Wednesday, January 1, 2014

Sharnaaz Ahmad *winkwink*


Oh ya finally jumpa blog Cikgu E-man Suffi :D Huhu penulis buku
Bukan Kerana Aku Tak Cinta awh sangat best gila kauu hahahah. 2nd novel melayu yang qila wajibkan baca har har har. 1st ialah Buku Fixi Asrama sebab si Carlbella John tu semangat sangat beli buku Fixi ish sabar je aku dgn kau hahah.


Ish tak sabar nak tunggu episod Bukan Kerana Aku Tak Cinta malam besok which is last one for this week ni hihihi. Best gila sumpah best gila babun ah drama tu. Sharnaaz garang gila ah dalam tu haih. Takut wooo. Mcm real him je hihiks.

Uh!! Oh!!! Oh ya!!!!

Best sangat bukak blog ni -> http://e-mansuffi.blogspot.com/

Hihi lagu Salahkah - Rossa& Hafiz terus autoplay hihihiks. I just love it!
Aku melting.
Yes cair. Seperti aiskrim di bawah matahari.
Hahahahahahah tetiba kau poetry serupa tahi. Tata !!!
Hahahha nak join giveaway lagi lah. Boooooooooooring. Gdnite!!

6 comments:

  1. Tahniah qila.. all the best ye.. :)

    ReplyDelete
  2. Shahnazahmad..mmg hero fveret akk tu.hehe

    ReplyDelete
  3. dulu kak gee pon pernah minat kat SA ni, tapi lepas dia bercinta dgn Shila, terus patah hati ni.. nak2 lagi dgn kontrobesi sana sini, terus tak minat. kesian dia, sampai nak berhenti berlakon dibuatnya... huhu...

    ReplyDelete
  4. aik aik. minat bang Jebat jugak ke, xleyh jadi ni. hoho.

    ReplyDelete
  5. so far tak nak bca lagi nnti kalau dah addict susah plak hehhe

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!