Thursday, December 12, 2013

Rushing

what a face :))))
Since this is my last book, i will go on hiatus to focus on my reading. hahahahah 
I don’t think I have anything else to do. But you never know.
Heheheh ive been so busy lol
lalala *peluk tv*
and it end up like...

Haaaaaaaaaa dead tired TT__TT
Hm sometimes i feel like there are not enough hours in the day. 

Okay tata have a nice day!!!!!! ♥ :D

May the odds be ever in your favor :p
Hahahah
i love u peeta ;_;
and u'll never be mine T_T
sadlife *sigh*

Oh oh1!!!! Not to forget heheheheh
*drumrolls*
-

-


Qila berjaya buat friendship bracelet yang
IMG_1819-1
Hohohoho. Thanks to Kat. Tp tak lah secantik tu hiihihihi. First qila buat ni qila hadiahkan untuk my lil sis Pip hiihihi. And then kakak -____- Nak tengok dia happy or not heheehe :3

4 jam aku buat T_T
Jangan buat yang mcm gambar atas. Tolong lah jgn. I nearly giveup but hm. Finish what u've started kan....................... hihi *wink

16 comments:

  1. hehe,nak fokus baca buku tu kan... :D comelnya doodle! hehe ^^ wuu~ akak dah berjaya buat friendship bracelet tu! hehe,tahniah! ^^ mesti susah nak buat.. hehe :) nak tengok nak tengok,haha...

    p/s: nanti buatlah kat saya satu ye, haha :p

    ReplyDelete
  2. comel doodle!haha..not enough hours in the day?abis tu nak 1hari brapa jam?haha..mana gmb bracelet qila?nk gak tgk..bila buat apa2 kena byk bersabar la kan?nnti hasilnya mesti memuaskan.. ;)

    ReplyDelete
  3. Salam...singgah sini...kalau tak keberatan sudilah join GA saya yer....http://mawarberduri4147.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-afiqah.html..Tq...

    ReplyDelete
  4. awak buat sendri? pandai nya. buat kan untuk kak hana jugak. hehe :P

    ReplyDelete
  5. alahai..comeynye siap ade frenship bracelet~~ da tua2 ni nk pki pelik sgt x? haha

    ReplyDelete
  6. friendship bracelet. susah nya lah hai nak buat. rumit kemain -.-' kalau beli ja aci tak? hee :D

    ReplyDelete
  7. tak habis2 lagi dengan hunger games dia.. hehehe

    ReplyDelete
  8. serius cantik la !!pandai betul adik buat..

    ReplyDelete
  9. hahah such a cute drawing ^^ Did you drew it yourself as well? Nice bracelet too ;D

    ReplyDelete
  10. wow, comelnya doodles :/o gile comel! hehe, tak cukup lagi 24 jam eh? ayoyo,

    ReplyDelete
  11. dah hbs belum buku..? alahai...cantik dah tu... :)

    ReplyDelete
  12. Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
    purely handmade products such as pouch,
    earrings, cards, hp strap, cute items!
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. buatkan akak satu bracelet tu ihiks ;)

    ReplyDelete
  14. cm mn nk wat bracelet tu.. cantik nye la.. doodle pulak comel

    ReplyDelete
  15. there were a time where i felt that i need more than 24hrs a day..hehee

    p/s: klik nuffy

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Hi. Do leave me a comment.
Your comment is highly appreciated. Seriously☺!!