. Best jugak lagu ni qila ^_^

    ReplyDelete
  5. kan suara dia memang comel :D

    ReplyDelete
  6. Best jugakkan keyla..menarik...

    ReplyDelete
  7. best jugak lagu ni ..pertama kali dengar hihi

    p/s isi tabung the school :)

    ReplyDelete
  8. macam sedap gak lagu nie..baru 1st time sy dengar..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. wahh~ nak dengar jugak lah ^^

    ReplyDelete
  10. Lagu ni best plus suara ainan comel! Hihi.. :D

    ReplyDelete
  11. Lagu ni best plus suara ainan comel! Hihi.. :D

    ReplyDelete
  12. Lagu ni best plus suara ainan comel! Hihi.. :D

    ReplyDelete
  13. erm....no komenlah pasal Ainan ni..hihihihi

    ReplyDelete
  14. kalau sakit telinga nyanyi sendiri jer... tp pastikan diri sendiri je dengar tau.. haha... gurau jer..

    ReplyDelete
  15. kalau artis youtube ni, akak lagi prefer Najwa Latip. ehehe.. sbb nama sama kot. ;p

    ReplyDelete
  16. sedap juga suara dia.. heheh

    ReplyDelete
  17. esok la baru dengar...stress plak dgn line...

    ReplyDelete
  18. tak pernah dgr lagi...tp bgus jugak lagu nie smbil nyanyi sambil berzikir

    ReplyDelete
  19. sedap jugak suara ainan. hehe

    ReplyDelete
  20. first time dengar. best jugak. lirik dia pun siap ada zikir. hehe.

    ReplyDelete
  21. erm. gua suka lagu rock je cemna ni :(

    <a href="http://zyraroxx.blogspot.com</a>

    ReplyDelete
  22. bolehh la nak p cari . thanks share qila

    ReplyDelete
  23. lah lagu Ainan Tasneem rupanya.. =)

    ReplyDelete
  24. akak pun baru pertama kali mendengar lagu ini.. menarik.. :D

    ReplyDelete
  25. Wahh ainan tasneem try bernasyid pulak. Sebelum ni sejua asyik lagu jiwang2 je. Mcm ni baru best :D

    ReplyDelete
  26. Lagu ni best. Sayup sayup je ^_^

    ReplyDelete
  27. ahhhh qila..fatin pun suka sgt lagu ni. best..sambil dengar sambil berzikir. bila dah selalu dgr selalulah berzikir..hehe

    ReplyDelete
  28. xpernah dengar lagi lagu ni..

    ReplyDelete
  29. Best juga lagu ni....better artis2 contohi lagu macam ni....sambil nyanyi kita buat pahala....

    ReplyDelete
  30. Wahh bagus.. mmg bagus.. subhanallah...

    ReplyDelete
  31. dah dengar dah....akk xberapa minat suara ainan nyanyi lagu ni hohohoho..tp lirik memang bermakna :))

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!