Thursday, January 2, 2014

Blank.

"Lepas ni nak buat apa?"

"Nak masuk mana?'

"Lepas tu nak buat apa?"

"Dah decide dah nak ambik apa?"

image☹ omg.

34 comments:

  1. buatlah pilihan yang terbaik nanti yer

    ReplyDelete
  2. keputusan itu amat la penting utk menentukan masa dpn anda

    ReplyDelete
  3. hihih,... pening arrr..

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    ReplyDelete
  4. buat pilihan yang terbaik k^^

    ReplyDelete
  5. wahh sudah tukar templet baru.. berwajah baru di tahun 2014.. selamat tahun baru.. ;-)

    p/s : fikir kan sedalam-dalam nya demi masa depan anda.. ;-)

    ReplyDelete
  6. wat decision btol2 qila..jgn jd cm akk..hehe..dr skola blaja engineering..da besa jd engineer..tp ati xminat..da kje bru sedar..so now kne kje sbb kje..huhu..bkn sbb minat.

    ReplyDelete
  7. blank!Tapi blank tu ada colour pula kan..hihihihih

    ReplyDelete
  8. Qilah,pilih molek deh.
    Jngn jd supo Kak Nini,result comel doh tp saloh pilih tahun lepas. Kak Nini pun brhenti sbb x minat. Tahun ni keno mohon smula tahun ni skali ngan SPM 2013,hehe. Takpo lah,takdir Kak Nini lagu ni,ado hikmah la tu kea. Kalu buleh pilih ikut minat kito,ikut kemampuan kito. Huk paling penting,restu mok ayoh. Gud luck nnti ambik result ekgi. Smoga berjaya sjaya-jayanya~(^-^)v

    ReplyDelete
  9. qiela sama lah kita. masih meraba-raba mencari arah kehidupan. cehhh. insyaAllah, yakin pada Allah . Perancangan-Nya yang Maha Hebat

    ReplyDelete
  10. masih tak clear keyyyy??
    keyy minat apa?

    ReplyDelete
  11. hati2 bila buat pilihan tu ye? hehe..

    ReplyDelete
  12. Buat pilihan yang terbaik ya kak qila. Ikut apa yang rasa minat and rasa mampu.. Selalu dengar tak boleh ikut2 orang. Takut nanti diri sendiri yang menyesal.. Moga dapat pilihan yang terbaik kak qila! :D

    ReplyDelete
  13. Semoga dipermudahkan segala urusan & tercapai segala yg dihajati... aamiin.

    ReplyDelete
  14. siaran tengedala plak.. dah bayar bil ke belom nie??

    ReplyDelete
  15. takpe dik, slow2. try to figure it out little by little. akak yang dah 21 ni pun masih a little bit lost and still trying to draw out my future :)

    ReplyDelete
  16. Buat pilihan yg terbaik ye.. fikir masak2.. all the best tau tak kira lah apa yg qila pilih.. :)

    ReplyDelete
  17. Jom sertai Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    Syarat amat mudah.

    Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  18. Hahaha biasa la soalan kepada orang baru lepas SPM...hehehe

    ReplyDelete
  19. baling buah dadu la.. heheh. apa pun do the best k

    ReplyDelete
  20. fikir dan pilih apa yg qila rasa terbaik ok?jgn lupa tnya pendapat umi ngan abah qila..wish u all the best sayang..xoxo!

    ReplyDelete
  21. yes totally! memang susah nak buat pilihan

    ReplyDelete
  22. jadi la pape pun dik, as long as you enjoyed that :)

    ReplyDelete
  23. dapatkan nasihat drpd orang yg lebih tua/pakar, inshaAllah dah dapat sedikit panduan kat situ. yg penting, jgn tinggal istikharah.. :)

    ReplyDelete
  24. jom masuk form six macam akak hehehehhehe

    ReplyDelete
  25. All the best, dik...
    Harap pilihan yang dibuat adalah yang terbaik... :)

    ReplyDelete
  26. ikut la qilah nak buat apa pas nie.. Fiza suggest sambung study dulu.. tak rugi sbb masih muda...

    ReplyDelete
  27. semoga adik buat pilihan yang terbaik demi masa depan.. minat sahaja tidak mencukupi, apa yang penting perlu fikirkan cita-cita dan nak kerja apa apabila dah tamat belajar nanti..

    ReplyDelete
  28. Siaran tergendala sebentar..ngeh..ngeh..

    ReplyDelete
  29. buat pilihan benda yang anda minat dan bukan sebab benda itu trend zaman sekarang..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  30. fikir habis habis, jangan nanti menyesal. takmoh la macam akak, tak puas hati sebab ikutkan kata mama ayah yang tak restu pilihan akak nak belajar apa. sampai sekarang sensitip habis kalau cakap bab pelajaran. :'(

    ReplyDelete
  31. macam blank dekat dalam tv je. haha dah decide? keputusan semua dekat tangan kita. tp yg penting restu ibu ayah :)

    ReplyDelete
  32. do the best decision sayang. love hugsss :)

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!