Thursday, January 23, 2014

Jawapan untuk whohaa.com

Helo there sebenarnya qila takde idea dah nak update apa so ini jelah yg qila mampu hiks.
Whohaa ada sediakan soalan baru :D So mari lah jawab. Nnt kang habis cemtu je. Rugi lah tak earn point thru it hehe.

But yes, soalan dia makin susah siot. Kena tengok video bagai trailer semua and kena dengar leklok baru boleh jawab hihi. So kesian dkt internet lambat. Dah lah kena load 4 video. Seriously? Dah lah sepanjang video tu apak pun takpaham lol.
So here's the answer hihi.

Eh bukak ah dulu Whohaa tu huhu. Click EARN POINT. Nnt ada 3 NEW punya. Hehe actually lama dah qila tak bukak so ada 5 NEW QUIZZZZ hihihi.


ok click ah rise of an empire tu huhu.

jawapan ; live on our knee
jgn ada dot, knees ke takyah. hihi


jawapan ; destroy their achievement


jawapan; orange

oh ya satu lagi jawapan untuk palm oi pe tah tu ialah severely dry, sensitive itchy
hihihi panjang sikit lah hehe sekarang whohaa makin tough soalan dia hihi

Heheheh tapi sometimes soalan dia lain lain hiks. Pandai pandai ah cari sendiri jawapan lain huhu.

Belum join Whohaa? Gi gi lah join tu hihi. Earn point sikit sikit lama lama jadi bukit gunung hee~
Jom join whohaa! Oh ya jgn lupa pegang phone bila nak sign up whohaa tu hiks.
Goodnight!

14 comments:

  1. apakah woohaaaa ini.....?

    ReplyDelete
  2. tak pernah tahu pun cik QIlaaaa.......lepas point banyk dpt apa..

    ReplyDelete
  3. nampak menarik tu.. semoga semakin bertambah point qila..

    ReplyDelete
  4. Akk xpenyabar la nk tgu point..hehe.

    ReplyDelete
  5. Semoga dapat banyak point yaa :)

    ReplyDelete
  6. nanti kalau ada soalan lagi, keyla update jawapan cam gini gak tau, mama nak tiru..haha, mama tak reti omputih ni.. haha

    ReplyDelete
  7. Sounds fun o.O
    or whohaa it is more than just for 'fun'?

    ReplyDelete
  8. thanks for the answers!haha...semlm akak isi refer jwpn qila..hikhik..

    ReplyDelete
  9. wah .bagusnyaa .thanks kongsi jawapan .hihik ;D

    ReplyDelete
  10. bila baca entry nie terus kak hana bukak akaun whohaa. haha

    ReplyDelete
  11. berpa lama eh nak tggu earn points dia tukar?

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!