Sunday, January 12, 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?


http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html


Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan



Syarat-syaratnya:



  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)


2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

34 comments:

  1. selamat bersegmen qilah!hihi

    ReplyDelete
  2. Singgah di petang ahad...selamat bersegmen dan semoga berjaya dik..

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen and gudluck qila omey ^^

    ReplyDelete
  4. siannya :'( sebatang kara hidup

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Singgah melawat dari segmen yang sama. done follow you :D

    Segmen jalan-jalan cari kawan

    ReplyDelete
  6. kak hana dr segmen yang sama sayang. gud luck :)

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen cik qila.. *itu je nak cakap.. hehe.. =)

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen cik qila.. *itu je nak cakap.. hehe.. =)

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen dear!! :D

    ReplyDelete
  10. gud luck. jom joint G.A ni

    DUA G.A terbaru yang mabeles hadiahnya:
    http://airis-contest.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway-by-fd-fariqanafina.html
    http://airis-contest.blogspot.com/2014/01/mini-ga-bookmark-limited-edition-by.html

    G.A lain2 ni pun awesome hadiahnya:
    http://www.airis-contest.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html
    http://airis-contest.blogspot.com/2014/01/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
    http://airis-contest.blogspot.com/2014/01/zahra-bakar-collection-giveaway.html
    http://airis-contest.blogspot.com/2014/01/simple-ny-giveaway-by-iezwa-razk.html
    http://airis-contest.blogspot.com/2014/01/topup-giveaway-by-irah.html
    http://airis-contest.blogspot.com/2014/01/hello-2014-giveaway-by-syan-punya-belog.html
    http://airis-contest.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  11. Slmt bersegmen bdk tecit.......

    ReplyDelete
  12. best of luck cik Qilaaa..selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  13. salam..
    datang singgah dari segmen yang sama.
    selamat bersegmen :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  14. ehem2..
    selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen yang sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  17. jalan-jalan dari segmen yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  18. Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe…
    Selamat berkenalan! ^_^
    Sally Samsaiman

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

    Jom join GA Handphone yang menarik ni →
    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  20. Selamat bersegmen! ^_^
    Singgah dari segmen yang sama ;D

    ReplyDelete
  21. Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
    Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

    Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  22. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  23. ayu dtg dr segmen yg sama..ada masa nnt singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  24. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!