Saturday, January 11, 2014

Kal Ho Naa Ho

Teman umi tengok cerita hindustan ni ☹
Allah sedihnya TT_TT
Bila kita suka dekat orang tu.
Orang tu pun suka dekat kita.
Tapi...
Ajal makin dekat...

*sigh*

So dia give up.
Tapi girl tu tak give up pun....
Cuma girl tu tak tahu.
Omg.............. *lap air mata omg*


Maksud Kal Ho Naa Ho ;
Mungkin esok takkan menjelang lagi,
so hiduplah sepuasnya :)


Sedih gilaaa woo bila SRK mati T_T
Nenek aku suka DevDas. Tapi umi suka Kal Ho Naa Ho.
Both stories mematikan Shah Rukh Khan. Haih.

Bila part sedih je aku slow slow bangun n pergi dapur hahahahahahaha
Biar jelah umi nangis sorang sorang. Hahahah.
Tapi, haih.

26 comments:

  1. These are really enormous ideas in about blogging.
    You have touched some fastidious points here. Any way keep up wrinting.



    Look into my web site Polos Ralph Lauren Baratos

    ReplyDelete
  2. mun suka SRK..sweet..lesung pipit..haha

    ReplyDelete
  3. td akak tgk kejap je..pastu adik tukar tgk katun..sabo je la..baru nk layan bollywood2 ptg2 cm ni..

    ReplyDelete
  4. Cerita hindustan ni klu bab sedih2 mmg tak tertahan kesedihannya.. :)

    ReplyDelete
  5. Hai qilah.. dah lama k nrl x layan cite hindustan... cite ni cam best je... kena sedia saputgn ni nak lap airmata...hehe

    ReplyDelete
  6. Saya sekarang ni malas benor nak tengok tv. Hihihik.. :D

    ReplyDelete
  7. Kalau boleh, semua benda nak online. Laptop dan saya, kami buddyz kami tak kan terpisah.. XD

    ReplyDelete
  8. lama tak tengok cerita hindustan, tapi akak suka dengar lagu2 hindi hehe :)

    ReplyDelete
  9. kak sally layan MLM semalam...sbb smlm kuar mkn kan -_-'

    ReplyDelete
  10. x sempat nak tengok sebab kita gi library sobs sobs. >.<


    asyik 'haih' je sekarang nie hehehe.

    ReplyDelete
  11. dah lama tak tengok hindustan hehe

    ReplyDelete
  12. tak sangka kak qilah layan hindustan. haha xD

    ReplyDelete
  13. tak sangka kak qilah layan hindustan. haha xD

    ReplyDelete
  14. tak sangka kak qilah layan hindustan. haha xD

    ReplyDelete
  15. nengok cerita nie menangis kak hana. haha banyak kali tengok pown tak muak. :')

    ReplyDelete
  16. akak kalau tempah doodle bape ye? hehe

    ReplyDelete
  17. hee...nana kalau tgk ceta sedih2 ni konpem nanges,lama tak layan hindustan............suka preity zinta,cute ada lesung pipit^^

    ReplyDelete
  18. haha.. peminat hindustan rupanya. suka tgk yg lawak2 je

    ReplyDelete
  19. Ohh SRK heroku dari kecik sampai dah tua bangka ni haa hehehe

    ReplyDelete
  20. shhrul khan handsome.. sedih tengok cerita ini..

    ReplyDelete
  21. akak tak minat hindustan la qila hehehehehe

    ReplyDelete
  22. Tiap kli akk tgk cte ni..cfrm nangissss! Haha..tp cte ni mmg sdih kottt..nangis is necessary..huhu

    ReplyDelete
  23. tak habis tengok cerita ni. ramai yg ckp cerita ni sedih. huhu

    ReplyDelete
  24. teringat arwah mak kak gee, kalau layan hindustan mesti dia menangis.. bila diingat balik, lawak rasa.. now tinggal kenangan je.. :')

    ReplyDelete
  25. ingat hindustan, ingan adegan bergolek2 atas padang... hehe

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!