Friday, February 14, 2014

Erm. So there's this boy, and..

He's just the cutest he he he.
I have got major butterflies hahahaa lagi lagi when i was talking to my crush??

When the substitute teacher doesn’t know where anyone sits or what the lesson is…
iihihihiks
hahaha gediknyaaa aku tapi ni bila balik rumah dalam bilik sorang2 je lol qila lol.
Oooook. Ini pulak bila dekat kampung je semangat cabut bunga satu persatu sebab dkt rumah aku mana lah nak ada bunga hahahha.
Sedih je banyak pokok kena tebang :(
Why..............
Ok tu je nak cerita pasal crush qilah hikhok.
Kesian kaum hawa..... 
Lagi lagi mcm qila lah hahaha.
Padahal boy tu takde buat ape pun. Cakap biasa je.
Tapi yelah perempuan. Over je kau. hahahaha.
Perasan gilaaa and melting gilaaaa hahahahaha.
Ok SOMETIMES (many times sebenarnya heh) 
i wish i was skinny n pretty enough but no. 
Alhamdulillah. Ppl liked me bcs of me. Not bcs of my appereance hikhok.
Thank u so much Allah!
Oh ya. I really tried my best to not fall.

But then. Thanks Taylor Swift hhehehe ilysm hihihik
Random thoughts about loveNo likes to my last post. Whatever. I need to express myself today or I’m gonna explode.
When I was…View Post

But I know, my heart cannot wander further, 
because being attached is a very very terrible thing :) 
I know. Jgn risau lah hihi *wink*
Ada crush takpe hiihihi. 

I love everyone equally hihi.
Sorry takleh cerita pasal crush qila muahahah!
Im back!!!!! Har har har blogwalking time hihi. Yayyy tomorrow is sadturday eh. Hehe

credit gambar: google and tumblr x

34 comments:

  1. How long he has been your crush? Since forever? hihi :D

    ReplyDelete
  2. Ni kira mcm "dalam hati ada taman" lah kan.. :) :)

    ReplyDelete
  3. Its like my love with taylor swift, she is so famous that she doesn't even know that Im exist haha

    ReplyDelete
  4. Amboi qila kemain lagi. Hahahaa. Miza dah penat macam ni. Ekekeke. So nak stop dulu. Nak tunggu pinangan terus. Nikah. Eheee. Insyaallah jika ada jodoh ^_^

    ReplyDelete
  5. amboi amboi hehehe

    happy bw ye ^^

    ReplyDelete
  6. dalam hati qilaa ada kebun sayur yang tengah mekar gayanya. hahaha:P

    ReplyDelete
  7. alolo.. so sweet qila. moga ditemukan dgn someone yg love u for the sake of Allah.

    ReplyDelete
  8. Ehem..ehem.. ceh ceh.. ada crush dah :PPP

    ReplyDelete
  9. Amboi Cik Qilaaa....Kesian kat bunga tu kan jadi mangsa...hihihihhihihii..:D

    dalam Hati ada taman...:DDDDD

    ReplyDelete

  10. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  11. ecececehhhhh dia ada crush. hiks.

    ReplyDelete
  12. Amboi2..sapelah yang bertuah jadi crush dia tu agaknya..

    ReplyDelete
  13. bella ade trbaca, klau lebih dari 4 bulan kite masih simpan hati kat seseorang tu. kite xpangil crush. we called it love! hahaha
    maybe u falling in love . hehe

    ReplyDelete
  14. haaa cik qila! curang ngan abang jebat ea?! hehe!

    ReplyDelete
  15. salam ziarah qila. semoga dipermudahkan Allah di atas segala urusan

    ReplyDelete
  16. suke pulak kak fiza tgk gambar pompuan yg duk gelak tu.. dah mcm lisa surihani.. haha..

    ReplyDelete
  17. so sweet keyla..blushing habis...

    ReplyDelete
  18. Aduhhh situtation sama ah kak qilaa .. Padahal dia buat benda cam biasa je kan , just tegur camtu je . Tapi kita rasa macam dah terbang kat langit . Rasa nak pengsan lol ahahaha

    ReplyDelete
  19. Ehem...ehem..siapakah org itu??haha...siapa yg buat taman bunga dalam hati qila ni...jengjengjeng...
    Tp suka la ayat taylor tu..."we should love, not fall in love.." Hemm...ok...

    ReplyDelete
  20. kadang2 still xfaham apa gunanya crush tu? adakah cuma bg harapan palsu je

    ReplyDelete
  21. amboiiii budak ni..
    dah ada crush eh? jaga hati tu bagus2 ye, jangan sampai bleeding pulak.. hehehe..
    pompuan memang selalu over kot kan? akak pun suka perasan gilaaa..
    hahaha..

    ReplyDelete
  22. haha girl memang like this. im too ;D

    ReplyDelete
  23. Fitrah... hahaha. Tahan2 hati, dapat pahala sabar tau.

    ReplyDelete
  24. UUUUUU

    amboi amboi amboi adik akak seorang ni hhehehehe

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!