Thursday, January 9, 2014

Bukan Kerana Aku Tak Cinta hihi Sharnaaz my love

Hehehehe disebabkan ramai sangat duk tanya best ke tak ehehe.
Tengok sendiri lah ihihihi. And qila pun tak suka Sharnaaz dulu. Im like ;
Who the hell ni?!?!?! Buruk je. Hahahaha.
Tapi bila dia berlakon, Patah Seribu dengan Shila Amzah. Aduh ya allah sweet gila aaa!!!
And dia kembali menyepi selepas break tu kan hehe.
So now he is back alhamdulillah ihihihiks
and yes. Currently fall for him oops
-
Mastura (Nelydia Senrose) sangat gilakan Jebat. Sangat gedik tahap melampau.
 (siapa tengok Setia Hujung Nyawa mesti tahu huhu)
Alaa macam perigi cari timba. Hahaha Jebat mmg tak layan.
Siapa Abang Jebat? Ohohoho my boyfriend Sharnaaz Ahmad ler☺

So ni qila letak Episod 1. And Episod 2 huhu.

Episod satu, tengok lah minit ke 17, 18 hehehe. Tengok lah betapa gelenya (gatal gila) nya Si Mastura tu ngorat Abang Jebat hahahahaha tak malunya dia haahah.
Just anggap je Abang Jebat tu dulu jahat sangat sangat sangat but now, dia dah insaf.
Awwwwwh. *melting*



Episod 2 sila lah tengok full sebab memang best gila nak matiiii omg!!! hahaha.



Lagi satu!! Best sebab,
ada expectation, ada reality.
Hahahahah! Mastura bajet bajet seliuh kaki lol.

Jebat : mana sakit?
Mas: tak sakit pun..ingat abg tak kisah. Tak sangka abg kisah.. Hihi 
Jebat : Aku dah agak dah..mesti aku kena tipu punya!
Mas : seksinya abg jebat marah..
Jebat : tang mana seksi aku pun tak tau..hari2 jumpa ko ni mmg boleh jd gila!!!
Mas : abg jebat..jumpa esok!!!


Credit to kak e-man suffi hihihihihiks
hahahaha ni Mastura curi2 tangkap gambar Jebat hahahaha enggo gilaa
Aduh. Memang Jebat nak tumbuk je muka Mastura tu hahahahha. Nampak lah bencinya dia hihi.
But last last. Dapatkan Jebat memiliki Mastura? Cewah.
Hehe. Qila suggest tengok dekat AstroGempak. Mmg cantik hihi.
Kalau tengok dekat lain buruk sikit hihi. Hah. Harap mimpi abang Jebat lah malam ni. Hiks.
I am soooo in love haih. *tongkat dagu posing chumil gitu kau*
Lol. Goodnight! Sorry kalau tak korang tak suka Abg Jebat qila :p Heheheh.
Untung lah kak ayue pernah jumpa abang Jebat hmph! *jeling maut*

23 comments:

  1. woww.. abang jebat dah macam badang dah kan aqilah? ;0

    ReplyDelete
  2. wahh~ macam best je.. nak tengok jugak la~

    ReplyDelete
  3. awak nie comel la tulis entri. banyak betul "hihihi" "hehehehe" .. sampai saya pun bila baca terikut sekali "hihihi" "hehehe" awak tau dak hohoho =p

    ReplyDelete
  4. Uish minat sangat dengan pelakon tu yer....hehehehe

    ReplyDelete
  5. Uish minat sangat dengan pelakon tu yer....hehehehe

    ReplyDelete
  6. Fuyoooo cik Qilaaaaaa...sharnazzzzzz ye..hihhhh

    ReplyDelete
  7. wooo...macam best je cerita ni bila baca review qiela. nak tengok :D

    ReplyDelete
  8. Ahahah akak minat gila eh dengan sharnaaz.. Dulu fiqah x minat sangat dia smpailaa sekarang . tapi lain orang lain citarasa dia kan .. Semestinyaalah mastura dengan jebat bersama akhir nnti kan ??

    ReplyDelete
  9. alamak.. dah parah dah qila nih.. dokter, tolonglah mana2 dokter. bagi ubat sembuhkan keangauan si qila nih.. haha :p

    ReplyDelete
  10. wah.. mcm best je qila.. xtgk lg cete ni. hehe

    ReplyDelete
  11. memang menarik cerita dia qila.. hihi.. :D

    ReplyDelete
  12. alololo crush kat abh jebat ye :P

    sorry keyyy, i'm not so good recently, so tak dapat nak menyinggah sangat....apa pun, just good luck in whatever you're doing k...insyaAllah akk dah ok, dah stable sikit, dah free time start practical nti akk blogwalking menggila mcm biasa :)

    TQ dear :*

    ReplyDelete
  13. qila bt akak tak sabar nak beli novel BKATC, nak donlod drama ni byk gila episodnya.. hehe..

    ReplyDelete
  14. ep 1 pun dah bestt...bila nak tgk ep 2 niii..haha..teruja plak tgk dialog qila..ohh abg jebattt...

    ReplyDelete
  15. tak tengok lah abang jebat qila ni.. eh, tak tengok la cerita ni.. tp mcm best je.. hehehehe

    ReplyDelete
  16. qila nie peminat tegar Sharnazz ahmad rupanya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. Hehe..akk bz sket skg..tp nnt nk layan gak cte ni..pengaruh qilaaaaa..

    ReplyDelete
  18. best sngat erk qilaa?? hahaha

    ReplyDelete
  19. suka sangat citer ni..tak pernah miss..hee

    ReplyDelete
  20. bila declare capel ngn sharnaz nie.. hehe.. mmg qila betul2 peminat cite nie..

    ReplyDelete
  21. kegilaan yg sama mcm kak sally dgn Yonghwa!! hahaha :P

    ReplyDelete
  22. lain kali stick gambar sharnaz je. nelydia tak payah tw. haha

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!