Wednesday, January 1, 2014

Helo helo kopi ke milo?

Nak air milo kotak !!!
Taknak buat sendiri!!!
Tak sedap!!!


Rindunya!!!!! Hahahah
    I love milo!!!!!!!    
Teringat pulak dulu ada orang cakap siapa minum milo banyak banyak nanti otak jadi warna cekolet. Hahahahaha. Lol. Betul ke? :O Idek.
credit; OhMedia

Minum lah milo ho ho ho. I dislike coffee. I dont hate it but yek hahahah.Pahit. Taksuka ah huhuhu.~

Ok so goodnight!! Ni sebenarnya autopost but whatever lah. Hahahah.
Actually 2 hari lepas gi interview dkt kedai Greenlight tu T_T
Ugh i have to admit that the kedai so creepy O__o
Hahahah kedai Hardware Barangan Elektrik. Ofcos lah ramai boys alaaaaaaaaaaa
taknakkkkkkkkkkkkk kerjaaaaaaaaa hahahah
tapi nak buat acane, money cn buy me happiness (everything) so yeah wajib kerja.
Buat muka sedih dekat umi pun tiada guna nya~ Hahahah.

Dah isi borang apa semua tu hm 'Uncle'/ Cik tu tanya lah 


Reti guna Excel, Word, Ps?
And i was likeeeeee hell yeah hahahah. Tak ah. 
Aku jawab senyum baik baik je. Boleh *senyum terbaik*
Dah ambik lesen? 
Err. Baru je ambik. 
Laaaa lama lagi tu. Habis cmane?
Ala aku off day ah. Ingat aku nak sangat ke kerja sini aahahhah (dalam hati)
Hm. Hehehe *aku sengih je ah.*
Reti buat Quotation?
Reti!!! :D
.............................
Ok lah nanti kita call ye :)
Yayaya whatever lah. I really hope kau tak call aku so takyah kerja lol

Terus keluar kedai tu and cari umi -___-
huk aloh umi hilang pulak. Dia gi kedai sebelah beli telur satu karton.
Hmmm umi, takut ah. Taknak ah situ.
Nak dekat sini je lah. Jadi cashier.
Kedai Zee Mart. Dia mcm 99 Speed Mart gitu lah.
Kalau Giant ramai sangat. Zee Mart ni ok je.
Tapi!!!!!!!!!! TT_TT
Bila aku tanya, dah full................

My heart stopped.
:(
Patah sejuta.So yeah. 
Balik lah rumah tercinta. Duduk depan laptop. Blogwalking. Har har har.
Tgk2 phone berbunyi~ Sape pulak call ugh.

"Helo aqilah, kalau berminat datang lah kerja 2 Jan ni.
Kalau berminat lah.... "
*dalam hati ( TAK BERMINAAAAAAAAAAAT)*
Hahahah. 
"Akak, berapa eh gaji?"
"Ikut hari dik, RM30 sehari "
"Ohh.. Ok kak :D"
"Kalau berminat ye"

Ok.................................... 
Berapa kali aku cakap aku tak minat ugh damn u hahahah.
*hanya mampu cakap dalam hati*

Hmmm :( Taknak kerjaaaa.
Nasibaik ada akak tu. Ugh menyesal. 
Besok aku nak buat buat aku bodoh semua benda lah. Haa.
So takyah lah buat kerja susah sangat hahahahahah.
*istighfar*
Tata!!! Doakan qila kerja dengan baik! :) :(
*nangis sikit*

Nak sedapkan hati ; takpe, daripada kau duk online je 24/7 tak buat gapo. Lebih baik mu gi kerja.
Go go go!! Alley alley alley!!
Here we goo aley aley aley~
Fifa world cup 2014 wuuu~
Goodnight. Lepas tengok Abang Jebat nak terus tidor!!
*harap lah*

36 comments:

  1. hahaha lucu la keyla ni. hehe. yakin je boleh selesa kerja kat situ. daripada takde buat ape baik cari pengalaman. mula2 mmg tak suka. tp lama2 okay la tuu. hehehe. chayok chayok!

