Monday, February 24, 2014

Divergent upcoming!! Err and result spm too :(!!

Heheheheeh dapat sketch book dari Adik Pip lepas dia kemas almari dia. Lolwhut. 
But heheheeheheehehehehehe first page aku lukis ni muahahah


I am the mockingjay. - Katniss Everdeen.


Huhu terkejut aku boleh lukis. I cant believe my eyes hee~
Tapi sedih lah. Kalau lah ambik seni dari awal lagi.....................

SIGH.


Tapi nak buat macamana. Hehehe. Nak ambik AD tapi bila dengar kakak cerita pasal budak2 AD ni mcm hebat sangat gila. So takjadi ah hahahahah eh hello confirm lah aku tenggelam. It's like dalam laut. Tenggelam. Takde orang akan nampak kau. Maka mati lah kau. Berjuta lain lagi people  yang boleh melukis dengan hebatnya. Yours is rubbish!

Hehehe taksabarnya nak tunggu Mockingjay Part One hihihi cepat lah November pls hahahaha.
Takde idea dah nak update apa. Hm rindu nak tengok The Hunger Games,
The Catching Fire.

Jom gi tengok Divergent nanti!!!!!!!!!

March 21, 2014
:D
eh kejap!!!!! Ummm... Seriously?
Tak silap tarikh itu lah RESULT SPM AKU KELUAR or 19th..
ya allah!!!!!
:(
Its less than a month from now..............
Doakan qila tau T_T
ya rabb pls lah bagi qila 9A :(
Tapi takpe lah ya allah :) tawakal jelah.......

Rindu December :( Nak rehat hm.
Bila lah Feb nak habis. Tapi nanti masuk Mac aduh.
Result sekali keluar ughhh.
Pastu kalau nasib tak baik masuk PLKN second intake ni ughhh.
Kalau masuk third intake tu alhamdulillah xD Heee~
Nak rehat....
Sigh. Hehe. Qila nak buat Giveaway jugak ah nanti hiks.
Nak join kak Anne tapi qila rasa mcm lambat je hadiah qila nak siap ugh.
Takpe lah, kak Anne gerak lu. Hehe. Qila buat 1 week before result keluar lah hiks xD
Ok toodles.


Tengah tunggu hadiah dari Kak Shida yayyyyyy :D
Huhuhuh thanks lah Kak Mia hihihihi mmg best kalau letak kak Mia dekat bloglist sebab sometimes qila lupa qila menang giveaway ini itu. Nasibaik kak Mia selalu update kalau dia menang apape. so memang qila check ah.
Hehe.

cant wait bookmark tu sampai rumah heheeeeheh dari kak Shida sendiri pulak tu hiks.
:)

42 comments:

  1. wow nice sketch XDDD

    still not to late lah kalau nak belajar melukis hehe ^__^

    semua org boleh cma kna rajin2 lagi XDD sy pun tngah blajar TT^TT sedih tangan bkn bdak seni ahaha..

    kan3... ramai bdak AD yg darah dyaorg tuh mcm berseni itu pasal XDD heehe.. ape2 pun mcm best ja cita.. hehehe

    oops.. result spm... what i can say good luck.. jgn nervous sgt... bnyk2 doa time nih harap2 result dapat yg baik2 dan hati kita tnang time trima result nanti hehehe...

    wow XDD hadiah .. ho yeahhhh....

    ReplyDelete
  2. wah..wah..tangan berseni la tu. kalaubagi kak lukis, burung tu tinggal rangka agaknya..hihi

    ttg spm dan sebagainya tu..Qila harungkan aje..ikut flow nye..jangan sampai lawan flow takut hanyut.. simbolik sangat pesan akak ni. Oh ye, pepagi ni hanya si burung biru yang keluar.. ;)

    ReplyDelete
  3. moga dapat result yg gempak nnti.. amin.. ^^

    ReplyDelete
  4. moga dapat result yg gempak nnti.. amin.. ^^

    ReplyDelete
  5. moga dapat result yg gempak nnti.. amin.. ^^

    ReplyDelete
  6. tahniah qilah...dunt wory dear,mesti 9A punya..amin:)

    ReplyDelete
  7. Seingat saya result spm bakal diketahui pada minggu kedua bulan Mac, wakil Majlis Peperiksaan yang cakap masa saya berkursus di hotel Renaisance Kota Bharu minggu lepas.

    Apa pun moga Qila memperolehi keputusan cemerlang dlm SPM.

    ReplyDelete
  8. Tahniah atas kemenangan.

    Saya baru je tengok Catching Fire. Tak sabar juga tunggu sambungan dia :)

    AD tu apa ya? And good luck for your result.

    ReplyDelete
  9. bertuahnya qila, asik menang hadiah je.. hehe..
    tak sabar nak tunggu GA qila pulak nanti.. hehe..

    ReplyDelete
  10. wah keyla ada bakat seni. comel...

    ReplyDelete
  11. Good luck Qilah,K.Nini doa Qilah boleh straight A :D

    ReplyDelete
  12. knp mengalah sblm mencuba..?kdg2 kite xsedar y kita ada bakat . bakat tu perlu dicungkil . kalau ade sikit pun boleh asah bg tajam lg..=)

    All the best utk result spm..doa byk2 yea..=)

    ReplyDelete
  13. Haha. Sama lah kita. Result kuat 20 March ni. Tarikh tetap.

