Monday, January 27, 2014

Jangan risau ni bukan cerpen dah :P

Hahaha☺! Semua kata qila buat cerpen hihihi. Ok harini penat ok sebab old desktop dekat tempat kerja tu memang ugh1!!!! Hahaha. Qila sabar je haih. Mr Accounting buat hal lah harini.
Penat aku key-in satu buku kau kata kau tak boleh update?
Seriously!!!! Aaaaaa T_T

Pastu bila balik je buat closing duit terlebih pulak ugh!!!
And then bila jalan kaki balik tu memang hentak hentak ah kaki rasa nak jadi Hulk warna pink macam Kak Niesa pun ada gak haih.

Bila bukak phone awwwh. Dapat mesej from someone hahahahah.
I am so happy thank you hiks.

Bila masuk satu lorong sempit ni. Qila jalan je lah mcm biasa tapi satu Mercedes ni pun nak masuk gak ugh.
Macam ah kereta kau besar sangat.Hek eleh.

Ke...
Aku yang gemok sangat? :O
Omg..... Hahhahaah.
Bila aku pusing je. Ehehehehheeheh *sengih terkejut beghuk plus malu plus OMG*

Pakcik aku!!! Hahahahah tak sangka Ayah Cik punya merc hiks.
Patut lah slow semacam heh.

"Hai qila, meh ayah cik hantar you meh sayang"

"hehehehehe ok ayah cik! :D Hihihi. Terkejut qila ayahcik"  *dalam hati Allah je tahu how surprised i am that time* har har.

Bestnya lah kalau dapat future husband cemni hihihihi. Untung achik dapat suami kaya gila setia hujung nyawa and sweet and handsome macam Salman Khan and ugh perfection hohohohoho.

Kenapa lah abah tak cemtu lol. Confirm abah mengamuk hik.
Abah dah lah memang jeles dengan Abang dia tu hohoho.

Aku masuk kereta lega nya hahahaha aircond ai miss chu. Hikhik.
Finally sampai rumah and the end :p

Raya cina ni gi cuti ke mana je? :D


Layered Caramel Candy Bar Cheesecake
oreos ♡♡♡
Gay Slurpee
Pergh. kalau dapat sekarang ni T_T
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
*pengsan*

14 comments:

  1. Hadoyaii kakak ku yang comel, apakah tujuannya gambar-gambar yang menggiurkan lagi melelehkan air liur tuuuu???? Sengaja letew. Nak nak nak nak nak! :D

    ReplyDelete
  2. oreo crusher satu,boleh pesan kat sini ?? :l

    ReplyDelete
  3. untungkan kalau dpt husband yg kaya. HEHEHE :p

    ReplyDelete
  4. doa banyak2 cik qila, inshaAllah dapat yg macam ayah cik tu. tapi rasa mcm dlm mimpi je la... hehe :p

    motif letak gambar bawah tu, dah lah tengah mengidam nak minum ice blended oreo.. cet!!

    raya cina balik kampung je.. setelah berbulan-bulan lamanya di perantauan. cik qila ke mana pulak? owh tak dapat cuti ea?

    ReplyDelete
  5. hehehe kelakar taw qilah ni,HEHE inshallah ada jodoh mst dpt lelaki pakai merc hehehe.hmmm pantang pantang ni terkeliuh taw tgk cake tu hmmm hehe

    ReplyDelete
  6. Mohon singgah ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  7. sedapnya lah... mama lapar ni..

    ReplyDelete
  8. Amboi2 cik qiqi lala sorg ni. Sempat menyempat lagi berangan erk. Oh, tmpt keje qila dekat dgn rumah ke?

    ReplyDelete
  9. jgn cari yg kaya.. cari lelaki yg pandai cari duit.. business man ke..bila kita kawen sama2 kita membangun.. baru la suwit.. hehe.. saje kongsi pandangan.. sedap pulak eskrim tu...

    ReplyDelete
  10. demm~ suka letak gmb makanan yg membuatkan nafsu makan membuak2..haha..kalau qila bertukar jadi hulk kaler pink abis tu kak niesa nk bertukar jadi ape nanti?hahaha..qila,qila..akan doakan qila dpt future hus mcm abam jebat bole ?bole x?haha

    ReplyDelete
  11. pergh!!!mesti sedap kan kalau dapat makan nie!!aishhh nak :'(

    ReplyDelete
  12. Aduii.. kek tu sungguh menyelerakan.. terliur pulak tengok.. :D

    ReplyDelete
  13. nak laki kaya jugak. tapi kaya dengan cinta. muehehe. btw, ecah duk umah raya cina ni sambil kopek buah tangerine ~

    ReplyDelete
  14. kek tu je yang akak fokus. haha :P :P

    #biasalah tu jeles2 dengan adik bradik sndiri. haha :D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!