Saturday, January 4, 2014

Cepat lah hari ahad pls T_T

hi hello if you’re reading this i hope something good happens to you today ☺. ha ha haaaa. Mesti budak sekolah kompom benci aku sebab doa biar cepat lah hari Ahad har har har.☺
Eh hello ye lah. Hari ahad je cuti heaven dunia gitu. Huhuhu. Pdn muka sekolah :p
Pdn muka aku kerja *jelir dekat diri sendiri*

Hehe hm nak printscreen setiap sorang yang bagi semangat omg thank u so much. *HUGS!!*
Kerja bertimbun. Macam biasa lah. Duduk key-in je semua benda alah unit price lah quantity lah harga ni lah tulah hahah. So semestinya petak bontot aku sebab dalam 7 jam aku duduk dekat kerusi roda yang useless tu. Takboleh pusing pusing pun duh ☹!!!


*ha ini expectation sahaja. Realitinya aku nak mati dah duduk atas kerusi muccuk tu*
Hehe.

Cepat lah hari Ahad. Oh yeah. Malam ni memang heaven bagi ku huhuhu.
Nak bw all around the world~ huhu.
Oh ya. Dah semangat dah buat list nak beli apa je lepas dapat gaji hikhok. Ingat, jimat cermat!

Oh tadi qila goreng nugget. Yelah aku lapar gila. Mana lalu makan bila dengan orang hahaha.
Qila goreng 10 nugget.
5 nugget for me.
5 nugget for qila.
Eh.
Har har har. Uihh cant wait 4 tonight!!! Blogwalk time!!!! C ya xoxo :>
Balik. mandi solat n duduk je depan laptop muahahah!

13 comments:

  1. Salam kenal.

    Singgah sini...DONE FOLLOW!!
    Aduih takmo cecepat hari Ahad. Ahaks..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah di pagi sabtu dik...

    ReplyDelete
  3. eh eh charlie mcdonnell laa yg pusing2 atas kerusi tu hihii :D

    ReplyDelete
  4. Jangan lah cepat hari ahad. homework banyak x siap lagi T.T

    ReplyDelete
  5. bella pun tak sabar nak tunggu ahad ni. nak tido sepuas puasnya=) \good luck for blogwalking. jgn lupe singgah belog bella

    ReplyDelete
  6. macam seronok ja pusing2 camtu,dah lama tak wat :l

    ReplyDelete
  7. Wahhh excited tu.. seronok pusing2 kerusi mcm tu boleh jadi pening hahaa.. :D

    ReplyDelete
  8. nak beli ape lah tu dpt gaji nnti? hehe.. berbelanja boleh tapi jgn lupa simpan jugak tau.. :D

    ReplyDelete
  9. haha sabar la sayang. lg berapa jam je nie. :)

    ReplyDelete
  10. haha,lagi berapa jam je lagi... tunggu je ;DD

    ReplyDelete
  11. wah.. pening pusing-pusing macam tu.. hihi..

    ReplyDelete
  12. masa nak selongkar semua!Best nugget tu...

    ReplyDelete
  13. wah nak dapat gaji ea..patut ar tak sabo nk tunggu ari ahad hehe..
    salam kenal..first time akak drop here :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!