    ReplyDelete
  14. 1. gd luck tuk spm nnt..
    2. dpt g plkn yer.. best tu.. pengalaman baru..
    3. cantik la sketch burung tu..]
    4. buat GA nnt in syaa Allah akak akan join...

    ReplyDelete
  15. woowww. .gudluck dear. .hehe. . :)

    ReplyDelete
  16. nananaaaaa~ dupdapdupdap tunggu resultkn? hahahaha... sya da pena rasa :P

    ReplyDelete
  17. nananaaaaa~ dupdapdupdap tunggu resultkn? hahahaha... sya da pena rasa :P

    ReplyDelete
  18. 9A!!! Amennnnnnn~~~
    update ngn akk result qila nnt tau! :)

    ReplyDelete
  19. Tengah tunggu result jugak ehh ? sama la kita .. takut gilaa fuhh !!

    Btw , singgahlaa blog saya yg x seberapa ni , hope dpt kenal2 hehe

    http://zxcvbnmml.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Tangan kak qilah boleh jadi kaya lah , haha . Serious cantikkk !

    Btw , goodluck tau . Walau ape pun resultnya , kak qilah dah cuba the best and don't stop praying at Him and jangan lupa belanja farhah lepas ambik result , haha .

    ReplyDelete
  21. Wah wahh.. comel tu.. kreatif.. All the best utk result nnti ye.. semoga terus berjaya.. :)

    ReplyDelete
  22. nak kuar dah ke reesult spm.. good luck!! doa banyak2 ye...

    ReplyDelete
  23. 1-Cantik lukisan tu....*hihihih*
    2-Best of luck untuk result tu cik Qilaaa!!!!
    3-Untunglah dapat bnyk hdiah,,,,:D share sikit..
    4-tunggu giveaway cik Qillaaa!!! :D

    ReplyDelete
  24. 1-Cantik lukisan tu....*hihihih*
    2-Best of luck untuk result tu cik Qilaaa!!!!
    3-Untunglah dapat bnyk hdiah,,,,:D share sikit..
    4-tunggu giveaway cik Qillaaa!!! :D

    ReplyDelete
  25. ok lah tuh lukisan tuh,tinggal kemas kn skit lagi je..jgn rasa rendah diri dgn diri sndri..yg penting kena rajin,ada passion utk mlukis insyaallah sp2 pon boleh buat :)

    ReplyDelete
  26. I love Divergent! I've read the trilogy<3

    ReplyDelete
  27. hohoho. tahniah!

    all the best utk result nnti ya. :D

    ReplyDelete
  28. Amboiii! Cantik lukisan. Kenapa tak amek je AD tu. Its not about hebat ke tak dik. If memang kita ni kreatif , bolehnye survive. Akak ada ramai kawan AD. Takdelah hebat mana pun. Kentut bau sama. Lol ! Hahahaha.


    Best of luck for your result. PLKN ? Eeeee hitamlah nanti. :P

    ReplyDelete
  29. really 19th mac kluar Result spm? hehee. good luck k. bella pn xsabar tnggu result adik bujang n spupu bella. tahniah menang GA =) u re lucky la

    ReplyDelete
  30. DOn't worry...inshaAllah... apa2 pon result, it's fine... SPM jer... hahahaha... but hopefully you'll get good results and further your studies in any universities...

    I was interested in AD too last time, but I didn't take Art for the SPM, so i was not able to take AD...
    But you can learn to enjoy arts.. :D

    ReplyDelete
  31. chaca pun risau jugak dengan result spm ni nanti huhu takut mana hala tuju lepas ni. segmen qila? yeayy nanti kalau ada rezeki chaca join yee

    ReplyDelete
  32. Wahhh cantik lukisan qilah.Sgt berbakat ok.Tak terlambat lg qilah :p

    ReplyDelete
  33. Awwwhhh akak.. Saya pun terasa juga ketaq nak ambil result sebab tengah tunggu result abang juga.. Moga2 kak qila dapat keputusan cemerlang. Nanti masuk U bolehlah ambil bidang seni... :D

    ReplyDelete
  34. not bad.. good luck untuk result yer.. heheh

    ReplyDelete
  35. Alhamdulillah...let hope for the best...im sure u did well bila jawab exam aritu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  36. Eh..untung la kan pandai nk lukis2.. Kak niesa lukis org lidi pun bln tentu cantik...hahahaha...
    Lagi beberapa hari result nk klua...jengjeng...qila kalau kena plkn bernasib baik tau sbb plkn sgt2 osem dan sgt2 best!rinduuu tau nk msk kem...hehehe

    ReplyDelete
  37. ada bakat melukis ni, tahniah menang GA..akak tak menang pun hehe. best of luck untuk result qila ya :)

    ReplyDelete
  38. semoga kila cemerlang dalam spm ok dear? :)

    #awat post gambau burger nie? -_-

    ReplyDelete
  39. yeahh.. katniss dan bf dia si adik THOR. tak sabar nk tgk part 1. kena tgk movie ni!! mcm best je. tawakal qilah.. dh buat yg terbaikkan

    ReplyDelete
  40. Good luck dengan result SPM nanti! =)

    Apa kata datang ke Karnival Pendidikan MARA 2014 nanti?

    Banyak IPMa, IPTS dan IPTA yang akan terlibat. Senang boleh bertanya terus dengan course yang kamu nak. Kalau layak mohon biasiswa pun boleh buat direct application.

    Rujuk sini : syahmizaludin.blogspot.com/2014/03/karnival-pendidikan-mara-2014.html

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!