Monday, January 13, 2014

7 sunnah Rasulullah SAW :)

Hm bila lah kak Aisya Chipmunk ni nak bagi tahu pemenang Blognovela tu hihihi☺
Semangat gila online memalam qila click semua entry December kak Chipmunk tu haih.
Nak comment semua entry tu tapi malu lah nanti kak aisya ingat qilah stalk pulak hohohoho.
Malu je tau nanti hiks.

Ok lah tak larat hahahaha.
Hope aku lah pemenangnya muahaha :D
moshingracingoperating:

theuppitynegras:

p-3ople:

justinbiebsan0n:

honeyxxbeexx:

no-the-fandoms-protested:


move your finger back and forth so it looks like the cat is following it

This is more entertaining than it should be.

This is why I love Tumblr.

two hours later i click reblog

five hours later i click reblog


It’s more fun if you move a quarter of a second before the cat does so it looks like it has a shitty reaction time
Cuba gerak gerak kan jari korang.
Mesti kucing ni ikut eheheh.
Comel gila kaaaaaaaaaaaaaaann hiks.
Ok goodnight!!! xoxo
Rindu kak Niesa xoxo :p

Hm nak tukar blog T_T
bcs i think that my blog is the world ugliest blog ever haih
mungkin raya cina nanti kan cuti muehehe boleh lah edit masa tu huhu.
Ok there there; 
Hihik.

17 comments:

  1. eh kenapa kak gee dok gerak-gerakkan jari nih? haha.. dah terpengaruh ngan cik qila lah nih!

    =)

    ReplyDelete
  2. sama sama kita amalkan sunnah Rasulullah SAW :)

    ReplyDelete
  3. marilah kita sama-sama praktikkannya..

    ReplyDelete
  4. Menarik 7sunnah rasulullah yg perlu di amalkan tu..dlm bentuk peta minda yg berwarna senang nak ingt tu..hihi..

    Hukhukhuk..macam ada org menyeruu je...ada org rindu kak niesa ye...hahaha... :* <3 qilaaa comelllll

    ReplyDelete
  5. Subhanallah.. perkongsian yg sgt baik.. kucing tu pun comel sgt.. :D
    3x ikea sini.. semoga ceria selalu.. :D

    ReplyDelete
  6. kucin yg kiut...hheee.... nape tunggu raya cina edit blog....edit la skang ..hheee

    ReplyDelete
  7. lah, siapa kata blog qilah tak cantik? cantik laaahhhhh, jeles ni. :p

    ReplyDelete
  8. banyak yang ee tak istiqamah. hm
    shame on me. =((

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum..aqila,

    bagus perkongsian nie.. cuma kelemahan diri dalam melaksanakan ibadah tu aje masalahnyer..heheh tak istiqamah...

    mselim3

    pls: biar sikit janji istiqamah./

    ReplyDelete
  10. thanks qila utk peringatan tu.. huhu

    p/s : tak halang pun nak komen semua entri tu.. hehe.. bukan kena bayar tol pun.. :P

    tahniah! XD

    ReplyDelete
  11. nice sharing dik qilah..hahah. ada rezeki dpt la hadiah tu.

    ReplyDelete
  12. Comelnya kucing tu.. macam tuan blog ni jugak. hehe.. ;)

    ReplyDelete
  13. blog awak dah ok dah sayang. comel :)

    #terima kasih atas perkongsian. semoga bermanfaat utk kita semua :)

    ReplyDelete
  14. Rindukann... perbanyakkan Salawat.. Love Allah, Love Rasulullah SAW..

    ReplyDelete
  15. sama-sama kita amalkannya... comel pulak kucing tu..

    ReplyDelete
  16. perkongsian yang baik 7 sunnah rasullullah saw untuk amalan kita semua.. comel kucing tu.. :D

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!