Saturday, November 30, 2013

First Love - A Little Thing Called Love Throwback (2010)

*Sorry post ni banyak gambar ye hihihiks*
Hi assalamualaikum. Hehehheehhe so tadi qila godek godek laptop ni. Bosan!!!!
Yelah cuti sekolah kan~
Hihihihihihii so tertengok lah folder Movie Thai. Ada cerita A Little Thing Called Love or First Love ni lah. Hihihihih ingat lagi tak?!??!?!?!?! Ingat tak ingat tak?!!!!!! Aaaaaaa!!!!
CERITA NI SUMPAH PERFECT OHOHOHHO.
mario maurer - Google Search
Hero: Mario Maurer as P' Shone.
Pi tu dalam Thailand 'Abang'. 
Dia senior kepada Nam. Nam ada crush dekat dia dari dulu lagi. Sampai berapa sem entah she had crush on this encem boy hehe. And unexpected things happen!!!! Wuuu!!!!!


Ya allah part paling paling gila sweet kan............
Ala part yang diorang dua masuk Teater . Nam jadi Snow White. 
And then crush dia gigit apple tu sikit and tulis nota bawah ni.
Cltcl- Maurer
Tumblr
Awhhh. Hatiku cair macam aiskrim di bawah matahari lol.

♥

P shone ni photographer dekat sekolah dia. Hihihihihi. Pastu banyak lah betina menggedik nak tangkap gambar dengan dia huh!!!! *jeles*
Tapi nasibaik last sekali kerja dia sebagai photographer berbaloi sebab ehehehe :3

Heroin: Baifern as Nam.
Junior kepada P Shone. Tu yang panggil Abang Shone tu ihihihiks.



Hm bukan apa. Cerita ni personally for me sangat perfect bcs it gives hope.........
to ugly girl like me T_T
Bayangkan. From zero to hero. From nothing to something. From ugly to beautiful.
Tengok tu. Ya allah siapa tu hehehehehe 

And then lepas dia dengan bffl (Best Friend Forever Love)
saling tolong menolong ni punya lah nak curi hati P Shone huhuhuhu.
Sanggup gi sental tangan. Putih kan muka, pakai braces. Bukak Spec. Rambut cantik. Piwit.


Hahahahahha. Usaha sikit sikit lama lama menjadi bukit kan? 
Waaaaaaaaaaaah~ 
Daripada peluang negatif. Bukan kosong ye, negatif terus sebab hodoh sangat hahah.
Then terus naik melonjak jadi perfect flawless girl. 
Bagi harapan lah cerita ni. Benci betul lah. Hahahha.



And yes. Happy ending oh sampai menitis air mata saya terharu hahahahha over je aku. Hahahah
a Crazy Little Thing we Called Love | via Tumblr
Tumblr

Comel kannnnnnnnnnnnn aaaaaaaaaa
Harap bila dekat uni nanti ada lah boy cemtu hahhaha sebab zaman sekolah dah pun habis. So no chance lol. 

Literally i love this thai movie so much hehheh.
thailand the best!!!
Eh. Marah malaysian nanti lol. 
Mario lao mak mak. (Mario hencem sangat sangat)

Nam suay mak mak. (Nam cantik sangat sangat)

Hhehehehe qila reti cakap Thai tu je. Hohoho. 
Suay tu cantik, Lao tu hencem. Mak tu sangat.
Okay tata!
Khop khun kha~
Embedded image permalink
Sedih lah cerita ni TT_TT
NAK MARIO MAURER JUGAK
*WIPE TEARS*

Jom tengok lagi. Tengok 5 kali pon tak boring ihihihi.
 Jgn risau dekat youtube ada. Viooz.com pun ada ;)
Leggo~

Buku dah sampai!

heheheheheh sebenarnya dari semalam lagi buku dah sampai. Rasa nak webcam je muka semangat aku ahahaha tapi buat malu je hihi.

