Tuesday, January 28, 2014

Bukan Kerana Aku Tak Cinta lagi hehe Sorry

Hehehehe sorry. Post about Sharnaaz Ahmad. Eh i mean Abang Jebat (Ahmad Ziyad Foo) is so damn hot with his arrogance hikhok
Abang Jebat, nak hug!!!
AKU TUMBOK MUKA KAU!

hahahahahahaha fav part everrrr dalam Bukan Kerana Aku Tak Cinta omg. 
Rindu lah episod 2 ni hiks.

Abang sexy.
LOL.

Hihihihihi. Mas sangat gatal lah hahahahahha.
Tapi Abg Jebat haih. Cool gila woi.
Dah ah guna Aku Kau sampai ke sudah. Bila kahwin pun dia guna aku kau hahahah.
Bestnya cerita ni haih. Bila qila baca novel tu lagi ah berangan rangan hahahahah
Kalau lah................
hiks
Sorry kalau tak suka. :) Toodles x
Oh ya episod malam ni diorang dah nikah gantung :D Hehehe.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa

(GIF Source: citacintacipta and cessnita)
thank u very much buat gif ni hiks.






Hihihi. Yay malam ni diorang nikah gantung hihihi.

20 comments:

  1. minat gak cerita ini. hehehe

    ReplyDelete
  2. abe jebat...hihihihihih..cik QIlaaaa....

    ReplyDelete
  3. Haha :D

    Mohon singgah ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  4. Dorang sweet berganda2. Suka sangat cerita ni! :D

    ReplyDelete
  5. wahh.. macam best drama ni qila.. kena tgk ni nanti! ;D hee

    ReplyDelete
  6. abg jebat love qilaa omey omey ahahaha

    ReplyDelete
  7. Hahahah kelakarnye.Suke kak tasha tgk pic2 ni.Hahahah lawak tol

    ReplyDelete
  8. hehe.. abg jebat. apa yg abg jebat dah buat kat qiela ni. sampai angau qiela. muehehe. xsabar gak nak tgk malam ni. ~

    ReplyDelete
  9. macam best je cerita nii hihihihi.. oink oinkk xD

    ReplyDelete
  10. Wah suka betol qila ye dgn ahg jebat dia..

    ReplyDelete
  11. mama kejap layan, kejap lupa.. hihi

    ReplyDelete
  12. haha lagi. tak apa. kak hana suka. :P :P

    ReplyDelete
  13. Hehee.. layag juga cite ni.. :)

    ReplyDelete
  14. Wow! Tak tahu pula cerita Melayu pun ada gifs set. Ingat kan cerita Korea/Hollywood je. Hehe :D

    ReplyDelete
  15. sukkaaaaa!dh terpengaruh ngan qilaaa!omaigosh!abg jebat sgt la sempoi..nk kena dwload next2 episod lg ni..hahaha..(jgn risau hati kak niesa ttp utk mr.arrogant..bahaha)

    ReplyDelete
  16. anak akak yg darjah 4..abg Aqil suka sangat cerita ni..en somi pun sama..
    gelak jer tengok cerita ni ..watak jebat tu sempoi..suka sangat!!!tak sabar nak tengok malam ni..

    ReplyDelete
  17. anak akak yg darjah 4..abg Aqil suka sangat cerita ni..en somi pun sama..
    gelak jer tengok cerita ni ..watak jebat tu sempoi..suka sangat!!!tak sabar nak tengok malam ni..

    ReplyDelete
  18. gelak guling2 bila baca part

    "Aku tumbuk muka kau!"


    xD

    ReplyDelete
  19. Ahahaha sombong gila jebat ..Jual mahal . Yang mastura pulak comel gilaa..

    ReplyDelete
  20. bermula 8 Jun 2015 ada ulangan. isnin hingga jumaat. pukul 5

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!