Saturday, January 4, 2014

SUPER IMPORTANT

*autopublish! yelah, aku kan tgh part time SANGAT* Hahah.
"This is very important if you’re ever in a situation similar this pretend that you’re dead 
don’t scream and @#!*%" 

"my dad told us this if someone shoots up our school"
"Pls remember this"

Credit : Tumblr

First tu qila i just want to laugh so hard but....
lama lama tengok baru paham. Ish. 
Teringat zaman jepun T_T
Komunis etc semua tu haih. Gila. 
Teringat jugak cerita Rambo. Hohoho. 
Ok so goodmorning!!
Have a nice saturday :]

27 comments:

  1. kekadang kita mesti pandai berlakon!

    ReplyDelete
  2. Hahaha the photo is funny

    ReplyDelete
  3. budak part time ni rajin buat entry. hoho. btw,kita kena cari jln selamatkan nyawa. n its the good way mehh..

    ReplyDelete
  4. ok..tragis dan tips untuk selamat dalam situasi bahaya :l

    ReplyDelete
  5. Mula2 ingatkan apa dia tu. Oh, betul jugak kan. Just pretend that we're dead, so tak kena bunuh. Ohoho...

    ReplyDelete
  6. bijak tapi takut jugak kan kalau jadi macam tu kat kita.. mintak dijauhkan la..

    selamat bkerja qila syg.. :D

    ReplyDelete
  7. selalu dalam situasi macam ni, si penjenayah akan tembak sekali lagi. just to confirm it..

    ReplyDelete
  8. bagus jugak bila buat camni. hahaha

    ReplyDelete
  9. Mula2 nak gelak jugak nih .. Apa dia buat amek darah orang kan .. Ouh rupanya baru perasan mesej yg dia nak sampaikan

    ReplyDelete
  10. gambar tu kelakar tapi kalau fikir betul2 dia buat cmtu nak selamatkan diri sendiri. huhu

    ReplyDelete
  11. tak tahu la mampu ke tak nak buat cm nie kalau dlm situasi betul.. huhu

    ReplyDelete
  12. haha dan kalau jumpa hantu pown kena buat benda sama. :D

    ReplyDelete
  13. untuk menyelamatkan diri kena pandailah cover..hahaha..Kena tengok banyak kali baru faham..hahaha..xD

    ReplyDelete
  14. boleh jugak kalau buat macam ni,ehehee :DD

    ReplyDelete
  15. klaka je gmb tu..tp ttp ada mesej yg cuba disampaikan..btl jgak..kena pandai belakon pd masa yg sesuai..jgn over acting sudah..kihkih..

    ReplyDelete
  16. mula2 rasa funny tgk klips tu then rsa takut cmna la klu kak yong lalui situasi macamtu jugak..minta simpang lah :)

    ReplyDelete
  17. entah kenapa akak tengok lama2, makin seram pulak T_T

    ReplyDelete
  18. nampak mcm lawak je kan gif nie,tp bila keadaan memaksa kan kte buat mcm ni,nak tak nak kne jugak..utk selamatkan diri kita jga ^^

    ReplyDelete
  19. haha, kena pandai... kalau tak habisss.. hihi

    ReplyDelete
  20. selamat kan diri dlu weh . Walaupon terpaksa guna cara camtuh :)

    tapi gak menakutkan jgop tuh

    ReplyDelete
  21. bagus idea ini..boleh memperdayakan penjenayah..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  22. kemain suka lg balik awal. haha

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!