Tuesday, January 7, 2014

Penat lah haih

goodmorning hehehehehehhe
i need more sleep and time. seriously T_T
24 jam sumpah tak cukup haihhh hihihihiks
How I wish I could be at home relaxing.
 I am not sure what part of yesterday caused the aches I am feeling today. 
i am so tired n idk.
Sorry!!☺hehe teringat pulak cerita ni bila Megan Fox jadi vampire hohoho.
Oh. 
heehee thank u so much Fran
for this very adoooooorable lovely pixel!!!

i am so touched T_T she's from Brazil ok. Huhuhuhu
Cute kan hehehehe!!
i feel like a princess hehehehehheeh thanks fran i love it!!
Hehe boleh click click lah gi blogwalking ke blog dia. Mesti nuffnang suka sebab blog kita mat salleh pun ada tengok. Cewah. Haahah.
Jom click click ke
blog Sherry pulak huhuhuhu >http://www.sherrylicious7.blogspot.com/<
Sherry ni pun duduk Dublin woot woot!!! \\^o^//
.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆

cont blogwalking! (slow slow hehe) 

14 comments:

  1. tdo la qila...tido...tido...hahahaha...

    untung la ada omputih dtg blog dia :P

    ReplyDelete
  2. untung lerr org brasil bg...hihihihih

    ReplyDelete
  3. comelnya princess.. semoga adik sihat selalu..

    ReplyDelete
  4. so much thing to do..so little time..sometimes i also fell like 24 hours is not enough..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Wahh.. cutenye.. tahniah. Semoga dpt tidur dgn nyenyak ye qila.. :)

    ReplyDelete
  6. comellnyaa.. hari tu tgk kat blog sherry yg dia pun dpt tu jugak. hehe

    ReplyDelete
  7. utgla minah salleh sggah blog die

    ReplyDelete
  8. haish, jeles akak -..-' berazil kot! untung lerrr ^^

    ReplyDelete
  9. kak niesa pun ada bw blog si sherry..hihi..bykkan rehat dear... kalau time penat bg 24jam mmg xkan xcukup..hihi...

    ReplyDelete
  10. wah.. kawan2 qilah kat obersee.. good2.. satu cr nak tambah trafik..

    ReplyDelete
  11. wah betuahnya qila,dapat princess dari brazil tu hehe..:)

    ReplyDelete
  12. citer apa megan fox berlakon tu? tak pernah tengok pon... ~.~

    ReplyDelete
  13. brazil?? untunglah. hahaha

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!