26 Nov- Merayu dekat kakak mintak pinjam acc bank pls pretty plss hheeeheh :3
27 Nov- Order buku. *yay
28 Nov- Payment. *double yay
29 Nov- Sampai depan rumah. *dancing lalala~

Conclusion: MPH punya service terbaik dari ladang. *thumbs up*


Gila ah saya sangat terkejut beruk hahahahha. Tetiba je ada orang hon hon depan rumah. Ingat abah ke sape ke hm tengok tengok hah.
Van putih?!?!!?!
Siapa mati!!!!!!!!!!!!!!!????????????
Oh. Pos laju rupanya~
Hish. Ingat datang dengan motor je. Ini haritu tetiba je dgn van dah kenaapa kau hehehehe.
Rupanya kotak tu agak besar ye. Dalam kotak tu ada buku kachink kachink
16248223
haritu sape tah mintak sinopsis. Heheeh. Nah;

"One evening, my father asked me if I would like to become a ghost bride..."

Heheheheh tu je yg mampu qila bagi sebenarnya sebab mmg kena baca sendiri c:
hIhihi. Okay cerita ni cerita MALAYA 1983.
Dekat Melaka, walaupun dah kena jajah dgn British. Chinese punya adat khurafat hantu etc memang tetap tak hilang. 
Jadi perempuan ni (Li Lan) ank perempuan kaya tp dah bankrupt .
Jodoh bertemu dengan lelaki kaya raya Lim namanya.
Ayah dia suruh dia jadi pengantin hantu sebab pengantin lelaki dah mati ma~
Kepercayaan cina, kalau dah mati nanti jadi janda. Pastu baju kena pakai baju gelap.
Takde pakai baju warna terang lah. Ada lah culture chinese ni so....
Jarang diamalkan, perkahwinan hantu tradisional digunakan untuk menenangkan semangat resah. Kesatuan tersebut menjamin Li Lan rumah untuk sepanjang hari, tetapi...........



Hehe tu je qila baru phm. Nanti nak sambung baca lagi heheeheheh.
Okay. Lagi ada buku 
The Maze Runner (Maze Runner, #1)The Scorch Trials (Maze Runner, #2)The Death Cure (Maze Runner, #3)

eheheheh i bought this Trilogy Maze Runner only for RM25.
Murah gila kan~ Ihihihihi. Ada 50% dekat MPH. Apa lagi. Heheheh.

"The first book in the New York Times bestselling Maze Runner series—The Maze Runner is a modern classic, perfectfor fans of The Hunger Games and Divergent."

Hunger Games pon qila belum habis baca. Astaghfirullahal'azim. Tamak betul aku beli buku T_T
Tapi bila dah sale. Nak buat macamana ihihihiks.

13335037
hm. qila tunggu je dekat mana mana bookstore ada sale about trilogy
Divergent, Insurgent, and Allegiant. 
Hm. Bila lah nak sale ni pls T_T
Hehehehhe. Trailer Divergent dah keluar.

Ada dkt youtube. 

Dijangka keluar MARCH 2014.

Okay tata!



Oh ya. Ni buku yg order jugak. Kakak order. Ntah hape hape je taste dia tu. Dia tu ngok sikit sebenarnya hahahahahahaahahahah. 

Lon's story is a bestseller in Thailand and within its genre worldwide, with translations in French, German, Swedish, Finnish and Russian, with Thai and Vietnamese translations on the way. 
“My mother knows only two things: old men want to sleep with me,and she wants money.”
“I tried to kill myself twice, to see my father in heaven,to tell him he could stop looking for me.”
After suffering a childhood filled with beatings, being blamed for her father's death, and denied further education at the age of 12, she ran away and eventually became a prostitute who served foreign customers. The more she earned, the more money her mother demanded. An abortion at 15, followed by a suicide attempt, hundreds upon hundreds of clients, and the loss of her first true love—all before she turned 18—are only a part of her story. Her relentless determination to save her sisters from the same fate gave her the strength to endure, and to tell the unknowing world how the “Daughters of Isaan” must honor their family obligations, regardless of the cost to themselves. 
Lon's relationships and marriages have taken her to Switzerland, Germany, Sweden and England. She is now on remand at Eaglestone View Medium Security Hospital in Milton Keynes, England."




Ha. Kesian kan dia? :) Mampu kesian jelah. Hehhe

Friday, November 29, 2013

20 cara nak buat kawan jadi gila

Ok this is so funny hahahahahahahah lolololol i can't stop laughing hahahahahaha ya allah sampai hati buat cemni TT_TT I WONDER. Siapa je buat cemni dekat kawan ya allah dont ever. Jahat lah. Tapi lawak. Hihihihi. 

