Thursday, January 9, 2014

Pemenang Pencetus Ummah ialah....

Sedih ☹ lah tengok Pencetus Ummah :(
duniaku. dakwah ku.
Kesian Dr Ridhuan Tee Abdullah :)

nasibaik Fahrin ada ehehe.
Alhamdulillah.
Ramai gilaaa artis datang. Hihihi Che Ta and Zain Saidin ada~
Weee~
Ada Cory Abdullah hihih. Ada Diana Amir!!!
Heliza!!!!
Subhanallah :)

*update

Dah ah ada nasyid!!
Dah lama tak dengar............ :)
Hihihi
thank u Hijjaz!!!!
Buat orang tak give up dgn program macam ni hihi.
Mmg best gilaaa 


**update lagi hehehe

Kak Gee jgn risau, qilah lagi lah takpernah tengok yg mcm ni
Tapi mmg best hehe ni first time qilah tengok.

Keempat; Rahmat!!!

Ketiga; Yeop!!!
Kedua; Shahul!!

pemenang

tenenet.

heheeheh.

HAFIZZZZZ



sangat comel hehehehe.


Aznil sangat best komen. Ada point ;)
Tak melalut hihi

betul kak Niesa, memang meremang bulu roma dah ah umi pasang kuat gila hohoho.
Dia pulak gedik nak tengok Hafiz hahahaha.
Sangat menyentuh hati tu yg best tu. Tenang je dengar cerita. Cuma honestly dari qila lah kan, qilah nak cerita baru yg qila tak tahu T_T yang lagi bombastic hehe

23 comments:

  1. nnti update kakak spe yg menang ok?hihi..xdpt tgk sbb hujan lebat..almaklum astroooo..huhu

    ReplyDelete
  2. nnti update kakak spe yg menang ok?hihi..xdpt tgk sbb hujan lebat..almaklum astroooo..huhu

    ReplyDelete
  3. qila, kak gee tak pernah tengok program ni. seriyes. like, seriyesli.

    ReplyDelete
  4. akak tak dapat tengok.. kat rumah takde astro..

    ReplyDelete
  5. haritu sempat tengok kejap je :|

    ReplyDelete
  6. haritu sempat tengok kejap je :|

    ReplyDelete
  7. agak2 ramai x yg kecewa sbb rahmat x menang?kihkih..kesimpulannya PU mmg terbaik..lepas ni nk dwload la..kak niesa sll ulang ep 1 mimbar PU..mmg meremang bulu roma..

    ReplyDelete
  8. agak2 ramai x yg kecewa sbb rahmat x menang?kihkih..kesimpulannya PU mmg terbaik..lepas ni nk dwload la..kak niesa sll ulang ep 1 mimbar PU..mmg meremang bulu roma..

    ReplyDelete
  9. akak xpernah tengok... sebab jarang tgk tv. hehe..

    ReplyDelete
  10. akk xdpt tgk pn ni...tv pun mcm berbulan dah tak tgk miahahahaha...buku je dpn mata...

    ReplyDelete
  11. tersentuh hati bila PU hafiz tu cerita tentang Rasullullah s.a.w. Tersentuh dan mengamit kerinduan, tak sedar air mata menitis... :)

    rindu padamu Ya Rasullullah.

    ReplyDelete
  12. Tahniah kpd pemenang.. mmg satu rancangan yg sgt baik..

    ReplyDelete
  13. tak tengok... takde astro... huhuh

    ReplyDelete
  14. ya Allah, semalam akak boleh termiss pulak. tengok pun dah nak habis. okey, cepat cepat cari kat utube! ^^

    ReplyDelete
  15. Tahniah untuk semua PU yang menang :)

    ReplyDelete
  16. nnt mesti ada ulangannye kan.. Fiza nak tengok la...

    ReplyDelete
  17. kak sally xtgk pun smlm...letih sgt :(

    ReplyDelete
  18. hmm rginya kak hana tak dapat tngok :(

    ReplyDelete
  19. patut bykkan lagi rancangan2 mcm ni lah.. best kan. hehe.
    tahniah buat yg menang. :)

    ReplyDelete
  20. PU Hafiz menang? bersoraklah gadis2 dlm ofis kak gee tu nanti.. hehe (=

    ReplyDelete
  21. eh baru perasan, namaku diseru di sini.. patutlah rasa terpanggil-panggil je datang ke sini. hehe

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!