Tuesday, January 7, 2014

Sharnaaaaaaz :] Hehe

So i just watched Bukan Kerana Aku Tak Cinta T_T
Awwhhh
Alahai bestnya kalau jadi cantik cun melecun mcm nely ☺

He he he.
Hencem nya ahahahaha.
Sorry. I just got obsessed with Bukan Kerana Aku Tak Cinta ihihhi.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

I saw that you were perfect and
so  i love you.

But then i saw you were not perfect,
and yes i loved you even moooooore.

Lewlz.
Hehe credit gambar semuanya kepada Instagram Sharnaaz Ahmad :]
*melting aaa tolong haha*

Sorry lah qila tak tahu dah nak post apa. Asyik2 pasal kerja je haha boo qila boo!!!
So now it's all about Sharnaaz Ahmad1!!!! Aaaaaa
hahahahahah.
Hm. 
Kelip kelip, disangka api.
Kalau api, mana puntungnya,
Hilang ghaib disangka mati, 
Kalau mati, mana kuburnya...

Har har har ingat lagi tak lagu Imran Ajmain Seribu Tahun?
Hehehehe last last sebenarnya ada ayat tu huhu so tata!!!

31 comments:

  1. amboi!! layan gak cerita ini.. tu pun sbb nelydia sensrose!! haha!! singgah sini. apa kata singgah tempat saya lak!! ianfaizal.com

    ReplyDelete
  2. Amboiiiii!!!!!Minat sharnazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ya.....

    ReplyDelete
  3. shaanaz nie memang hensem tp dia mcm garang kan..takut akk..haha..btw dia nie ex student kolej akk taw,CICT
    ada lecturer yg takut gan dia nie hahaha...pape pon impian dia nak jd pelakon da jd kenyataan,ramai lecturer bangga dgn dia

    ReplyDelete
  4. Ooo..kacaknya sharnaaz..wuuuuu ^_~

    ReplyDelete
  5. waaaa suka sharnaaz ek... :)

    ReplyDelete
  6. Cerita apa tu? Best ke Qila? Akak tak pernah tengok T_T

    ReplyDelete
  7. hahaha..jatuh chenntaa sudah ini budak...akak baru layan ep 1..adoii...suka tgk nelydia belakon...

    ReplyDelete
  8. ni mama nak nanye, best ke? mama tengok episod dia lompat-lompat.... kalau best macam dahlia hari tu, mama tengok.... alah.. ni citer korang anak muda kan, mama layan citer mak mak macam dahlia.. hahaha.... tu tengok pun lompat-lompat..

    ReplyDelete
  9. bes ke citanye? xtgk pun..sbb xske sharnaz! haha!

    ReplyDelete
  10. Fall in Love dengan cerita ni jugak :)

    ReplyDelete
  11. hamboii khemain budak ni! ^^

    ReplyDelete
  12. hehe..kemain lg bdk tecit ni..akk pnah jmp die..tp xde teringin pun nk snap pic :P
    nextime klu jmp kne snap ni..hehe

    ReplyDelete
  13. Oklah citer ni kan & pelakon2nya pun kacak & lawa.. :)

    ReplyDelete
  14. Macam best je drama ni.. Belum pernah tgk lagi..

    ReplyDelete
  15. kak hana taka berapa minat nelydia nie. tp sharnaz? awsome kak hana suka gila. macho je. haha

    ReplyDelete
  16. tak sangka qila peminat sharnaz... mst bf pun ala2 sharnaz jugak nie.. haha...

    ReplyDelete
  17. vahh,vahh! hatuh cinta sudah? hehe
    bella pun mnt dgn sharnaz ni. sbb die tak cover macho.. boleh tak? hehee

    ReplyDelete
  18. hahaha. qiela2 ~ smoga jodoh qiela muka sedebik cam sharnazzzz =p

    ReplyDelete
  19. hahaha. qiela2 ~ smoga jodoh qiela muka sedebik cam sharnazzzz =p

    ReplyDelete
  20. macam best je...cam best je.. bole gak Am try layan citer ni dah tgk semua kata best ^_^
    wahhhh jatuhhh chenta lagi

    ReplyDelete
  21. amboiii.. haha..
    tp dia ni boleh tahan handsome jugak kan.. hehe

    ReplyDelete
  22. akak x minat sharnaazz... hahahaha.. xD

    ReplyDelete
  23. qila akak pon tengok juga citer ni..qila pon cantik puls cute apa :)

    ReplyDelete
  24. sharnazz nie tengok kekadang hensem..kekadang macam sy...hahahha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  25. suka betul dia ngan shahnaz nih.. hehe (=

    ReplyDelete
  26. sukanya ye dia..huhu..jgn terlalu obses sudah la ye dear

    ReplyDelete
  27. akak tak tengok cerita ni qila.. sweet juga shanaz ni.. :D

    ReplyDelete
  28. Haaa pasal abang jebat dia lagi .. Kak qilah dah obses gilaaa ni kakaka.. Kan best cantik macam kak nely kan

    ReplyDelete
  29. Ha! Mesti qila jadi org ketiga Sharnaz ngan Shila dulu kan!! :O

    ReplyDelete
  30. aqila aqila aqilaa... suka sangat dekat abg jebat tu yaaa..

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!