1. Setiap hari Jumaat, pack segala barang anda dan bagitau kat roommate anda nak balik kampung. Selepas sejam, balik ke bilik & terangkan bhw takde orang kat rumah. Unpack segala brg anda & pegi tidor.

2. Setiap kali roommate anda balik, jerit sekuat hati "HOOREE…kau dah balik!!!!". Lepas tu menari dlm 5 minit. Lepas tu, tenung jam lama2 dan tanya dia "Sepatutnya kau dah blah dah skrg"

3. Buat2 terjaga pd tengah malam, jerit kuat2  "Tolong, kat mana aku berada ni?" 
dan lari keliling bilik tu. Kalau bilik kecil, cukuplah sekadar melompat 2-3 kali. Kemudian, sambung tidor. Esoknya, kalo dia tanya, pura2 tak tahu apa yg dia cakap.

4. Ambil marker, buat bulatan kecil kat lengan anda. Besarkan bulatan tu setiap hari sambil berkata “Dah merebak… dah merebak!!!!!!!!”

5. Beli pepokok bonsai. Bercakap & tidor dengan pokok tu setiap hari. Selepas seminggu, bertengkar dgn pokok tu dan cakap “Aku tak boleh hidup sebilik dengan kau lagi” sambil keluar & menghempaskan pintu bilik dgn kuat…Buang pokok tu tapi biarkan pasu kat situ.

6. Beli pisau banyak-banyak. Tajamkan setiap malam sambil merenung roommate anda sambil berkata “Tak lama lagi…tak lama lagi…”

7. Duduk didepan papan chess dua-tiga jam tanpa buat apa2 atau cakap apa2. Lepas tu bangun secara tiba2 sambil berkata, “Siot betul, kalah lagi”

8. Setiap kali roommate balik, tutup lampu dan tidor. lepas dia keluar, bangun dan menjerit dgn kuat “Horee…!”. bukak lampu semula.

9. Pakai topi kertas. Bila dia balik, cakap
 "Selamat Datang ke McDonald. Boleh saya ambil pesanan anda…" Lepas tu buat muka bodoh, sambil berkata “Eh, kau rupanya…

10. Kata kat roommate “Ada pesanan penting untuk kau”. Lepas tu buat2 pengsan. Lepas 2-3 jam, bangun dan cakap yagn anda dah lupa pesanan tu. Kemudian, cakap “Eh…aku dah ingat”. Lepas tu pengsan balik.

11. Bila roommate anda balik, berpura2 tengah telefon. Caci maki dan menjerit dengan kuat kat telefon tu. Lepas tu letak telefon dan cakap kat roommate bhw yg telefon tadi adalah mak dia. Cakap mak dia akan telefon balik.

12. Kalau roommate suka gosok gigi kat sinki, perhatikan sampai habis. Lepas dia habis, cakap dengan dia bhw anda kena ajar dia cara mengosok gigi dengan betul.

13. Edarkan risalah ke kawasan kedai/rumah kedai berdekatan rumah/kampus. Dalam risalah tu, nyatakan bahawa roommate anda hilang. Letak sekali gambar dia dlm risalah tu. Tawarkan hadiah kepada sesiapa yg menjumpai roommate anda.

14. Bila roommate anda tutup lampu pd sebelah malam, nyanyi lagu opera sekuat hati. Bila dia buka balik lampu, buat2 muka bodoh dan confused.

15. Duduk & renung roommate dlm 2-3 jam. Kalau boleh, bawa member2 sekali sambil makan kacang & popcorn. Buat macam tengah tengok wayang.

16. Masa roommate tiada, ambil deodoran dan sapukan pada seluruh dinding bilik. Bila dia balik, puji bahawa bilik berbau wangi. Lakukan selalu sampai deodoran tu habis.

17. Kalau roommate ada binatang peliharaan, spt kucing, offer utk beri makan kpd binatang tersebut. Cepat2 keluarkan botol gam atau minyak rambut sebelum dia beri persetujuan kpd kau.

18. Pegang & gosok-gosok rambut roommate anda sambil berkata “Rambut kau hitam, lurus dan berkilat la…Macam teknik rebonding…”. Sekali-sekala buat masa dia tengah tidur.

