Saturday, January 25, 2014

I’m so tired and my eyes hurt I want to sleep for decade


Send help.


:/ Bad day becomes bad week.
Bad month becomes bad year…which is already has been. :(

well i think i should go back down and lay in bed so i can sleep teehee
oyasuminasai~
goodnight ttyl
Best jgak novel ni…sbb ade unsur islamik skit…dn kisah silam yg pahit…sedih pun ade…huhu *gedik sat
Nk tgk kt tv lmbat sgt…nk sgt tau dia pnye ending tadaa aku beli novel trus…hoho *mrepek dh aku ni
[Novel Bukan Kerana Aku Tak Cinta karya E-MAN SUFI] hehee >.<
tipu je!!! Muahahaha. Qila tengah baca buku yang dah lamaaa di idam idam kan hiks.
Buku apa lagi kalau bukan buku BUKAN KERANA AKU TAK CINTA. #BKATC
Nasibaik takyah solat so yeah hikhik.
Balik je kerja aku menghadap buku tu aaa duk atas katil sangat lah heaven hehe.
Salahkah ku bila mencinta mu~~
Hihihihi bestlah lagu Rossa n Hafiz tu hihi.
Bila ada lagu tu je kan.....
Aku akan jeling kak Ima. Tanpa aku sedar....Dia pun jeling aku hahahahahaha!!!

Abang Jebat im falling for you haih. Tolong lah tengok cerita ni Kak Niesa oi hihi
Nasibaik Niena tengok sekali hihi


#auto hehe


Updated ; qila baru je habis meleleh kan airmata lepas habis baca novel ni hiks.
Umi baca 2 kali ahah. Thanks umi rasmikan semua novel tu dulu :p
Alhamdulillah umi happy hihi.
Mmg best ah buku ni. Perfetto! Islamic ayat al-qur'an semua ada :)
Abg Jebat yg hina tu pun dapat hidayah. Bila ah qila nak dapat T_T
Tp hidayah tu kena usaha. Bukan boleh dapat cemtu je melain kan kuasa Allah swt hihi.

14 comments:

  1. baguslah qilah sbb berkongsi minat yg sama dgn ibu/ummi..

    ReplyDelete
  2. baca novel ea sayang? standard la tu. kak hana pown suka nangis baca novel. alamak kantoi. haha :P

    #cantik nya baju baru blog nie dear. :)

    ReplyDelete
  3. kaki novel jugak kak qileh ni :DD

    ReplyDelete
  4. I admired people that cry when reading a novel, cause I usually yawn when trying to read one >.<

    ReplyDelete
  5. rajin qila membaca novel.. selamat membaca qila.. :D

    ReplyDelete
  6. wahh layan novel jiwangg :p

    ReplyDelete
  7. hai dtg follow balik sini.... suka novel ni..best

    ReplyDelete
  8. Lama dah tak kesempatan membaca novel...

    ReplyDelete
  9. Saya kalau baca novel sebelum tidur sure mengantok .. akhirnya tak baca pon. Hahahaha

    ReplyDelete
  10. tak baca lg novel. Macam best jaaa.

    ReplyDelete
  11. tak habis2 ngan abg jebat dia kan haha macam2 qila nie =P

    ReplyDelete
  12. Duhai jebat engkau dah curi hati Cik Qila ni..hahahhahaha

    #Tuah takde pulak..hihihihi

    ReplyDelete
  13. i don't think i would read it.
    sebab kak gee sekali dah baca, addicted sampai bila-2, susah nak buang. kang kena berebut abang jebat dgn cik qila. susah tuuuuu.. hehe :p

    ReplyDelete
  14. kak niesa asyik missed je cita ni..kdg2 kompius cita ni pukul brapa..ingat pukul 7 sekali tgk arianna rose plak klua..haha..terpaksa la dwload..

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!