Sunday, December 1, 2013

TUTORIAL DOWNLOAD MALWAREBYTE!!

Jom download ni jom heheheeh.
Qila dah guna malware ni lama dah jugak .
Jumpa dekat blog Abg Wan Hazel. Thanks to him! Malwarebytes ni sangat bagus lagi lagi untuk orang yang
SENTIASA online lah, blogwalking, blog hopping, whatever lah. Yang kuat google lah senang cerita. 

Malwarebytes akan block semua LINK yang ada malware/etc. Antivirus untuk virus. Malware? Ha ini lah antimalware nya huhu.
Contoh nya kita google something and bila kita bukak link tu je akan jadi macam kita disconnect internet. 

Ingat wifi tertutup ke pe ke. Rupa rupanya memang akan jadi macamtu. 
So kalau keluar google takboleh load tu. Maksudnya ada malware lah tu ^_^ 
AND THEN. Bila kita close tab tu. Akan keluar dekat bahagian atas kanan.
"That link contains malicious blablabla....."
Jadi!
Tadaaaa.
Nah link untuk download.


Lepas tu.
Click click lah mana patut hehehee. And then. Yang link tu untuk trial sahaja.
Bukan pro. SO............
Nak tukar ke PRO or FULL VERSION.
Sila register. Click je dekat bawah kanan tu. 

Credit to http://wanhazel.blogspot.com
Ni pulak product ID and serial key untuk pro kan trial tu hhahahah. Abg Wan Hazel ada kasi jugak tapi taksilap qila dia punya dah luput. So try and error lah ye hihi

Product ID tu untuk KOTAK ATAS
SERIAL KEY tu untuk KOTAK BAWAH

Product ID: 4CR59 Serial key: XACJ-HK4N-N7BQ-HHK6 
ID: 9NX32  Serial: 74DH-B15G-RWAX-B4EN  
 ID: 9SA31  Serial: 07EC-Y5H3-M4L0-D93X 
ID: 1WJ96  Serial: HV3G-9MLE-9JTF-LUB5
 ID: 6AX85  Serial: JYDD-4U2X-VWNP-M65N 
ID: 9FG23  Serial: R35H-8DVV-YKMY-Y0E7  
ID: 6ST37  Serial: CEB3-G7Y3-2VE8-VQ81 
ID: 1FL33  Serial: WQWT-R6KN-XC26-N4VP 
ID: 2GV94  Serial: JQ3N-MBKT-01DA-LLG5 
ID: 2NH14  Serial: MX6B-5MWT-HCC7-73J0 
ID: 6VA33  Serial: 2CUN-J2XW-NEN6-6DT2

Bila dia dah Pro Full Version. Dia jadi cemni ha.
Haaaa. Yang ni warna biru sebab baru. Yang abg Wan tu warna merah marroon gitu. 
Okay toodles! x

Kalau takpaham jugak, nah. Credit tutorial kepada 
Abg Wan Hazel~~~ Wee~~~

10 comments:

  1. Shafiq datang sini usha tutorial.jemput melawat blog shafiq

    ReplyDelete
  2. Sangat sangat berguna. sbb slalu sgt jd cmtu. tbe2 unable to connect la ape. hehe

    ReplyDelete
  3. TQ keyla for sharing this tuto :)

    ReplyDelete
  4. nanti akak nak cuba pakai jugak la..hehe...thanks rajin wat tutorial ye..

    ReplyDelete
  5. boleh bookmark nie sebagai rujukan..

    ReplyDelete
  6. terbaek nie..
    siap kasi serial key lagi..

    ReplyDelete
  7. tuto yg sgt berguna :) saya pernah jadi macam tu jugak,huhu... boleh install ni,hehe :)

    ReplyDelete
  8. da ada software ni hehe :)

    ReplyDelete
  9. Okeh! Nanti kakak cuba download eh! (; Thanks for this sharing ya lovely. Muah!

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!