Sunday, January 26, 2014

Only Sat Night!

Promote sini jap -> Siapa nak novel free? Click
Senang sangat. Follow owner, submit nama n e-mail :D
Wee~ Harini last hiks. Go submit yo e-mail cepattt!! >click<

Heee. I am so sad ☹!! Bcs i cant online in past few weeks sobs but guess what☺!!!
Sabtu malam je qila boleh blogwalking and ahad pagi hahaha.
Aaaaaa i am so happeh hahahahha this week is last week untuk january ahahhaah sekejapnya masa berlalu subhanallah. Macamtu je.
Tapi kalau duduk di kelate, rasa lama je.
Kalau puasa memang taknak ah duk sana hahahah nnt berbuka rasa lama mcm nak mati je hehe.

Rupa rupanya baru lah paham. Mana ada masa makin laju.
Cuma duduk di bandar ni ha. Mcm mcm lah benda nak buat.

Bila duduk kampung, nak buat pe je?
Wifi takde, astro takde, tv bughuk hahah.
Yang ada pokok, buah, kucing, jalan, pokok lagi.

So breath in breath out. Inhale exhale ah its very calming and relaxing hm.
Nak sangat dapat 9A T_T Selain boleh buat umi n abah happy gila hm. Boleh dapat duit, boleh kelik kelate soghe soghe (sorang sorang)
Hehe. Naik bas dengan Pip je ke. Huhu.

Eh eh dengar cerita semalam Kelate menang? :P
Hikhik saje nak bakar blogger Sarawak hik. Gomo kelate gomo.

:PPPP Hihiihihi. Ok harini ni dah Ahad dah :(
Sedihnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Tapi takpe qila. 1 months to go. Banyakkan amal :D Go qila go qila go go go!!
credit : tumblr

Muehehehehe setiap hari Ahad qila akan mintak sangat sangat lah dekat umi beli donat tepi jalan yang sekali dgn nasi lemak kepe ke tak kisah hiks. Bukan apa,
donat diorang lain macam. Kembang and gemok and fluffy hiks.
Yeast apa yg diorang guna eh hmmmmmm bila qila try buat donat sendiri sebenarnya taksedap langsung T_T
Tapi yelah telan je lah sedapkan hati and perut ni haa ahahah :(
sadlife hik.
BREAKFAST IN WONDERLAND
Credit ; tumblr lagi hiks

Have a happy sunday ye :D Salam ahad hehehheheh.
Selamat bekerja untuk yang bekerja harini hiks.
Click ah link atas post ni. Derma lah sikit untuk qila :P
Ooooh i cant wait to get L hehehehehehhe 
hm ada cerita di sebalik Amali 6 Jam pada hari Ahad lepas tapi. Aduh. Mcm malu je nak cerita. Hehe. Biar lah rahsia hohoho terkejut beghuk aku bila ada boy yang boleh tahan encem bercakap dengan aku aaaaa >blush< A W K W A R D lewlz ok tataaa

15 comments:

  1. Moga dapat yg terbaik. IM tengok game Kelate semalam. Heeh

    ReplyDelete
  2. amboi, bakar blogger sarawak eyh hahaha sodapnya donut tuuuu

    ReplyDelete
  3. Go Qila!!!!Go QIla!!!!Buat apa yg terbaik!

    ReplyDelete
  4. kembang semacam je donut tu hihikk.

    ReplyDelete
  5. haaaa donut, lama dah tak makan xD

    ReplyDelete
  6. All the best qila.. hmm.. saya mmg penggemar donut.. :) :)

    ReplyDelete
  7. T team pun menang tau.. lawan JDT lagi.. ihiks. don't be sad babeyh ;)

    ReplyDelete
  8. acehh. jadi boleh bw qiela. hri tu Perlis kalah. sedeh k T_T . rasa nak meratapi, tapi cam over jee. btw, when u said donut. reminds me to SYS. bhaha

    ReplyDelete
  9. Wahhh , sedapnya donut tu . Rasa lapar pulak tetiba . Haha . Btw post ni bestlah kak qilah , yang paling best bawah tuuu , haha . Hensem ke mamat tu ? Terbayang je boleh buat melting . Dia suka kat kak Qilah aa ..

    ReplyDelete
  10. betul tu cik Qila, bukan masa yg makin laju. cuma manusia akhir zaman ni banyak benda nak kena buat.. masa menjadi semakin singkat disebabkan banyak benda-benda ni laaa...

    ReplyDelete
  11. tapi akak rasa kagi best duk kat kampung kot.. hehe.. sedapnya donut tu.. :D

    ReplyDelete
  12. *sigh* sarawak kalah lagi..xpe lah..xde rezeki..boleh cuba lain kali..gomo kelate gomo..kak niesa nak ikut kelik kelate boleh dok?haha..ouh~ donut..cukup la akak ngidam donut big apple hari tu..haha..

    ReplyDelete
  13. Hopeefully its a good weekend for you..tengok gambar donut tu teringat plak ada satu kedai donut dekat2 area umah yang sedap..lama dah tak beli kat situ..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. sory la lambat singgah sbb tenet slow.. nk bw pun jd mls..smoga berjaya dapat lesen P

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!