Sunday, December 1, 2013

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !


Tamat pada : 1/12/2013 pada pukul 9 malam . tapi kalau tak banyak sambutan , tak lebih 50 orang , Lyssa takkan teruskan atau Lyssa akan teruskan sampai hari Rabu :)


Happy Anniversary to www.lyssasecret.com!!!!! 
Dah 3 tahun :3 hihihihi.
Hi kak Lyssa!!!
Ok so blog ni dah lama dah :D 
Dari 3 tahun lepas tapi tak terupdate pon. Bila habis SPM ni baru lah nak update hheheehe.
So it means dari 2010 lagi :D Hehehhe sebenarnya sama lah dengan blog kak Lyssa huhuhuhu

Qila tag kak Aefa, kak Anne, and Kak Niesa. ihiihihih
<3

jom jom jom masuk. RM100 ok huuhuhuhu

19 comments:

  1. Wow RM100 xD
    Good luck on you.

    ReplyDelete
  2. lumayan hadiahnye,hehe :)
    gud luck! :D

    ReplyDelete
  3. aiikkk macammana aunty boleh tak nampak sebelum ni...aunty rabun kot hehee
    ok Keyla darling... please wait ok...your turn will come...

    ReplyDelete
  4. gud luck syg, akak dah join dah.. thanks tag ye.. :)

    ReplyDelete
  5. gOod luck sayang ... !! <3 <3

    ReplyDelete
  6. Salam . Dari segmen yang sama . Jemput follow blog saya :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  7. Datang berkunjung .. Done follow akak :D

    http://asma-sah.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  8. datang berkunjung :)

    http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  9. Gd luck..! Follow sini.. :)

    ReplyDelete
  10. wahhh..best of luck dear..thanks tag..inshaAllah nnti akak join ye.. :)

    ReplyDelete
  11. hai, blogger. nak minta tolong boleh? http://inameowmew.blogspot.com/2013/12/exchange-link.html :)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum. ^^
    Hadiah yang sungguh awesome! Hampir 100 hadiah disediakan, 64 pemenang dicari, jom join meriahkan GA yang simple yet awesome ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/11/simple-yet-awesome-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. jemput visit n follow blog sy. tq :)

    http://nurakmalina.blogspot.com/

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!