Sunday, January 5, 2014

Perpustakaan satu pls

☺ Ha baca sini entry Uncle Ben Ashaari dulu huhu. Bukan Johan Ashaari ye. Ini uncle Ben har har har *lawak hambar*
Hehe. Yes. Buat lah banyak Perpustakaan.
Qila teringin sangat mcm mat salleh tu huhuhu.
Bila diorang dgn kawan2 duk belajar dekat Perpustakaan.
Hangout dekat situ. Huhuhu.
Mcm chumil je hahhhaha. Perpustakaan Negara bagi qila jauh sangat lah.
Kesian ler dkt umi nak kena hantar. Pastu nak ambik lagi ayoyo.
The cutest thing. on We Heart It. http://weheartit.com/entry/88264897
cr; tumblr.
cak aaa!
Best kannnnn heheh nak rumah cemni T_T
Bukannya nak sangat Barat. Cuma, yang baik tu kita ambik lah. Yang buruk jgn lah ikut adoi.
Boleh lah baca banyak buku huhuhu.
Tapi, masa takkan menyebelahi pun lol.
Mesti tak sempat punya lah nak gi situ huhuhu.
Tu je nk cakap. Qila suka baca buku tapi entah lah. Makin malas eheheh.
Gambar ni menipu. Dia saje je kata tu kucing.
Padahal tu tikus.
Tak lawak pun buat status cemtu. Its not funny.
Buat lawak hambar je haih. Kesian cat lovers, sedih tahu?

So goodnight ☹

34 comments:

  1. Bestkan ada perpustakaan kat rumah kan keyla...kita punya buku dah agak banyak, mungkin boleh buat kot...nway part ular memang melampau giler..huh...

    ReplyDelete
  2. bahagia rasanya jika ada perpustakaan macam tu..
    zalimnya dia bagi anak kucing tu dimakan oleh ular.. :(

    ReplyDelete
  3. kureng skt bab menbaca ni...btw memang jht!xada perasaan ke org tu..6ti entah ular tu mkn die..

    ReplyDelete
  4. akk pon dlu pernah berangan nak ada libraby mcm tu kat rumah..
    btw pasal owner ular tu memang dh kecoh ka blog...memang kurang ajar kan dia tu

    ReplyDelete
  5. tak berperikemanusian betul la part ular tu. Mcm .... Haih

    ReplyDelete
  6. hahaha. bestnya kalau macam tu. heaven.
    ish. yang tu. senang hati mak bapak dia jeeeeeee. dah ah ee tak suka ular.
    geram ni. ehehe.

    ReplyDelete
  7. Memang dah nak mencarut ja haa dalam hati ni haa.. Aiii dah kenapa dia tu. Jumpa2 anak kucing pergi bagi dekat ular pulak dahhhh... Eiiii!! >.<

    ReplyDelete
  8. kak yong pun suka sgt baca buku dan mmg nak ada perpustakaan sendiri..geli tgk ular tu. silap hb mkn tuan dia pula.drp dia bela ular baik bela kucing..

    btw k.yong dh klik iklan nuffnang..hehe

    ReplyDelete
  9. Sya pun mau perpustakaan cmni....

    Huhu..smpai ati dia bg ank kucing tu kna mkn..wuuuu

    ReplyDelete
  10. akk xsuke bce buku..haha..buku pnuh gmbr2 xpe..buku pnuh tulisan, penin! :P

    ReplyDelete
  11. farah pun teringin nak ada perpustakaan kat dalam rumah. aaa bestnyaa kalau dapat xD

    ReplyDelete
  12. bella suka mmbaca, buku2 tak tahu nak campak mane, lastly masuk kotak.hehe. bagi ular makan anak kucing. manusia hlg keperimanusiaan. elok jadi binatang jew. xde akal, xde la dosa =(

    ReplyDelete
  13. mama minat membaca, dan mengimpikan ada perpustakaan sendiri, tapi.. ermmm tak kesampaian. tapi bila masuk kedai buku, abisss lah.. melekat!

    ReplyDelete
  14. nak buat library tu sebenarnya satu idea yang bagus if qila memang jenis yang suka baca buku..qila bileh start with mini library dulu...yang gmbar kedua tu dia bagi ular dia mkn anak kucing ke??kuang ajar betul..bg laa makan tikus2 kat rumah tu...

    p/s: menabung ikea sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. Jom pergi perpustakaan negara. Heheheh.

    Lepas ni kita letak orang tu pula dalam tu. Lagi kenyang Ringgo tu. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  16. Best kalau ada perpustakaan macam tu kat rumah.. ;)

    ReplyDelete
  17. gilo kalau bg ular makan kucing. grr!
    buat perpuastakaan jenis sampai. lagi seronok! kan kan? masuk pulak free. heaven!

    ReplyDelete
  18. salah satu impian akak bila dah ada rumah sndiri nanti memang nak buat library sndiri.. mesti best habiskan masa baca buku, kan? hehe..


    ReplyDelete
  19. best kan kalau ader library kt umah..pasang impian mn tahu kan..

    ReplyDelete
  20. Qila buat ah Qila dekat rumah nanti kak Nad datang lepaks ehehe. Kalau dah ada jgn senyap-senyap je tau share share aa :p

    ReplyDelete
  21. buat library yang kecik2 je pun ok la..kan?/nak buat la satu dalam umah punya..tapi nak kena kumpul buku dulu la..

    ReplyDelete
  22. teringin nak buat satu mini library kt rumah sendiri nanti. hehe

    tak lawak okay status mcm tu..

    ReplyDelete
  23. bestnya kalau ada library sendiri :)

    ReplyDelete
  24. kak hana pulak mmg jarang jejakkan kki dekat perpustakaan. masa belajar dekat kuim boleh kira dengan jari. datang library hanya sebab penting je. hahahha

    ReplyDelete
  25. Tak faham apa kaitan perpustakaan dgn ular makan kucin tu...

    ReplyDelete
  26. The photos are really nice!

    ReplyDelete
  27. kasi anak kucing jadi santapan ular? agak agak arrr

    ReplyDelete
  28. Mmg best ada perpustakaan di rumah.. sy mmg buat satu bilik sbg bilik bacaan utk family. Di situlah sy berblogging klu kat rumah hehee.. :D

    ReplyDelete
  29. oh ye da klik klik iklan ikea 2 iklan dan rhb :)

    ReplyDelete
  30. dalam banyak-banyak binatang comel dalam dunia ni.. dia g bela ular? ular? ULAR.....?!

    pelik la manusia, sekali kena baham kanggggg...

    ReplyDelete
  31. itulah mcm comel je lpak kat perpustakakan..kalau libry kat mlaysia wat tmpat lpak.bising mau kena maki je :)

    ReplyDelete
  32. bilik kak sally kosong byk...boelh la try buat..huhuhu :D

    ReplyDelete
  33. agak2 kalau ada perpustakaan cm gitu keluar rumah x?haha..mmg x la kan?lg seronok melepak dlm perpustakaan...
    lawak hambar last sekali terpaksa scroll lelaju..xsangguupppp..hehe

    ReplyDelete
  34. waahhh...bagusnya rajin membaca. haha..akak kalau baca buku memang tak laaa. kalau baca blog rajin la jugak. haha. so, tak payah library pun tak pe kan? hehe

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!