Tuesday, December 17, 2013

Untunglah. Untunglah. Untunglah.

Hahahahah title ni sangat annoying kan.
Yes! Hahahhaha.
Thanks Farhah and NienaTienaPooja heheheh. Post awk berdua sangat bermakna. Untung lah. 
Memang diorang yang kaya tu untung pun sebenarnya :D
No doubt though. And ofcs lah jeles. Eh hello sape je tak jeles ok.
Kalau check instagram yang twitpemes ape semua tu. Artis takyah cakap lah kan.
Setiap hari diorang akan upload picture or wtv something sorta like this.

INI CONTOH JE. 
sooooooooooo
is it just me yang over nak jeles or....
what. Heheheheheh.
Nak gak T_T so there is me.....

crying at the corner of my room.............

Heehehheh rezeki masing masing kan :D
Alhamdulillah rezeki Allah tu sgt luas sampai uih. Tak terkira!!! Bersyukur lah hihihihi.
Tapi tak salah kan nangis T_T Bukan tak bersyukur. Bersyukur sangat cuma haih. Its hard to explain. 
Words cant describe it hahahha. Hm, nobody know what i feel inside.
Bayangkan dari tudung ke kasut semua orang sponsor :/ wow.
Orang lain penat cari baju ni baju tu.
Duduk dalam rumah and posmen datang hantar BERPULUH postage sampai!
Bestnya takyah shopping. Tak keluar duit kot.
Huhuhuh. Aku ni punya lah penat cari baju murah. Takde sape2 ke nak hadiahkan hantar
dekat rumah and sponsors and bla bla hahhaha.
Ok sambung menangis. 
click lah gambar kalau tak nampak :(
Wuwuuwuwuwuwu :(((
Doodle ni khas untuk kakak kakak adik adik abe abe manis yang tengah sedih dekat luar sana ok. Cewah :p
Contoh nya sedih sbb nak bukak sekolah dah T_T
Sedih sebab kena tinggal boypreng ke,
Sedih kena marah ke, sedih tengok kpop ke,
sedih tengok armageddon ke. (eh itu aku lol)
Sedih sedih sedih gila ah. Sedey pedey woi.
ehehehehehe. 
Alhamdulillah. Tadi check nuffnang tetiba je naik RM5. Ingat nuffnang gila rupanya tak eheheh.
Thanks nuffnang!!!!! Click click lah lagi hohohoho thank u so much kakak kakak abe abe yang click kan wee~



SMILE :D
it looks good on u ok? 
Have a nice day everyone! xoxo

23 comments:

  1. jgnn sdehh.. hehehe
    bab rm5 tu best =)

    ReplyDelete
  2. Qilah darling...takyah nak sedih sangat ya kalau banyak yg kita tak dapat. Ada org langsung takdapat apa apa....tak nangis pun hehee.... Bersyukur sbb hidup sederhana.... Aunty doakan Qila dapat apa yg dicita....senyum banyak banyak ya.....!

    ReplyDelete
  3. Amboi. RM5, banyak tu. Fuhhhhhh...

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  4. la tahzan. Allah know the best for us.

    *tq sbb bookmarked.

    ReplyDelete
  5. kalau citer Armageddon tu bukan awk sorang je yang sedih..sy pun sama.. :(

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Aiyak, mai sini nienatienapooja nak habaq, jangan sedih2 ya akak.. Itu rezeki dia. Nanti, tibalah pulak untuk kita. Mungkin bukan sekarang atau bukan besok. Mana tahu dapat pada kemudian kemudian hari ke. Ataupun dapat sesuatu yang lebih besar daripada itu? Contohnya kak qila dapat tajaan kahwin macam che ta ke? Ahaha! Boleh je berlaku dengan izinNya. Iyo dak? Ihihi, tak mau nangis2 meh sini nak hug! -hugs- :D

    ReplyDelete
  7. yeahh. kekadang rasa dunia unfair sangat , org yg lawa , gojes thap biasaaa je pung dpt sponsorship smua.dah kaya thap xley blah, then dpat sponsor lgi.bertambah kaya. padahal bukan ada jasa bakti pada negara.sebab lawa, smua dapat.btw, xyah sedeh qiela, biarlah xdapat free gift smua, yg pnting kita sntiasa bersyukur kepadaNya. He is the best given. xda free kat dunia xpe, yg pnting kt akhirat kelak ada gnjaran untuk kita smua . insyaAllah .
    #the long comment ever. bhaha. chillex yo!

    ReplyDelete
  8. alololo...rezeki org dgn rezeki kita tak sama...Allah ada yg khas utk kita...okay..? namo dengki-dengki...tak baik :D

    ReplyDelete
  9. alhamdulilah... rezeki dari allah..

    ReplyDelete
  10. belum tiba rezeki aqiley lagi.. samalah dgan nuna,. jeles lah jugakk... hahahahahha sabo je la..

    ReplyDelete
  11. ya ya ya. memang diorang untung kan. qaqa pun selalu jeles tengok T_T untunglah :D btw tahniah lerw naik rm5, banyak tuuuu . hehe

    ReplyDelete
  12. dunia sentiasa adil, kita ni je yang tak pernah puas hati.. wlupun selalu jugak sabarkan hati bila tengok orang lain lebih dari kita, kdg2 masih ada jgk rasa unfair tu sikitttt.. hihihi..


    jeles tgk org2 pemes kt insta dpt byk adiah.. akak pon nakkk.. hohohoh..

    ReplyDelete
  13. takmo sesedih keyyy :)
    nanti bila key dapat semua tu orang lain pulak yang jeles ihiks :)
    bersyukur jela apa yang ada k...

    ReplyDelete
  14. nak tambah lah..
    untunglah. hehehe

    ReplyDelete
  15. wowowowowow!!!Ni memang bebtol untung ni...~Untung LER~~~

    ReplyDelete
  16. jangan sedih-sedih adik.. Allah dah tetapkan rezeki kita masing-masing.. insya-Allah akan dapat yang lebih lagi nanti..

    ReplyDelete
  17. sama lah kita ..jelez je kan tgk dorang dapat brg sponsor nie hehe..tkpe bersyukur dengan apa yg ada..
    alhamdulillah...

    ReplyDelete
  18. RM 5 tu dah permulaan yg baik.. rajin2 lagi bw kat blog lain :D

    ReplyDelete
  19. alahai...nape sedih2 ni..nak tebaloi free x yang?email akak alamat n nama ok? <3 <3
    ehem!RM5 byk tu! tahniah!

    ReplyDelete
  20. retis mmg la org sponsor.. rezeki masing dah ditetapkan .. chill jer.. yg penting kita hepi...

    ReplyDelete
  21. Untung kan retis2 ni kak .. Semua sponsor .. Jimat duit .. Takpe rezeki semua orang lain2 .. Okay apa tu nuffnang baik hati haha

    ReplyDelete
  22. bertambah 5 ringgit :) banyak jugak kan :)

    ReplyDelete
  23. Kan ? Nak juga disponsor macam Che Ta , erk ? Haha , btw thanks tau join contest kiteee ;')

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!