Sunday, February 2, 2014

Design Ur Own Totebags, Mugs and Teee

Bila lah hingus ni nak pergi selama lama nya? Penat lah masuk bilik air banyak kali haih.
Sakit hidung ugh☹!
Ok penat ah. Hehe. Semalam qila ada family gathering hihihi.
Hahaha abah. What he cares about is...........


FREE FOOD?
OK I'LL GO.


hahahha. Bapak borek anak rintik hikhik.

Ohhohoho. Alhamdulillah, baru je masuk 1st Feb dah menang Giveaway Kak Amna 
dalam entry ni  [GIVEAWAY] Winners are Announced!
Yipppie☺!!! *lompat*
Hehehe.

Hehehehee~~~~
Sumpah qila terkejut bila tengok tengok cbox qila hiks.
I got super electric shock and terus terjah blog kak Amna hihiiiiii.
Alhamdulillah rezeki awal Feb hihik.
Yayyyyyyyyy menang totebag hehe.
Qila menang satu Totebag hehee~
Omg berapa kali aku nak ulang hahaha.

Jom. Boleh design sendiri murah gila kot.

:D Cuba teka qila design apa untuk totebag qila?
Hohohoho mockingjayyyyyyy hikhik

23 comments:

  1. kenny rogers sedapnyaaaa.. :)
    qilah sama dengan kita pantang dengar makan free, laju je kaki menapak.hhi.. :)

    ReplyDelete
  2. Wah2.... tahniah2... btuahnya..jeles la..heehh

    ReplyDelete
  3. Tahniah! Sedapnya Kenny Rogers. Dah lama tak makan.

    Sekarang buat roasted chicken sendiri je :)

    ReplyDelete
  4. besttt sangat !

    nak gak tote bag. hehe

    ReplyDelete
  5. tahniah qila sebab menang :D

    ReplyDelete
  6. makan besar yer.. hehe.. tahniah. rezeki Feb..

    ReplyDelete
  7. Wahh.. seronoknya Kenny Rogers.. mmg best. Selain ayam roasted.. sweetcornnya pun sedap.. :) :)

    ReplyDelete
  8. tahniah :D *first time singgah sini..

    ReplyDelete
  9. wuu... hebatnya.. thaniah. :) har har sugoi ne anata~~

    ReplyDelete
  10. tahniah qilah.bestnyee heheh

    ReplyDelete
  11. waahh untung la.. tahniah ye qila.. ^^

    ReplyDelete
  12. waahh untung la.. tahniah ye qila.. ^^

    ReplyDelete
  13. waahh untung la.. tahniah ye qila.. ^^

    ReplyDelete
  14. Asal ada makanan free laju je lah, rezeki takkan nak tolak ye dop? Heeeee..... Tapi yg penting ukhuwah masa tu, dapat jugak dipelihara sama-2 :)

    ReplyDelete
  15. wahhh untungnya kila.. makan free di kenny. kak nina lama xmakan situ. huuu

    ReplyDelete
  16. bestnya. ee dah lama tk join giveaway ke apa.
    last sekali join in 2011 kot =D
    congrats. murah rezeki. hehe,

    ReplyDelete
  17. wahh wahhh !!! bestnyaaaaaaaaaaa hhiihihi congrateee qilaaaaaaaaaa!!

    ReplyDelete
  18. Bestnya kak Qilah , nanti upload lah design kak qilah tauu

    ReplyDelete
  19. bestnye sokmo buat family gathering..ukhwah makin rapat..=)

    btw, tahniah..!^_^

    ReplyDelete
  20. waaa.... tahniah lah ye... ;)

    ReplyDelete
  21. wowtahniah qila..rezeki amin..

    ReplyDelete
  22. amboii..untung la kan dpt mkn free..lagi untung dh menang GA tu..akak plak bila nak menang ni..hahaa..imy adik! :*

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!