Sunday, December 22, 2013

Yay qila menang lagi hohoho

Hehehhe tetiba je kak Yana comment Tahniah n i was like whaaaaaat
hehehehehe
PENGUMUMAN BUTTON GIVEAWAY
http://qasehcinta88.blogspot.com/2013/11/the-button-giveaway-2013.html



Cara nak Redeem Button Badge

1. Tempoh redeem 7hari (23-29 Dis 2013)
2. Emailkan ke inquire.myexedesign@yahoo.com : tajuk "redeem button badge"
3. Details yang perlu diemailkan adalah seperti berikut : 
     - nombor url blog 
     - nama penuh
     - alamat penuh
     - nama tuk button badge (nama tidak lebih daripada 10 huruf)


Yay qila dah gi redeem dah alhamdulillah :D tapi. tersekat hehehe sbb tak tahu nak letak nama apa. Hm. Keyla ke Aqilah ke hm 

Sebenarnya kan.......... Qila tak menang pon, tapi alhamdulillah syukur huhuhuhu ada 2 blog dah delete so kak Yana terus buat undian baru and qila lah pemenang baru tu ihihihiks :D

Hmmmmmm qila nak letak nama untuk button badge tu apa eh hmmmmm
*tongkat dagu*
hihihi any suggestion? 

Hihihi happynya ni 3rd winning!!!!!
Tak sia-sia masuk banyak gila giveaway huhuhu

ok tata!!!

29 comments:

  1. tahniah ye!cek jugak nama tadi xmenang pun,hihi..

    ReplyDelete
  2. Tahniah...letak je nama penuh..hehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah...letak je nama penuh..hehe

    ReplyDelete
  4. wahhhhhhh, seronok la diaaaaaa mihmihmih >.<

    letak Aqilah oke gakkk ;))

    ReplyDelete
  5. Hukhuk. Bestnya qila menang. Tahniah.

    Ina pernah gak menang. Sekali je dalam beratus2 ga yang disertai TT

    ReplyDelete
  6. congrats Qila! bukan senang nak menang sbb biasa giveaway banyak contestant. mmg luck!

    btw, letak je nama sendiri. ada terasa bangga kt ctu.(:

    ReplyDelete
  7. Wahhh... Suka letew.. Bertuah tu.. Kalau saya ni tuah macam tak hingin nak tengok muka saya. Ahahahak. XD

    ReplyDelete
  8. tahniah awak..fqa xdpat pon..

    ReplyDelete
  9. sukenye.. tahniah2.. tu la rezeki namanya...

    ReplyDelete
  10. wahhh tahniah2x!!
    bestnya dapat button badge free.. huhu.. letak nama Aqilah pun ok jugak.. ^___^

    ReplyDelete
  11. Tahniah dear! Letak Aqilah pun ok ape.. :)

    ReplyDelete
  12. hehe..sonoknye die...congrats qila ('',)

    buh name aqilah laaaaaaaaaa..comelttttt.

    ReplyDelete
  13. wa, tahniah qila :)
    comelnya button tu :) sweet sgt :)

    ReplyDelete
  14. tersalah komen. haha tahniah sayang. kak hana sekali je pernah bertuah. haha

    ReplyDelete
  15. Tahniah qila.. semoga terus sukses ye.. :)

    ReplyDelete
  16. tahniah budak kecik!!
    hehehe rajin betul dia join byk GA

    ReplyDelete
  17. letak nama best2 k ahahaha :D

    ReplyDelete
  18. wahhh...tahniah...semakin bertambah rezeki nampaknya...hehehe..klik inti sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  19. Tahniah dik....semoga bertambah-tambah lagi rezeki adik dalam dunia blog yer..

    ReplyDelete
  20. datang lagi isi tabung inti...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!