    ReplyDelete
  2. lawak la tp rindu pula nk skolah rendah semula sbb dpt minum milo dgn vico.. hehe

    ReplyDelete
  3. dulu ada milo nie. sekarang susah nak jumpa milo lori. dah la sdap :(

    ReplyDelete
  4. amboi . >.< hehe . macam2 ore klate ko? ko bukei ? hehe

    ReplyDelete
  5. Jangan noty-noty kat tempat kerja tau keyla...hehehe. Btw tahniah dear ^_^

    ReplyDelete
  6. I've tasted Milo before and yum!
    http://sherrylicious7.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Hahaa.. mcm2.. tp milo tu mmg sy suka.. berkali2 beratur ambil pun tak pe.. minum smpi puas :D

    ReplyDelete
  8. partime la ni? hehe okey2 buat pilihan yang terbaik sayang. i love you! ^^

    ReplyDelete
  9. Milo ni diorang guna susu cair. Tu yang sedap. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  10. hehehe..
    x pandai buat milo nie :p
    buat sendiri ler best..
    kasi kaw punya

    ReplyDelete
  11. teringat zaman berbaris amik milo dulu huhuhu

    ReplyDelete
  12. yay . dh dapat kerja ya.. gud2... :) hope semua berjalan dengan lancar "_"

    ReplyDelete
  13. wahh..dah keje arini yer..gud luck dik =)

    ReplyDelete
  14. akak pun suka milo ..wah dah dapat kerja, moga semua berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  15. masa darjah selalu tunggu lori hijau ni

    ReplyDelete
  16. qila ade interview session ke??good luck eh...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. dengan blog, boleh dapat duit apa.. dah siap g kerja cepat..

    ReplyDelete
  18. pandai ye buat lawak ye...keyla keyla..akak suke milo gak

    ReplyDelete
  19. bila kerja ada duit boleh beli novel byk2.. ehem.. :P

    ReplyDelete
  20. CN suka milo ais ! FUHH.. sedap nyer !

    ReplyDelete
  21. macam2 ye budak ni..xpe dear..keje je elok2..cari pengalaman..nnti masa dpn kot2 berguna pengalaman tu..kan2?jaga diri tau dan selamat bekerja! :)

    btw rindu nak minum milo yg lori sll g skolah2 tu..haha..masa zaman poli sll yg dtg nescafe je..akak pun xsuka coffee dan semua sepupu sepapat yg seangkatan dgn coffee..hahaha

    ReplyDelete
  22. ehem! imma king of coffee...how sare you! hihihi...

    xpela..cari pengalaman...so that takdela culture shock kalau jmpe org nnt :)

    best of luck!

    ReplyDelete
  23. sindrom apa yg melekat kat qila masa taip entri nih? terkekeh2 kak gee gelak. pandai naa buat lawak! :3

    keje elok2 naaa.. aisey, kerja dulu, mana tahu tup2 kang terjatuh hati kat tempat tu.. hihi.. i'll pray the best for you.. caiyok qila!!

    ReplyDelete
  24. bagusnye adik nie...nak jugak pergi kerja..akk dlu langsung tak tpikir nak kje..dok je rumah smpai dpt tawran smbung beljar :(

    ReplyDelete
  25. Coffee, is my favourite!! :D Haha. All the best for the job. Jgn malas nak pergi, kena gain experience tau :) Jaga diri elok2. Lambat laun nanti mesti akan kerja + bergaul ngan lelaki gak kan. So now is the time to get used to it. God put u there for some reasons :) xo

    ReplyDelete
  26. Salam ziarah tahun baharu. Moga tahun ini menjadi lebih baik hendaknya. Terima kasih selalu singgah blog saya. :)

    Rindu nak minum milo free. Waktu zaman sekolah rendah banyak. hehe.

    ReplyDelete
  27. Hai, qila...

    K nrl dua2 pun suka... kopi & milo... haha... qila dapat keje... klaa, boleh carik pengalaman walaupun sekejap... :)

    ReplyDelete
  28. Fiza milo tak suke, kopi pun tak suke.. huhu...

    ReplyDelete
  29. rindunya nak kembali ke sekolah macam dulu.. teringat balik masa lori milo tu datang berlari-lari mengejar, memang jakun la masa tu.. hihi..

    ReplyDelete
  30. Dulu akk klu dpt milo ni.minum sikit2..jimat ok..hehe

    ReplyDelete
  31. datang balik untuk isi tabung nuffy..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  32. suka milo jugak! ngee~ gud luck ye... kerja elok2,hihii ;DD

    ReplyDelete
  33. wah2xx...kalau dtg kat sekolah 2-3 kali pi ambik..

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!