Monday, February 3, 2014

Excited hiks

Hello goodnight everybody☺!!! Hihihi. 
I am super duper excited muahahaha.
Total mega super seriously happy hahahaha! 
Alhamdulillah. Bila masuk Feb, ofcs lah dapat gaji bulan Jan hikhik.
Mmg lah gaji tu tak banyak tapi gaji tu bersih just for meehhhhh heheehe.
Yelah, balik jalan kaki.
Duit minyak guna sikit je iaitu bila umi hantar.
Umi ambik waktu rehat, umi hantar sekali lagi muehehe :3

Alhamdulillah. Rezeki dtg cemtu je.
Hiihihi. Baru je bersedih hati minggu lepas. Heh
OH YEAH, EXCITED ISNT EVEN THE WORD.


Heheheh.
But outside. Im like.....
hahahaha. Bila beli tu aku happy cuma.....
Entah, takde perasaan sangat sebab kakak macam nak marah je pekerja tu hahahah.
So i chose to be a nice person gitu hiks.
Biar lah dia settlekan everything.
Heee~
Semangat je aku whassap kak sally and wechat kak niesa muahahah.
Sadlife sebab baru ada phone hikhik. Congratulations to me yayyyy
So. Dah boleh lah selfie lepas ni hohohohohoo
Ok dah taknak online blog dah lepas ni har har har

Sedih tak terserempak dengan Kak sally, kak ainim and kak aisya hmph.
Hihi.
Takde jodoh nak buat acane xD
Qila beli xperia L!!!! HIHIHIHIHI

36 comments:

  1. beli phone apaaa

    ReplyDelete
  2. bestnya. dapat gaji memang best pun.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  3. waaa :D boleh belanja syira ni ..hehe

    ReplyDelete
  4. Seriyesli cik Qila tak nak online blog dah pasni? Amboi2 mentang dah dapat phone baru. Cess.. =p

    ReplyDelete
  5. untunglaaa hihihihi :D nak wechat iddd :P

    ReplyDelete
  6. walawei~~~ cpt add akk!! hehe

    ReplyDelete
  7. bestnya phone baru :D

    ReplyDelete
  8. nmpk la ke'excited'an nye di situ..hehe..=)

    ReplyDelete
  9. Uwaaaaa!! Kalau kak qila tak mau online blog dah lepas ni, merajuk dengan kak qila 40 tahun! :'( Sobs~~~

    Haa, apa2pun tahniah sebab dapat gaji. Kekeke. Boleh lah belanja kita pulak ya? Hihi, joke. :)

    ReplyDelete
  10. Syok kan dapat gaji!! hahaha..akak dah dapat awal2 :)

    ReplyDelete
  11. wah2xxx..ci Qila!!!!:D belanja la ye!

    ReplyDelete
  12. Best adik dah ada phone baru ye? Hehehhe ^^

    ReplyDelete
  13. Congrats.

    Saya tak pernah dapat gaji sendiri sebab belum berpeluang untuk bekerja.

    ReplyDelete
  14. gaji pertama beli phone mmg bebaloi!bole ingat smpai bila2..habis la qila pasni..setiap mlm akan dihantui wechat kak niesa..hahaha

    ReplyDelete
  15. waahh.. da dapat gaji ye.. hehe..

    ReplyDelete
  16. pagi dear =) amboi.. terus nak stop berblog? hhehe. jgnlaa...

    ReplyDelete
  17. Bestnya ada orang hantar dan ambil. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  18. wah sukanya dia..tahniah keyla..jangan nanti 24 hours whatsappp tau..

    ReplyDelete
  19. hahaha.. so excited... :D

    ReplyDelete
  20. oo..happy ye..patutlah..hihi.. jangan lupa simpan sikit dalam tabung ye.. :D

    ReplyDelete
  21. mak ai... dah dpat phone terus takmo maen blog..hahaha..
    Jom titew whassap lak haha ^_^

    ReplyDelete
  22. salam. wahh..seronoknya dia!

    ReplyDelete
  23. seronok nye dapat gaji sendiri..akk pon tak pernah merasa taw,btw phone akk xperia J hehe..
    warna pink gitu..

    ReplyDelete
  24. acececeh. fon baruuuuu ! B)

    ReplyDelete
  25. syukur alhamdulillah. gaji pertama kan kan kan? :)
    wa, phone apa tu? :D

    ReplyDelete
  26. tahniah.. beli no baru ye

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  27. untunglah beli fon baru..hehe ^^

    ReplyDelete
  28. tak lama lg kak hana pulak ok?? haha tgu je. :P :P

    #yeayy. bila nak belanja kak hana nie? kak hana pown excited gak. ahaha :D

    ReplyDelete
  29. Wahh.. best2.. salam Februari Qila.. :)

    ReplyDelete
  30. Wow new phones, no wonder I smell shop like how they used to say to someone who bought new stuff, bau kedai lah weh.. xD
    erk.. Not updating blog anymore? -.-"

    ReplyDelete
  31. Hm dah pakai phone mana nak bgtau. Hm hmm

    ReplyDelete
  32. yeayyy memang seronok kalau gaji dh masuk. kak nina simpan je duit tu. 2nd gaji bru guna. jgn lupa bagi sikit dkat ibu tu

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!