19. Mase roommate tido, bungkus dia macam kafan mayat (siap ikat), pastu panggil member dlm 10 bace yasin ramai2. bile rumet jage pakat2 buat tak nmpk ape2.


 ini klimaks!!!!!


20. Sebelum roommate balik dari kelas, bungkus diri sendiri macam kafan (siap ikat jugak) pastu baring senyap-senyap atas katil dia. Mesti dia terkejut sampai pengsan bila masuk bilik tengok2 ada mayat!!!!!!!!!!!
HAHAHAHAHAHA. Lawak gila kan? Ya allah sampai hati buat cemtu. Ini kerja gila!!!! Qila paling suka nombor 4, 9 dan 20. HAHAAHAH LOL
Hahahha. Oh. Qila tak ingat qila copy paste dari mana sebab benda ni memang google je hehe. Tapi tak keluar pon T_T

Hahahah. Okay tata!!!!!!!!!!!!!!

Freebies Lagi lol

I got bored so yeah. Game dah habis semua level, movie semua dah tengok. Nak tengok movie lain tapi tak tahu lah nak cari dekat mana T_T Kawan je selalu donwnload kan. The problem is......... Cuti dah hm how to contact my friends hehehehehheeh malasnyaaaaaaaaaaaa nak keluar nak gi jumpa diorang hohohohoho

Okay cut the crap.

Sorry takde shadow shadow bagai bcs i am super duper lazy muhahahah
and sangat sorry lupa nak transparentkan T_T

Kitty kitty meow :3 tata
Oh ya, qila ada new bffl hahah dia sangat comel okay >picit<
So nak bagi hadiah dekat dia yay.


nama dia MAZNI. blog dia super (Y)
Hehehhehee tu je hadiahnya. Penat tau printscreen blog dia woot woot x
Awak sangat omey 


and





drum roll


i love u hehe. xoxo
hugs!!!!!!!

Thursday, November 28, 2013

Art Trade with Kak Nini. plus Paan and FaraNym

Okay, hi kak Nini! I love ur real name T_T

So here u go yay for me. Sorry sangat lambat hehe qila buat sejam hahahahah maaf sangat tak mampu lawan kak nini.

Special for kak nini future english teacher woot woot \\^O^//

heheheheh. Sangat cantik yang kak Nini buat untuk qila dalam entry tadi.
Qila blank. Tak tahu nak lukis apa so i went to Carrefour and inspired.
hahahahahha tipu je.

Tadi gi Carrefour had lunch dekat Orchid Bistro
Nyummy. Grilled Chicken Chop and Fried Chicken Chop sangat besar hamik ko plus its so affordable only RM10.90. Cheap isn it? Fries melimpah and tomato and timun sampai tak terusik bcs i was so kenyang finishing the chicken chop and fries :3
Hahahhaa tapi memang finger-licking (serious).

And then balik rumah tertidur oh so tired.
Need more sleep since exam dah habis so pe agi. Tidor zzzzzzzz
Tapi tadi petang qila dah tidor so malam ni mueheheheh. 
*mood burung hantu turned on lol*
so malam ni qila nak online and blogwalkinghopping yay

Ok doodle ni fresh from oven :>
Qila lukis rose sebab http://alessiaroses.blogspot.com/
soif u could see the background also had white roses yippie~
hihi doodle kak nini sangat perfect. Siapa kak nini?

ok toodles.

p/s: this is mine from kak nini hihihiks
cantikkan TT_TT
mine was errrrrr


Tambahan art trade dengan Paan :D
Hihihihi. Hi paan!


Hehe sorry ni first qila doodle lelaki. Sangat hodoh maaf ye hehehehe

ini pulak untuk siti farahanim hihihi
:3
yay boboiboy but actually boboigirl sorry T_T


Freebies Doodle Simple Je




Hihihihihihi. 
Simple je kaaaaan huhuhuhuhuhu
Just t-shirt and jeans and bawal and flat gitu hahahah.
Okay. Siapa nak ambik ambik ah hehehehehehehehehehe


Wednesday, November 27, 2013

Freebies Doodle Hijabster yo

Ecehwah dengan baju tidor gitu. Hahahhhaa.

