Wednesday, January 22, 2014

Yayyyy hahahahahah

hahaha malunyaaa omg he he he☺ tapi happy sangat wihihihi.
Dah pergi dekat Karya Seni. Sign up dari minggu lepas lagi tau T_T

Penat aku tunggu seminggu tau :(
Setiap hari check email dari Karya seni yg activation link tu huhu
Semangat gila aku sign up ugh sampai click click je benda sama hahaha.
Rupa2 nya masuk spam 
omg. Sedihnya hatiiiiiiiii.
Nasibaik lah tadi search search hmmm
masuk spam rupanyaa haih.
So takpe lah, aku yang salah terlupa check dkt situ hohoho.
Sooooo dah beli 3/4 buku kak E-man Suffi yayyyy
Haahahahhaha ni semua Abang Jebat punya pasal lol.
And alhamdulillah kak E-man Sufi accepted my friend request heheheh.


Kak Ima pun suka BKATC ok katanya!!!
Hahaha harini aku takde lah happy gila just biasa biasa je lewlz. Cuma hati ku
berbunga bunga bila dapat tahu yang kak Ima dekat tempat kerja pun suka Jebat awwwh☺!!!

*sepp kak ima sepp*


Hm so dah order dah 3 novel ehehe hadiah untuk umi :)
Hiks.
Ok so now nak gi tengok lah ni Abang Jebat hihihihi.
Minggu lepas Mastura demam. Sama lah macam aku.
Mungkin kah aku akan dapat Abang Jebat jugak sama mcm Mastura?

Lololol.
Goodnight!!! Nnt qila blogwalking ok tata 

11 comments:

  1. hamboi, anak mama sufi gak.... tak nak mintak sign ker?.. hihi

    ReplyDelete
  2. Hamboi hamboi happy gituss eyh dapat chat2 dengan kak eman sufi. Makin best da BKATC. Nak sambung tengok ah. Jom kak qila jom! :D

    ReplyDelete
  3. kak e-man memang sporting dengan peminat dia.. LOL.. :DD

    ReplyDelete
  4. Pompuan n novel x dapat dipisahkan, sama2 naik.. Hehe. Jgn marah. *Kidding

    ReplyDelete
  5. bagus qila rajin membaca novel.. amboi, abang jebat dan qila takkkan terpisah.. hihi..

    ReplyDelete
  6. Amboi..borong novel ea?
    Akk nk dwnld cite si sharnaaz ni nnt..qila pnye psl..huhu

    ReplyDelete
  7. confirm ad jgk selit abg jebat die tu... :P

    ReplyDelete
  8. adoiii..hahaha..mmg dh kena penyakit angau ngan abg jebat dh adik kak niesa sorg ni..

    ReplyDelete
  9. wuahhh untung jugak lah adik. bukan takat akak je. heheheheh

    happy le tuuuuuu ^^

    ReplyDelete
  10. akak asyik terlupa je nak beli novel si Jebat tu. haha! kali ni takkan lupa. teringin gila nak baca sbb selalu miss drama dia :D

    ReplyDelete
  11. amin... kak gee doakan ye.. ehehehe ^^

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!