Thursday, January 16, 2014

Rezeki in the middle of January

alhamdulillah☺
Menang segmen MyCherita hihihihihi thank u so much MyCherita hehehe. Nama awak memang MyCherita eh? :P
Hehehe so qila masuk bloglist My Cherita woot woot hihi.

And tengah tunggu je hadiah dari
Cik EcahWacha and hadiah button badge dari Kak Yana hohoho.

Last, tunggu buku order sampai dari KaryaSeni har har har.
Diskaun RM3 ok kau. Murah. And guess what. Free postage!!!! omg aku takpayah bergerak!!!
Hahahaha.


and tengtengteng muahahah dapat free doodle dari Mazni!!!

Wek wek this is for me. Hahahah perasan.
Check free doodle from Mazni :D >click<
Hm i wonder cmane lah si Mazni tu reti doodle hmm
siapa lah yg ajar dia hmmmmm 
*peluk diri sendiri*
HAHAHAHAHAHA

Nak join GA. Banyak sangat sampai im in dilemma omg...
Hahahahh. 
Ok kerja dengan Boss was fine cuma taktahu lah kenapa telinga aku pekak sangat ni ya allah why :(
And aku cari barang guna hidung...
Mana mata aku :O
Aaaaaa stress.
Banyak kali boss bagi Test Pen suruh korek telinga guna tu wth T_T
its not funny. hahahahah. lawak sikit je hihi.
Pastu bila pukul 6 je aku akan buat buat terkejut beghuk.

EH EH?!?!?!?! DAH PUKUL ENAM LAH OMG? :O

Pastu Boss akan -____-
IYE, DAH PUKUL 6. HA SAVE SAVE KERJA KAU TU. GI BALIK 


MUAHAHAHAHAHAHAH 
*dalam hati aku aku peluk diri sendiri lagi*
Har har har im proud of ma self sbb berjaya buat diri ini pulang kerja awal sih.
Haha bakpo aku jadi indonesian pulok ni.
Eh bakpo ter kecek kelate omg.
Aku dah weng.


*need help*
*sent help*
but no one help me T_T
hahahah bye  tata xooxo
have a happy thaipussam day whtva lah bcs i am so not gonna be there walaupun
batu caves dekat situ je haa hahahah. 
confirm jam gila wooo. 
harap boss bagi lah balik awal besok pls lah hoi
tahu lah anak bini kau dekat kampung tapi kau balik je lah rumah hahahah

25 comments:

  1. aigooo~ congrats!!

    hehehe...tak cuti esok...so sad...so sad..so so so sad :')

    ReplyDelete
  2. kak qilah salah doodlelah, hahaha. utk akak kan saya ade bagi yang special punya :p

    fokus keje, jangan carik barang guna hidung. esok kite cuti~ heheheh

    ReplyDelete
  3. waahhh~ best nya aqilah :)
    tahniah Aqilah :)

    ReplyDelete
  4. waahhh~ best nya aqilah :)
    tahniah Aqilah :)

    ReplyDelete
  5. untung ler..hihihihihih...klik semua untuk cik Qila...

    ReplyDelete
  6. Perghhhh banyaknya menang... tahniah!!

    ReplyDelete
  7. Ya Allah... baru perasan yang Qilah ada masukkan blog Scripters dalam list... terima kasih yer...Ok Kak Ida dah masukkan blog Qilah hari ni. Sori ya lambat!

    ReplyDelete
  8. hahahaha.. apa-apa pun tahniah ye qila.. banyak menag tu.. :)

    ReplyDelete
  9. tahniah qila.. semoga terus success.. :D

    ReplyDelete
  10. tahniah sayang. banyak rezeki tu. ALHAMDULILLAH :)

    ReplyDelete
  11. Rezki2..alhamdulillah..akk pun dpt msuk bloglist mycherita..hehe :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. tahniah qila.. :)

    ReplyDelete
  13. tahniah banyak2 tau. join lagi. join lagi. hhehe

    ReplyDelete
  14. Permulaan tahun yg baik qila..Tahniah!!
    leklok wat keje tu dik oi..haha..semoga boss kasi balik awl hari ni...wink!wink!

    ReplyDelete
  15. amboi..banyak menang ye..jeles ni..hihi

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah, rezeki2..
    Cik qila ni kelako la.
    Buatnya boss cik qila terbace entri ni.. haha.. damn u.

    ReplyDelete
  17. doodle comel..suka sgt tgk doodle2 comel ni tau..heee :)

    ReplyDelete
  18. banyak nye dpt.. alhamdullilah.. rezeki.. doodle pun comel sgt..

    ReplyDelete
  19. alhamdulilah dear, rezeki tu... bagi mama lah satu..

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah, semoga terus murah rezeki keyyyy ;)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!