Wednesday, December 4, 2013

The Hunger Games : Catching Fire

YA ALLAH CATCHING FIRE SANGAT AWESOME MUHAHAHAHHA :3
Dah plan lama dah nak gi tengok tapi -____- u know, my plans always get ruined heh.

So. Maghrib semalam terus bukak Mbo KLFC
and terus book ticket muhahaha :3
Dalam pukul 8.45 lepas isha' terus gerak hohohho
and 9.30 tengok yay!

And ada moment yang memalukan but nevermind lah. Haahahah.
Tapi yang paling aku benci bila tengok wayang is stupid melayu couple yang menggedik.
Seriously?!?!?!?

Depan qila ada 2 couple. Boy girl boy girl. Kira empat orang lah kan.
Dah lah duduk berTwitter je. Hek eleh. Belah ah. 
Pastu main pukul-pukul. 
And paling menggelikan is. Ada part kissing antara Katniss and Peeta.
Yang si pakwe tutup kan mata makwe nya. Euwwww
gedik je hahahahahah. Kaum meleis mmg 
Tak kenal kaum meleis? Hah meh sini >click< lol


Rating: qila bagi 1000000 STARS FOR HUNGER GAMES MUAHAHAH
Balik rumah terus aku baca novel tu hahhahaa dan dan semangat hehe
Tapi cerita tu sangat perfect ah. Sangat lain dari yang lain and ugh!!!
Addictive1!!!!!! Ugh!!!
Pastu, Catching Fire ni memang lain daripada Hunger Games 1.
Memang lain and woi gila ah words cant describe how perfect the movie was!!!
Lagi hebat lagi gila and lagi aaaaaaaaaaa!!!!!
Tak sabar nak tunggu tahun depan
for 
MOCKINGJAY PART ONE!!!!!
-
-
-
AND THEN MOCKINGJAY PART TWO!!!!
but................
I was so lost…
yeap. Hunger games problem hmm :(
nanti habis dah T_T
lagi 2 tahun heheheehe
the hob divider

nak ni pls heheheheh
The Mockingjay by Plumeria7484

mydraco:

The Hunger Games series insp
Hero? Huish. Ada sorang hero baru yg sangat encem gila meh.
His name is Finnick Odair  wee~
super handsome walaupun at first he's so annoying haha but oh
well Peeta Mellark will always be my fav heheheheh *dancing n melting*
lastly.
may the odds be ever in your favor 
divinedingo:Hunger games na We Heart It - http://weheartit.com/entry/89392127

lepas ni nak gi tengok the Hobbits yay.
i love lotr trilogy and hobbits heheheheh :3
ok ok i hv to continue reading it. Hehe I doubt myself a lot, though.

15 comments:

  1. Akak tengok cite ni dua kali kottttt Ngehehhehe

    ReplyDelete
  2. WOW! yang lagi dua tu akan datang ker? *takSABARNYA!!* :3 HAHA

    ReplyDelete
  3. amboi,bestla dia dpt tengok...
    saya tak tgk lagi,huhu...

    ReplyDelete
  4. cerita ni memang best, haha free ja tengok :P kat HBO ke FOX ta ingat dh, tapi sekarang ni channell best-best tu dah takde, dia bagi free sekejp hari tu. :3 Yang lagi dua tu akan datang eah?

    ReplyDelete
  5. wahhh untung lha dapat g tengok cf...adeyhhh napew lha tempat wan ni takda panggung wayng...agagagaga

    ReplyDelete
  6. seyes catching fire memang best. xsabar nk tunggu mockingjay part 1 & 2. hehe

    hobbit kuar 12 aribln. wee

    ReplyDelete
  7. wahhh..ini yang membuatkan nafsu saya membuak-buak nak tengok cerita nih..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Siyess tak pernah tengok citer ni... tp mcm best jer!!

    ReplyDelete
  9. Hero kacak x?ngeh ngeh..i folo u aqilah..yep yep..sya minat top..kerana dia kacak..^_^ ♥

    ReplyDelete
  10. Tengok citer ni part one .. memang best ... :)

    ReplyDelete
  11. bestt kah ;o hihi btw qilaaa jum kenal paan

    ReplyDelete
  12. untung la kan boleh tgk movieeee...

    ReplyDelete
  13. Minat betul ye gn cte tu tp sye kurang suka hehe

    ReplyDelete
  14. i've read the book and got goosebumpps. apetah lagi tengok movie!!!!!!! tapi belum tgk -.-

    ReplyDelete
  15. Nk tgk lagi movie tu. Huhu. Novel dah baca round ke 2. Haha. yg kelakar sampai termimpi2.

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!