Monday, January 27, 2014

I hate you nyamuk.

Tq google hehe
Credit ;
paling best ehhehehehe. 

Thank u so much kak Tasha for sharing entry Jaga Kaki
I am so sad !!!
Ni semua sebab nyamuk yang gigit kaki qila :(
Idk why but kenapa nyamuk? Why always me?!?!?!?!?

Habis hodoh dah.......
Mcm kurap kudis duit syiling dekat kaki omg sedihnya.
Then how im going to tell my husband nanti? Jatuh saham.
Har har har.
Oleh itu. Nak kaki yang cantik?
Jom baca ; Tips Penjagaan Kaki hehe.

Haih. Sedih. Pakai stokin pun dia gigit jugak. Tajam betul gigi nyamuk tu ugh!!!! Demm u

Penat ah google untuk halang nyamuk. Macam sadis sangat je cara aku google T_T
Any suggestion untuk get rid from nyamuk? Hm!!

Cikgu science pernah kata basuh kaki. Sbb nyamuk suka darah panas.
So bila siram jadi sejuk -___- setiap masa qila masuk bilik air tapi dia tetap kejar qila. Bayangkan. Tengah kerja pun kena gigit ya allah T_T ni tengah online ni pun gatal huargh!!!

Dah ah kantoi dengan nenek qila aduh mati T_T
Dia nampak je parut di kaki dan tangan ku.
Qila terpaksa tipu je dia.

Qilah, bakpo nge kaki mu tu? ( Qilah, kenapa dengan kaki tu?)

Err. Heheheh. Qila garu bila tidor xD

Padahal habis berdarah hahahhaha tak tidor pun :P Mesti ler garu masa sedar hehe.
Sorry mama (nenek), i hv to lie to u nanti panas telinga hehe. Gdnite!

Oh ye.
Jom baca Novel baru qila jumpa tadi hihihihi.
Novel Aku, Blog, dan Kehidupan.hihihihihi.
Jahat novel tu. Dia macam ada ura-ura nak curi pakwe qila.
Siapakah pakwe qila? Hiks. Entah lah hahahaha.
Ok goodnight. Nak gi tengok pakwe and ofcs lah tidur.
Harap pakwe tu masuk lah mimpi qila mueheheh. Penulis dia cantik gila siot. Nama penulis nya ialah................................ Niesa. Wow. Hehe. Jom baca novel free dia di sini >click<

22 comments:

  1. suka ya nyamuk tu kat Qila....hihihih amboi siap siram air sejuk tu..:D

    pernah dengar satu software untuk android guna sound wave nak elak nyamuk dtg dekat dgn kita..

    ReplyDelete
  2. nyampah dengan nyamuk berdesinggggg tepi telinga. haipp! lay far far la dey!

    ReplyDelete
  3. Assalam, hi wassup qila..

    jenis kulit sensitif ni...kena nyamuk dah teruk kesan dia... hahaha. FYI nyamuk x hisap darah kalau kulit kotor.. dia suka yg bersih... so bila qila basuh kaki...lg la dia suke... ahahaha...

    :D peace..

    wafacw latest entry :Luxurious Lifestyle of The Sicks..

    See ya around :)

    ReplyDelete
  4. Entri yang best :)

    Mohon singgah http://awksweetgitu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. iyerr,, lagi dia gigit anak kecik mama... sekali dapat mama penyekkan..

    ReplyDelete
  6. jaga betul2 keyyy...nyamuk bahaya juga tau....akk sb amik remeh bab nyamuk terus kena demam denggi tahun lepas T_T
    seksa oooo...!! nak ke kena denggi?? takmo kan?? so pasang laa apa2 ubat nyamuk ke etc...

    ReplyDelete
  7. Haha..sabor je la qila..nasib kita sama

    ReplyDelete
  8. wuiittt i hate nyamuk too. xD

    ReplyDelete
  9. pakai ubat nyamuk.. nyamuk sekarang nie bahaya...

    ReplyDelete
  10. untunglah qila ade bf.. kita gf pun x de nie haha =p

    ReplyDelete
  11. Hahahaha akak pun selalu jadi mangsa nyamuk. Meluat betul !! Hahaha. Lepas tu parut semua hitam hitam. Tssskkk. Nangesss. Nak kawen ni !! Y___Y

    ReplyDelete
  12. yunk . cube sapu losyen untuk elak nyamuk dtg. da la skrg musim denggi. be carafull tau. klau xhlg parut better g doc. nnti die bg ubbat sapu. boleh kurgkan gtl dan parut qila tu =)

    ReplyDelete
  13. nyamuk tu berkenan kat qila kot..saja nk tinggalkan tanda kat qila..haha..

    amboi!!siap promote novel ok..xpe qila..cinta 3 segi x akan berlaku sbb kak niesa ada mr.arrogant..haha

    ReplyDelete
  14. kite pun bnci nyamuk. da mandi pun ade je nyamuk nak gigit. tension!

    ReplyDelete
  15. ni mesti ada kes tak puas hati or nyamuk tu dah jatuh hati.. hahaha.

    ReplyDelete
  16. Nyamuk klu bnyk mmg letihlah.. mmg tak boleh nk tido...

    ReplyDelete
  17. Siapa je suka nyamuk kan? Especially kalau online tengah-tengah malam lepas tu nyamuk tu ada dkt telinga lah, dkt kaki lah. Eeeee!!!

    ReplyDelete
  18. sama. tak suka time dia berdesing dekat telinga !!! -_-

    ReplyDelete
  19. kekekeke.. tu laaa

    maniss sgt orang nya ni..

    ReplyDelete
  20. itulah nayamuk..aduyai..skali gigit menderita..tido pkai kelambu,.klau byak sangat..mcm masa saya p kem..sbab tlalu byak nyamuk..

    ReplyDelete
  21. darah qila darah manis selalu.. jd nyamuk suka..hehehe

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!