Tuesday, January 21, 2014

I guess I just lost my balance.

Bila kita ingat kita demam,
kita tak demam pun.
Pening kepala je pun. Gedik betul.
Takyah nak perasan lah demam.

Bila kepala panas,
Badan sejuk tetiba macam ada hantu.......lalu.......
Mata jadi panas and rasa macam nak nangis,

Persetankan semua perasaan tu,
rupa - rupanya sah sangat lah kita ni demam.


TAKNAK DEMAM!!!!!!!!!!!!!!

But sadly...

*demam*

Hihihi tata xoxo
get well soon to meeeeeeh hahahahah baru lah boleh blogwalking ke blog awak semua dan click ape yang patut :P
So bye bye *semi-hiatus*
*kapoof!!!!!*
gagah kan diri ini untuk pergi kerja! Go qila go!!

Sorry internet terputus untuk 4 hari lepas and demam T_T
But hakuna matata, malam ni MUAHAHAHAHAHAH hehe. Inshaallah sambung bw yay :3

16 comments:

  1. demam, sila pergi main jauh-jauh..

    ReplyDelete
  2. Alanai..sian my dear sis demam ye...get well soon adik...take a good care ok?bykkan berehat tu dan ubat jgn lupa! Xoxo

    ReplyDelete
  3. get well soon keyla! jangan lupa makan ubat tau. take care. :) <3

    ReplyDelete
  4. takpela demam. bukan sekolah pun. haha

    ReplyDelete
  5. alolo ciannya dia :)
    makan panadol tau syg.
    and jangan lupa minum air cendawan mangkuk tu supaya cepat lega :) inshaAllah membantu ;)

    ReplyDelete
  6. moga cepat sembuh ye :)

    ReplyDelete
  7. Get well soon yoww kak qila.. Alohai, rindu diaa... :')

    ReplyDelete
  8. moga cepat sembuh, ye dik ... ^__^

    ReplyDelete
  9. Saya pun baru baik sikit2 demam.. mmg musimlah skrng.. semoga cpt sembuh ye..

    ReplyDelete
  10. yus pun demam juga lepas qila datang blog yus, berjangkit le ni.. XDD

    ReplyDelete
  11. Tajpe sayang , demam kan ujian ALLAH, alhamdulillah :)
    kiera pun demam juga ...

    ReplyDelete
  12. demam tu lah salah satu cara kita hapuskan dosa. jd syukran to ALLAH dear :)

    ReplyDelete
  13. lambat bc entry nie.. dah th qila dah sihat.. hehe

    ReplyDelete
  14. kak gee pon baru free.. ^^

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!