Wednesday, January 29, 2014

Wordless Wednesday

Lol.
Hehehee.
Terkejut qila abg Jebat masuk mimpi T_T
Qila baru je nak tangkap gambar dengan dia.
Bum. Terbangun.
The end.
Sedih. Hahahh.
Astahgfirullahal'azim *urut kepala*
Penat sangat mungkin............

14 comments:

  1. Hahaha.. untunglah abang Jebat masuk mimpi, kalau kak Mastura tahu ni, mahu tak mengamuk dia.. XDD

    ReplyDelete
  2. Entry yang sangat bagus.

    Mohon singgah ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. Abang Jebat selengaaa juga pilihan Qila eh. :P

    ReplyDelete
  4. hahaha..poster rupanya..haippp...mimpi kekasih hati ye..

    ReplyDelete
  5. wuitttt, siapakah abang jebat? xD

    ReplyDelete
  6. Sampai termimpi-mimpi..haha

    ReplyDelete
  7. haha..poster je ke..?ade2 je..hehe

    ReplyDelete
  8. hahaha. cik qilah ni admire sgt kat abg jebat tu. hehee bella slalu termimpikan encik mimpi. kiki nak jgk

    ReplyDelete
  9. wah.. minat betul qila dengan "abg jebat" ni ;p hee

    ReplyDelete
  10. ok kancheong sangat anak dia nih.. hehe.. thumbs up kat mak dia sebab cool

    ReplyDelete
  11. bhaha.. parah ni qiela hoi. suruh umi qiela gi merisik sharnaaz cepat2. mueheh

    ReplyDelete
  12. hahahahahhah...sampai masuk dlm mimpi ya..... ;D

    ReplyDelete
  13. Hahaa.. poster yg jatuh ye.. :D :D

    ReplyDelete
  14. Untunglerrr masuk mimpi .. Ehehe dapat jugak jumpa walaupun x sempat snap picture together

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!