Heheheheheh sekian lama qila menghiatus kan diri qila. Finally!!!!! Hohohohohohoho
Alhamdulillah. Habis jugak SIJIL PELAJARAN MALAYSIA lol. Yes. Habis dah spm yay freedom is mine now so yeh. Sekarang qila blogwalking je kerja. Bosan. Hehe.
Nanti nak buat to-do-list and then kena wajib laksanakan lah dalam 4 bulan cuti sekolah ni wee~
Nak kerja tapi takut n malu so takjadi lah hehe.
Paper last perdagangan susah lah jugak hehe but i managed to finish it biarlah salah pon hahaha.
Ok cut the crap 
Maaf post title macam bajet bajet jewwwww hihi
Nah. Doodle hijabster zaman sekarang lol. Penat tau tukar tukar warna T_T
Take it, or leave it. Hehe. 

Ada yang kosong, boleh main warna2 sendiri weee~
  

 

 

Hihi. Comel kan? 
*Hug diri sendiri*
Alaaaa lupa nk transparentkan dekat ketiak tu hohohoho
Heheheehehehehhehee dont 4get 2 click this! 

Kalau nak warna lain design pape cakap lah. Nanti qila try buat. I just dont even know how to color the doodle haih. Tata!

p/s IM BACKKKKK HAHAHAHAHA
BYE BYE SECONDARY SCHOOL BOOYAH YAY FREEDOM HELLO THERE

Yay bye-bye secondary school!!!!!


It's good to be back! :D
SPM is finally OVER ! The last paper was perdagangan bleeeehhhhhh 
and now I’m freeeee ya allah alhamdulillah hihihihihi 
I have so many things to tell you guys so, 

I’ll post an update on whatever happened for the past 2 months :) I’m so happy! 
woo hoo woot woot :OOOOO

Tuesday, November 26, 2013

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari

Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.

Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.

Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.

Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
  1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
  2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
  3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
  4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
  5. Testimoni lelaki - klik SINI
  6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
  7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 


Jom dapatkannya sekarang...

Official Websitewww.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com


Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.

Saturday, November 23, 2013

MPH ON SALE!!!! OMG

Count down to Black Friday Shopping Madness

40% OFF ON BESTSELLERS FOR 1 HOUR  EVERYDAY!
Black Friday 1 Hour Shopping Madness - 40% off on bestsellers
MODEALS SPECIAL EDITION.....HOT ITEMS AT SUPER LOW PRICES
Black Friday MoDeals Special
I checked my email just now and

tenenet

Okay, starting 25th NOV sampai lah December MPH ada sale~~
Yang paling best tu part bestseller tu -> http://www.mphonline.com/books/bestseller.aspx

Pukul 10 pagi sampai 11 pagi je 40% off.
Tapi bila qila click page tu TT_TT
Apa masalah buku tu semua harga RM60 sampai RM80?!?!?!?!?
Bila diskaun pun jadi jugak RM30++++ ayoyoo
serupa takyah 40% off hihihihi.

Okay. Tapi qila dah nampak dah apa yang qila nak huhuhu
THE GHOST BRIDE~
 

Cantik kan cover dia :>
RM 39.90
so kalau 40% wah
murah gila tu nanti hohohohohohoh
so......................
P/S: ONLINE PURCHASE ONLY. -___-
Hm, sebenarnya qila tengah download game ni lol tak sabar sangat dah nak habis spm mueheheh and partayyyyyyyyyy. Pakai baju tidor je 24/7, takyah mandi, baca buku, online je hohohoh melampau *tampar diri sendiri*
ok tata!

jom jom gi mph/ popular/ wtv bookstore. Beli buku. Membaca amalan 1 malaysia lol
Lawak je iklan membaca tu haih. Kenapa lah malaysian suka buat lawak hihihihiks

oh by the way. Sangat penat ye mentally. Badan sihat tapi otak........

HOHOHOHOHOH
OVER JE AKU. 

p/s: DEAR ASTRO, KENAPA KAU KELUARKAN HINDUSTAN YANG SANGAT BEST BILA AKU TENGAH MENEMPUH SPM?!?!?!? HOW COULD U. ADA MUJHSE DOSTI KAROGE AND DILWALE DULHANIA LE JAYENGE kot!!!!
Demm u astro. 
i love hindustan dulu dulu! x